ProjektiMaa:DaemounKamppis

Kohteesta ExcaliburWiki
Versio hetkellä 6. tammikuuta 2008 kello 19.21 – tehnyt Daemou (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Timon kevään 2008 toistaiseksi nimeämätön kampanja

Pelautan tammikuussa 2008 alkaen scifi-kampanjaa, jonka aiheena on ylivoimaisen ihmiskunnan suhde avuttomiin, mutta rikkaisiin muukalaisiin.

Kampanjan tarkempi kuvaus

Kampanjan keskeisenä aiheena on Kauppaliiton rajamailta löydetty planeetta, jota asuttavat teollista aikakautta elävät muukalaiset. Planeetalla on merkittäviä rikkauksia. Mikä on Kauppaliiton suhtautuminen?

Kampanjassa on tarkoitus pelata kahdella tasolla. Päättävällä tasolla olevat hahmot edustavat esim. jossakin Kauppaliiton tärkeän osan hallituksessa omia organisaatioitaan ja ajavat samalla omia etujaan. Tämä porukka päättää löytyneen planeetan kohtalosta politiikallaan.

Toimeenpanevan tason hahmot ovat lähempänä perinteistä seikkailua. Ryhmä lähetetään uudelle planeetalle hankkimaan tietoja. Alkuasukkaat kohtelevat heitä vaihtelevin tavoin.

Kampanjassa pelaaminen

Tapani mukaan en käytä pelissä systeemiä. Ajattelin kokeilla hahmojen luomista yhteistyössä, eli kokoonnutaan pohtimaan kiinnostavaa sosiaalista verkostoa, johon saa ehdotella erilaisia henkilöitä, heidän piirteitään ja yhteyksiään. Kukin valitsee mielenkiintoisen hahmon sitä mukaa kun sellainen verkostosta löytyy. Lopuksi hahmoja voi syventää itsenäisesti tai minun kanssani sen verran kuin kukin tarpeelliseksi nähdään. Hahmoissa olennaista on asia tai aihe, jonka takia pelaaja kokee hahmon mielenkiintoiseksi, ei niinkään mitkä tarkalleen ovat hahmon ominaisuudet, tavat, kyvyt jne. Ne muotoutuvat sitten pelatessa.

(kesken)