PKS:Raul de la Alesandro

Kohteesta ExcaliburWiki
Versio hetkellä 5. syyskuuta 2011 kello 23.05 – tehnyt Jaakko88 (keskustelu | muokkaukset) (Ak: Uusi sivu: Jaalen hahmo Purppurakuninkaan Saleissa-pelissä. ---- 250px|thumb|right|Elena ja Tessa Raul on Kultasataman entisen herttuan Renzo de la Ales…)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Jaalen hahmo Purppurakuninkaan Saleissa-pelissä.


Raul on Kultasataman entisen herttuan Renzo de la Alesandron nuorin poika. Raul oli kahta veljeään huomattavasti sivistyneempi ja häntä kiinnosti enemmän -- kuin miekan heiluttelu. Kuitenkin perinteiden mukaan suvun miesten tuli saada ritarin arvonimi, minkä johdosta Raul lähti selvittämään Nmartelon kylän surmatekojen syytä.

Elena Priore on vajaa kolmikymppinen mannunvartijanainen Glanvenin lähimetsistä. Hän lähti alunperin Balokinmetsästysreissulle rahan ja erään henkilökohtaisen syyn vuoksi. Nyt häntä pitää porukan mukana Purppurakuninkaiden kirous, jonka selvittelyä parhaillaan jatketaan. Tärkeinpänä työtoverina ja ystävänä hänellä on Tessa niminen hevonen.

Ulkonäkö

Raul on pitkä, laiha ja tummahiuksinen nuorehko mies. Hänellä on viikset ja läpitunkevat siniset silmät, jotka ovat alati tarkkaavaisina. Käyttäytyy arvonimen mukaisella sivistyneisyydellä, mutta ei pöyhkeile. Kulkee useimmiten suvun väreissä, mutta pakon edessä huomaamattomana, joskus jopa tekopartaan pukeutuneena.

Luonne

Elena on vieraiden seurassa hiljainen, ennemmin kuuntelija- ja tarkkailijatyyppiä. Hän ei mielellään paljasta itsestään juuri mitään, eikä ole kovin helposti lähestyttävä. Elenalla on tapana puhuessaan puhua ennen kuin ajattelee, ja siksi hän pitää vieraassa seurassa mieluumin suunsa kiinni. Hän ei ole kovin taitava puhuja, usein hän keksii nasevan vastauksen vasta kun tilanne on jo ohi. Elena puolustaa sutena rakkaitaan, mutta ulkopuolisten suhteen hänen asenteensa on usein lähinnä välinpitämätön, niin kauan kuin tilanne ei ole hänelle haitaksi. Hänellä on hyvin luonnonläheinen maailmankatsomus, eikä hän usko kirkoissa palvottaviin jumaliin.

Erityistaidot ja aseet

Elena on loistava ratsastaja, ja työssään oppinut hyväksi jousen ja puukon käyttäjäksi. Hänellä on laaja tuntemus eri kasveista (Herbalist), ja hän on myös osaava metsästäjä (Hunting) ja jäljittäjä (Tracking). Hänellä on käytössä lyhytjousi (Shortbow), sekä puukko. Jousta hän käyttää tarvittaessa myös ratsailta.

Perhe

Ystävä: Tessa

Tessa on Elenan hevonen, hänen paras ystävänsä ja perheenjäsen. Tessa on voikko 154cm korkea kymmenvuotias tamma. Tessa on tyypiltään ponimainen, ja se muistuttaa reaalimaailman Quarterponia, vaikka onkin hevoskokoinen. Tessalla on suora profiili, ja vahva takaosa, ja se on varmajalkainen ja ketterä. Se on myös sitkeä ja karaistunut, kuten paljon ulkona ja liikkeessä aikaa viettävät ponit yleensäkin. Tessa on naisten hevonen, se toimii parhaiten hellällä otteella eikä se siedä kovakouraista käsittelyä. Tessa on ollut Elenalla lähes varsasta asti, eikä hän anna mielellään hevostaan muiden käsiteltäväksi. Tessan emä oli Elenan entisen miehen hevonen.

Isä: Renzo de la Alesandro

Pitkä ja komea mies, mutta viimeisinä vuosinaan reuman heikentämänä vain varjo entisestään. Hän oPidetty ja arvostettu ja ystäviä ympäri kunugaskuntaa.


Äiti: Giulietta de la Alesandro

Menehtyi ennen kuin Raul täytti kymmenen, joten hänestä ei Raulille jäänyt paljon muistikuvia. Toimi muiden sisarusten, varsinkin Celian, kasvattajana. Häneltä Raul oppi tiedonjanon ja kuuleman mukaan myös älykkyyden.

Veli: Celia de la Alesandro

Mestattin Renaton toimesta.

Veli: Salvatore de la Alesandro

Tuomittiin kuolemaan Nmartelon majatalon tuhopolton järjestäjänä.

Veli: Donato de la Alesandro

Murhattiin Angelon toimesta. Elenan perheestä tunnetaan myös nuorempi sisar, Violeta, joka on pidempi, ja muutenkin ulkonäöltään ja käytökseltään viehättävämpi kuin sisarensa. Violeta on myös kaikkea muuta kuin hiljainen ja juro. Violeta pukeutuu mielellään näyttävästi violettiin, ja kääntää kyllä miesten päät.

Erityistä

Elena tuntuu olevan erityisen kiinnostunut noituudesta ja noidista. Hänellä saattaa olla myös jotain yhteyksiä näihin, mutta itse hän ei ole osoittanut mitään taikaominaisuuksia.