ProjektiMaa:FeeniksTapahtumat

Kohteesta ExcaliburWiki
Versio hetkellä 21. lokakuuta 2010 kello 12.25 – tehnyt Daemou (keskustelu | muokkaukset) (Ak: Uusi sivu: Tämä sivu kertoo Projekti Maa-universumiin sijoittuvan kampanjan, Feeniks-projektin tapahtumista. === 1. sessio === Ryhmä …)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Tämä sivu kertoo Projekti Maa-universumiin sijoittuvan kampanjan, Feeniks-projektin tapahtumista.

1. sessio

Ryhmä sai kuulla saavansa ylennyksen tärkeään Feeniks-projektiin. Tämän myötä pomo vaihtuu uuteen. Uusi johtaja, herra Sun, esittäytyi varsin rennosti käyttäytyvälle miehistölleen. Akabaran poika hämmentyi nähdessään isänsä. Pomon pomo antoi ensimmäisen tehtävän, joka tulisi olemaan yksinkertainen kuriiritehtävä Spectrum 17 -asemalle. Kauppaliiton tarkastaja Svensson oli myös läsnä.

Kolmen tunnin hyperavaruusmatkan jälkeen ilmeni, että asemaa oltiin paraikaa evakuoimassa pommiuhan vuoksi. Pomolta tuli viesti, että koska pakettia ei voida toimittaa, on ryhmän avattava se itse. Paketista löytyi vain viesti, jonka mukaan koko kuriiritehtävä oli hämäystä ja ryhmän varsinainen tehtävä olikin käydä nappaamassa erään firman salaisuudet käyttäen hyväkseen evakuoinnin tuomaa hämmennystä. Kuulemma myös muita TURVAn ryhmiä olisi tekemässä vastaavia toimia.

Pomminpurkuryhmänä esiintyen porukka ilmoittautui operaation johdolle ja meni etsimään räjähdettä vastuualueelleen kyseisen firman tiloihin. Tiloista löytynyt tietoja poistellut työntekijä pidätettiin näppärästi terroristiksi epäiltynä, mutta kuulustelut päätettiin ulkoistaa TURVAn muille tahoille.

Ylemmät olivat järjestäneet kätevän hetkellisen turvajärjestelmien pimennon tutkinnan ajaksi, jolloin firman koneet imettiin tyhjäksi tiedosta. Valitettavasti mehukkaimmat palat oli tuhottu. Lisäksi laboratoriosta löytyi bakteeriviljelmiä, joista Sergei nappasi huolimattomasti tartunnan itseensä. Osa bakteereista napattiin mukaan myös hallitusti säiliöissä.

Tehtävän onnistuttua ilman suurempia vastoinkäymisiä käytiin pudottamassa osa bakteereista talteen Sun Macrosystemsin läheiselle tutkimusasemalle. Tämän jälkeen pilotti Mike ilmoitti, että aluksen mittarit näyttävät liian suurta väestökeskittymää, jotta hyperavaruushyppy kotiin voitaisiin suorittaa. Pilotti arveli tätä laitteistoviaksi, koska alus oli keskellä tyhjää avaruutta. Firman tiedostojen lukemisen aloittaneet arvasivat kuitenkin paremmin, että syypäänä olivat bakteerit, joilla näytti olevan mielenkiintoinen vaikutus.

Arvaus osoittautui oikeaksi, sillä bakteerien syväjäädyttäminen pienensi mittarin lukemaa. Se ei silti riittänyt loppuun asti, joten bakteerit päätettiin tuhota. Olihan niitä vielä Sunilla tallessa muuualla. Kaikkien ihmetykseksi tämäkään ei riittänyt. Joku hoksasi, että Sergei oli saattanut saada muutaman sisäänsä. Kun hänet jätettiin hetkeksi irrotettuun pelastuskapseliin, hyppy olisi ollut mahdollinen. Koska miestä ei haluttu jättää, päätettiin kokeilla lääkärin sopivaksi arvelemia antibiootteja ja solariumia. Pienen viiveen jälkeen suunnitelma toimi ja porukka pääsi kotiin lepäämään.