ProjektiMaa:Marten Sorensen/Salaiset

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Tämä sivu sisältää Marten Sorensenista salaisia tietoja, jotka ovat ainoastaan pelinjohtajan ja Japsun välisiä.

Ahtaan paikan kammo

Marten kärsii ahtaan paikan kammosta. Tavallisesti se esiintyy pelkkänä lievänä epämukavuutena suljetuissa tiloissa, mutta rasittuneena ja paineen alla kammo voi saada Martenista vallan. Näin kävi esimerkiksi selviytymissuunnistusonnettomuudessa Martenin ollessa 22-vuotias: Joukkueen tehtävänä eräällä rastilla oli kiivetä luolassa noin 20 metrin seinämää. Ahtaassa paikassa Marten jäi jumiin, panikoi, irroitti turvavarusteensa ja putosi murtaen oikean jalkansa, lonkkansa ja ranteensa.

Marten ei mielellään puhu kammostaan eikä loukkaantumiseensa johtaneesta tapaturmasta. Vaikka onnettomuus televisioitiinkin suorassa lähetyksessä miljoonille katsojille, oli lähimpien robottikameroiden kuvakulma sellainen, että Martenin reaktiot eivät televisiokuvassa näy – katsojat näkivät vain alhaaltapäin Martenin sätkivän hetken paikallaan, hakien otetta jaloillaan ja putoavan sitten kahdeksan metrin matkan kovalle kivialustalle.

"Pimeä puoli" / koukku / salaisuus?

Myöhemmän pohdinnan varassa. Ideoita:

  • rakastui faniin urheilu-uransa aikana, tuli tämän hyväksikäyttämäksi ja lopulta isän mafiakytkennät "hoitivat ongelman"?