Ero sivun ”ProjektiMaa:FeeniksTapahtumat” versioiden välillä

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
 
Rivi 17: Rivi 17:
 
=== 2. sessio: Hyjakoksen lakkolaiset ===
 
=== 2. sessio: Hyjakoksen lakkolaiset ===
  
Tämänkertaisena tehtävänä oli käydä pidättämässä salaisia tietoja Piloteille vuotanut virkailija, X. Kyseinen virkailija oli tosin salaliiton leivissä ja TURVAn pidätyksen tarkoitus oli toisaalta tuoda lisää uskottavuutta vuodolle ja toisaalta pelastaa X joutumasta pilottien kuulusteltavaksi. Vuodettujen tietojen oli tarkoitus saada pilotit kokemaan olonsa ahtaaksi ja tuoda heille näin lisäsyitä hyökätä Kauppaliiton kimppuun.
+
Tämänkertaisena tehtävänä oli käydä pidättämässä salaisia tietoja Piloteille vuotanut virkailija, Juliana Kavara. Kyseinen virkailija oli tosin salaliiton leivissä ja TURVAn pidätyksen tarkoitus oli toisaalta tuoda lisää uskottavuutta vuodolle ja toisaalta pelastaa Kavara joutumasta pilottien kuulusteltavaksi. Vuodettujen tietojen oli tarkoitus saada pilotit kokemaan olonsa ahtaaksi ja tuoda heille näin lisäsyitä hyökätä Kauppaliiton kimppuun.
  
Suunnitelmaa varten Feeniks-projektin iskuryhmä oli lähetetty Hyjakokselle, jossa X työskentelee, aivan muihin hommiin. Hyjakoksella oli paraikaa käynnissä lakkotilanne, jossa avaruusalusteollisuuden työntekijät olivat mellakoinnin partaalla. Lakkojohtaja Y:llä oli uskottavia todisteita TriOptimum-firman väärinkäytöksistä, jotka ulottuivat Kauppaliitossa melko korkealle. Ryhmä lähti vastaanottamaan näitä tietoja. Tarkoitus oli, että kesken tapaamisen heille tulee tieto X:n tapauksesta ja he poistuvat tärkeälle tehtävälle, joka on sattumalta samassa kaupungissa.
+
Suunnitelmaa varten Feeniks-projektin iskuryhmä oli lähetetty Hyjakokselle, jossa Kavara työskentelee, aivan muihin hommiin. Hyjakoksella oli paraikaa käynnissä lakkotilanne, jossa avaruusalusteollisuuden työntekijät olivat mellakoinnin partaalla. Lakkojohtaja Bennett Gravesilla oli uskottavia todisteita TriOptimum-firman väärinkäytöksistä, jotka ulottuivat Kauppaliitossa melko korkealle. Ryhmä lähti vastaanottamaan näitä tietoja. Tarkoitus oli, että kesken tapaamisen heille tulee tieto Kavaran tapauksesta ja he poistuvat tärkeälle tehtävälle, joka on sattumalta samassa kaupungissa.
  
Suunnitelmat menivät hieman pieleen, kun pian lakkojohtajan neuvottelupöydän ääreen istumisen jälkeen toimistossa räjähti. Y kuoli välittömästi, mutta ryhmä selvisi pienin vammoin. Ilmeisesti latauksesta vain kymmenesosa oli lopulta räjähtänyt. Ensiavun saapuessa ryhmä oli jo paikkaillut itseään ja poistui kiireesti hakemaan X:ää. Valitettavasti Pilotit olivat ehtineet ensin. Seurauksena oli ammottavia reikiä seinissä, särkyneitä ikkunoita ja kuolleita pilotteja. Yksi pahiksista ehti silti napata kohteen kainaloonsa ja hypätä ikkunasta rakettireppu selässään. Martina ei kuitenkaan epäröinyt, vaan ampui liitelijän, jolloin molemmat putosivat kadulla mieltään osoittavien lakkolaisten päälle. Akabara varmisti vielä sivullisista piittaamatta. Tehtävä oli onnistunut, sillä X ei päätynyt pilottien käsiin. Tilanne näytti myös melko uskottavalta.
+
Suunnitelmat menivät hieman pieleen, kun pian lakkojohtajan neuvottelupöydän ääreen istumisen jälkeen toimistossa räjähti. Graves kuoli välittömästi, mutta ryhmä selvisi pienin vammoin. Ilmeisesti latauksesta vain kymmenesosa oli lopulta räjähtänyt. Ensiavun saapuessa ryhmä oli jo paikkaillut itseään ja poistui kiireesti hakemaan Kavaraa. Valitettavasti Pilotit olivat ehtineet ensin. Seurauksena oli ammottavia reikiä seinissä, särkyneitä ikkunoita ja kuolleita pilotteja. Yksi pahiksista ehti silti napata kohteen kainaloonsa ja hypätä ikkunasta rakettireppu selässään. Martina ei kuitenkaan epäröinyt, vaan ampui liitelijän, jolloin molemmat putosivat kadulla mieltään osoittavien lakkolaisten päälle. Akabara varmisti vielä sivullisista piittaamatta. Tehtävä oli onnistunut, sillä Kavara ei päätynyt pilottien käsiin. Tilanne näytti myös melko uskottavasti siltä, että TURVA todella oli nappaamassa tietoja vuotanutta petturia.
  
 
Ryhmä oli jo lähdössä ruumiin kanssa kotiinpäin, mutta lakkojohtajan kuolema oli ollut viimeinen pisara työläisille. He olivat vallanneet avaruusterminaalin ja alkaneet tuhota paikkoja. Pilotti-Mike kyhjötti keskellä kaaosta E6:ssa voimatta lähteä. Poliisit ja lakkolaiset ottivat väkivaltaisesti yhteen. Pomo ilmoitti, että jos ryhmä ei pääse kotiin, he voivat saman tien jatkaa alkuperäistä peitetehtävää.
 
Ryhmä oli jo lähdössä ruumiin kanssa kotiinpäin, mutta lakkojohtajan kuolema oli ollut viimeinen pisara työläisille. He olivat vallanneet avaruusterminaalin ja alkaneet tuhota paikkoja. Pilotti-Mike kyhjötti keskellä kaaosta E6:ssa voimatta lähteä. Poliisit ja lakkolaiset ottivat väkivaltaisesti yhteen. Pomo ilmoitti, että jos ryhmä ei pääse kotiin, he voivat saman tien jatkaa alkuperäistä peitetehtävää.
  
Porukka otti TURVAn auktoriteetilla poliisitutkinnan haltuunsa, mutta ilmeisesti TriOptimumin leivissä olevat paikalliset poliisit olivat ehtineet tuhota suuren osan kriittisestä todistusaineistosta. He myös viivyttivät ryhmää kukin parhaan kykynsä mukaan. Erityisesti eräs isokokoinen Görtzen onnistui tässä hyvin. Akabara ehti silti saada käsiinsä muutaman paperin, joille Y oli tulostanut tietoja. Tiedot viittasivat ryhmän lähiesimiehen, Z:n, olevan osallisena TriOptimumin väärinkäytöksissä. Loput kärvensi ilmasta laserilla jonkinlainen fanaatikko, joka ei suostunut paljastamaan yhteyksiään. Hän päätyi TURVAn kuulusteluun terrorismista epäiltynä.
+
Porukka otti TURVAn auktoriteetilla poliisitutkinnan haltuunsa, mutta ilmeisesti TriOptimumin leivissä olevat paikalliset poliisit olivat ehtineet tuhota suuren osan kriittisestä todistusaineistosta. He myös viivyttivät ryhmää kukin parhaan kykynsä mukaan. Erityisesti eräs isokokoinen Görtzen onnistui tässä hyvin. Akabara ehti silti saada käsiinsä muutaman paperin, joille Graves oli tulostanut tietoja. Tiedot viittasivat ryhmän lähiesimiehen, de Godoyn, olevan osallisena TriOptimumin väärinkäytöksissä. Loput kärvensi ilmasta laserilla jonkinlainen fanaatikko, joka ei suostunut paljastamaan yhteyksiään. Hän päätyi TURVAn kuulusteluun terrorismista epäiltynä.

Nykyinen versio 30. lokakuuta 2010 kello 18.35

Tämä sivu kertoo Projekti Maa-universumiin sijoittuvan kampanjan, Feeniks-projektin tapahtumista.

1. sessio: Tietoisuusbakteerit

Ryhmä sai kuulla saavansa ylennyksen tärkeään Feeniks-projektiin. Tämän myötä pomo vaihtuu uuteen. Uusi johtaja, herra Sun, esittäytyi varsin rennosti käyttäytyvälle miehistölleen. Akabaran poika hämmentyi nähdessään isänsä. Pomon pomo antoi ensimmäisen tehtävän, joka tulisi olemaan yksinkertainen kuriiritehtävä Spectrum 17 -asemalle. Kauppaliiton tarkastaja Svensson oli myös läsnä.

Kolmen tunnin hyperavaruusmatkan jälkeen ilmeni, että asemaa oltiin paraikaa evakuoimassa pommiuhan vuoksi. Pomolta tuli viesti, että koska pakettia ei voida toimittaa, on ryhmän avattava se itse. Paketista löytyi vain viesti, jonka mukaan koko kuriiritehtävä oli hämäystä ja ryhmän varsinainen tehtävä olikin käydä nappaamassa erään firman salaisuudet käyttäen hyväkseen evakuoinnin tuomaa hämmennystä. Kuulemma myös muita TURVAn ryhmiä olisi tekemässä vastaavia toimia.

Pomminpurkuryhmänä esiintyen porukka ilmoittautui operaation johdolle ja meni etsimään räjähdettä vastuualueelleen kyseisen firman tiloihin. Tiloista löytynyt tietoja poistellut työntekijä pidätettiin näppärästi terroristiksi epäiltynä, mutta kuulustelut päätettiin ulkoistaa TURVAn muille tahoille.

Ylemmät olivat järjestäneet kätevän hetkellisen turvajärjestelmien pimennon tutkinnan ajaksi, jolloin firman koneet imettiin tyhjäksi tiedosta. Valitettavasti mehukkaimmat palat oli tuhottu. Lisäksi laboratoriosta löytyi bakteeriviljelmiä, joista Sergei nappasi huolimattomasti tartunnan itseensä. Osa bakteereista napattiin mukaan myös hallitusti säiliöissä.

Tehtävän onnistuttua ilman suurempia vastoinkäymisiä käytiin pudottamassa osa bakteereista talteen Sun Macrosystemsin läheiselle tutkimusasemalle. Tämän jälkeen pilotti Mike ilmoitti, että aluksen mittarit näyttävät liian suurta väestökeskittymää, jotta hyperavaruushyppy kotiin voitaisiin suorittaa. Pilotti arveli tätä laitteistoviaksi, koska alus oli keskellä tyhjää avaruutta. Firman tiedostojen lukemisen aloittaneet arvasivat kuitenkin paremmin, että syypäänä olivat bakteerit, joilla näytti olevan mielenkiintoinen vaikutus.

Arvaus osoittautui oikeaksi, sillä bakteerien syväjäädyttäminen pienensi mittarin lukemaa. Se ei silti riittänyt loppuun asti, joten bakteerit päätettiin tuhota. Olihan niitä vielä Sunilla tallessa muuualla. Kaikkien ihmetykseksi tämäkään ei riittänyt. Joku hoksasi, että Sergei oli saattanut saada muutaman sisäänsä. Kun hänet jätettiin hetkeksi irrotettuun pelastuskapseliin, hyppy olisi ollut mahdollinen. Koska miestä ei haluttu jättää, päätettiin kokeilla lääkärin sopivaksi arvelemia antibiootteja ja solariumia. Pienen viiveen jälkeen suunnitelma toimi ja porukka pääsi kotiin lepäämään.

2. sessio: Hyjakoksen lakkolaiset

Tämänkertaisena tehtävänä oli käydä pidättämässä salaisia tietoja Piloteille vuotanut virkailija, Juliana Kavara. Kyseinen virkailija oli tosin salaliiton leivissä ja TURVAn pidätyksen tarkoitus oli toisaalta tuoda lisää uskottavuutta vuodolle ja toisaalta pelastaa Kavara joutumasta pilottien kuulusteltavaksi. Vuodettujen tietojen oli tarkoitus saada pilotit kokemaan olonsa ahtaaksi ja tuoda heille näin lisäsyitä hyökätä Kauppaliiton kimppuun.

Suunnitelmaa varten Feeniks-projektin iskuryhmä oli lähetetty Hyjakokselle, jossa Kavara työskentelee, aivan muihin hommiin. Hyjakoksella oli paraikaa käynnissä lakkotilanne, jossa avaruusalusteollisuuden työntekijät olivat mellakoinnin partaalla. Lakkojohtaja Bennett Gravesilla oli uskottavia todisteita TriOptimum-firman väärinkäytöksistä, jotka ulottuivat Kauppaliitossa melko korkealle. Ryhmä lähti vastaanottamaan näitä tietoja. Tarkoitus oli, että kesken tapaamisen heille tulee tieto Kavaran tapauksesta ja he poistuvat tärkeälle tehtävälle, joka on sattumalta samassa kaupungissa.

Suunnitelmat menivät hieman pieleen, kun pian lakkojohtajan neuvottelupöydän ääreen istumisen jälkeen toimistossa räjähti. Graves kuoli välittömästi, mutta ryhmä selvisi pienin vammoin. Ilmeisesti latauksesta vain kymmenesosa oli lopulta räjähtänyt. Ensiavun saapuessa ryhmä oli jo paikkaillut itseään ja poistui kiireesti hakemaan Kavaraa. Valitettavasti Pilotit olivat ehtineet ensin. Seurauksena oli ammottavia reikiä seinissä, särkyneitä ikkunoita ja kuolleita pilotteja. Yksi pahiksista ehti silti napata kohteen kainaloonsa ja hypätä ikkunasta rakettireppu selässään. Martina ei kuitenkaan epäröinyt, vaan ampui liitelijän, jolloin molemmat putosivat kadulla mieltään osoittavien lakkolaisten päälle. Akabara varmisti vielä sivullisista piittaamatta. Tehtävä oli onnistunut, sillä Kavara ei päätynyt pilottien käsiin. Tilanne näytti myös melko uskottavasti siltä, että TURVA todella oli nappaamassa tietoja vuotanutta petturia.

Ryhmä oli jo lähdössä ruumiin kanssa kotiinpäin, mutta lakkojohtajan kuolema oli ollut viimeinen pisara työläisille. He olivat vallanneet avaruusterminaalin ja alkaneet tuhota paikkoja. Pilotti-Mike kyhjötti keskellä kaaosta E6:ssa voimatta lähteä. Poliisit ja lakkolaiset ottivat väkivaltaisesti yhteen. Pomo ilmoitti, että jos ryhmä ei pääse kotiin, he voivat saman tien jatkaa alkuperäistä peitetehtävää.

Porukka otti TURVAn auktoriteetilla poliisitutkinnan haltuunsa, mutta ilmeisesti TriOptimumin leivissä olevat paikalliset poliisit olivat ehtineet tuhota suuren osan kriittisestä todistusaineistosta. He myös viivyttivät ryhmää kukin parhaan kykynsä mukaan. Erityisesti eräs isokokoinen Görtzen onnistui tässä hyvin. Akabara ehti silti saada käsiinsä muutaman paperin, joille Graves oli tulostanut tietoja. Tiedot viittasivat ryhmän lähiesimiehen, de Godoyn, olevan osallisena TriOptimumin väärinkäytöksissä. Loput kärvensi ilmasta laserilla jonkinlainen fanaatikko, joka ei suostunut paljastamaan yhteyksiään. Hän päätyi TURVAn kuulusteluun terrorismista epäiltynä.