Overlords

Kohteesta ExcaliburWiki
Versio hetkellä 10. syyskuuta 2018 kello 13.29 – tehnyt Lahana (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

D&D 5e -kamppis by Malachite.

Hahmon luonti - Overlords

MAAILMA

Epilogi-Overlords

Alkuasetelma

PC:t ovat suuria kenraaleja muinaisessa valtakunnassa, jota hallitsee yliolento, joka on lichi nimeltä Qui Moderatur Immortui. Valtakunnan sydän on suuri pyramidi Tom Mortuorum, jonka jokaista kerrosta vartioi yksi lichin seitsemästä kenraalista, joihin PC:tkin lukeutuvat. Alimmassa kerroksessa syvällä maan alla sijaitsee lichin valtakunnan sali, josta koko suunnatonta valtakuntaa hallitaan. Valtakunta puolestaan on nimeltään Tenebris Terram, jonka kansat palvelevat Qui Moderatur Immortuita joko omasta tahdostaan tai pakotettuna.

Pelaajakenraalit ovat maailman hierarkiassa toisena ainoastaan lichille, jota he ovat aina palvelleet luotettavasti ja suurella kunnioituksella. Kenraalit muistavat vielä ajan jolloin maata hallitsi kolmentoista yliolennon rotu, johon Qui Moderatur Immortuikin kuuluu. Kenraalit tietävät myös, että nämä yliolennot ovat luoneet heidät tähän maailmaan omiksi kuvikseen tarkoituksena vartioida ja laajentaa valtakuntaa. Muut 12 tosin kukin vuorollaan jättivät tämän maailman omasta tahdostaan ja jäljellä on enää Qui. Monet epäilevät, että hänkin aikoo pian seurata perässä, sillä yliolentojen rodun aika lähenee ennustuksen mukaan loppuaan ja uusi aikakausi on koittava...

Kampanja alkaa siitä, kun varoittamatta pyramidi katoaa ja ilmestyy uuteen maailmaan kaikki sen asukkaat sisällään. Tästä alkaa lichi Qui Moderatur Immortuin, hänen kenraaliensa ja joukkojensa seikkailu tässä oudossa maassa, joka odottaa vahvaa hallitsijaa...

Juoni

Jouduttuaan toiseen maailmaan, kenraalit rekrytoivat läheisen merirosvokylän asukkaat puolelleen. Näin lähdettiin merta kyntämään ja matkalla seikkailijakillan laivakin vallattiin. Heidät pakotettiin mukaan joukkoon ja yhdessä he matkasivat demonien maahan, jossa he heti joutuivat taisteluun pimeän tornin luona.

Sankarimme kukistavat useamman demonilordin ja valtaavat demonimaiden Syntitornin ja kukistavat sen johtajan Devolorin. Heidän kenraalinsa ottavat komennon paikalla olevista demoneista ja sankarit pohtivat outoa mysteeria, johon liittyvät apokalypsia edeltävät neljä ratsumiestä, jotka osoittautuivat posliiniesineiksi. Sankarit myös laittoivat Immortuin sanaa Arleen kuningaskuntaan ja aikovat suunnata Greed Islandille.

Joukko valtasi Greed Islandin ja kävi katsomassa pyramidia, jonne joku oli murtaunut, mutta lichi sanoi, ettei tarvitse välittää. Sitten sankarimme purjehtivat itään kohtaamaan vuorikansaa, mutta tapaaminen kärjistyi ja sankarit tuhosivat Lake Villagen ja tappoivat lähes kaikki sen asukkaat.

Gluttony-demoni ilmestyi paikalle joukoineen. Sankarit tappoivat tämän ja ottivat demonit komentoonsa ja tappoivat loput kylän asukkaat. Seuraavaksi joukko matkasi Arleen kuningaskuntaan ja perusti killan Katujen Kamut. He saivat audienssin kuninkaalta, joka myönsi heille kiltahuoneen palveluksista demonien tappajina. Kun sankarit olivat kiltansa avajaisissa, kuninkaan neuvonantaja oli mukana vallankaappauksessa, joka tappoi hallitsijat. Sankarit saapuivat kaaoksen keskelle ja selvisi, että kaiken takana oli Devolor, joka ei ollutkaan kuollut.

Sankarit taistelevat Devoloria vastaan, kunnes selviää, että tämä oli yksi kolmestatoista yliolennosta ja ettei Qui Moderatur Immortui ole kertonut palvelijoileen kaikkea. Devolor lähtee pois, ja pyytää joukkoa ilmoittamaan milloin he lähtevät valtaamaan Tom Mortuorumia. Joukko on kuitenkin sankareita, kun he ovat henkiinherättäneet kuningasparin ja kukistaneet kapinan. He matkaavat etelään majakalle, jota valvoo aave vanha Blancha. He saavat selville, että kenties Ostialainen, legendojen aavelaiva, oli hänen kuoleman takana.

Sankarimme lähtevät Ostialaisen perään, mutta matkalla näkevä poltettuja haltijametsiä ja goljatti kylän, jonnka asukkaat oli muutettu kristalleiksi. Ostialainenkin löytyy ja paljastuu supermimikiksi, jonka joukko lopulta upottaa. Samalla joukko kuitenkin splittaa. Maski joutuu kahnauksiin simulacruminsa kanssa, Parkes ja Machina hyökkäävät Imperiumiin ja Portinvartija seikkailee Imperiumissa. Lopulta he tapaavat Imperiumin kaupungissa Bosrassa, jonne joku hyökkää.

Asialla ovat Yksinäiset ritarit killan joukko sekä haltijoita, joita sankarit auttavat. Joukkomme päättää suunnata tapaamaan Imperiumin keisaria, joka oli tilannut patsaan lichistä. Kylpylän kautta sankarimme saapuvat keisarilliseen palatsiin, jossa he tappavat pikkupoika-"keisarin" ja vangitsevat keisarilta vaikuttavan yliolennon. Juuri ennen kuin Morris-ritari aikaisemmasta killasta saapuu paikalle, sankarit teleporttaavat koko joukon takaisin pyramidiinsa.

Sankarimme laskeutuvat pyramidiin Quin varoituksista huolimatta ja löytävät Chain Masterin kidutuskammion, jonne tämä jää. Pyramidissa on myös Devolorin kerroksessa demoneita sekä kaikkea vanhaa roinaa petturi-yliolennon kerroksessa, joka yritti avata portin Enderverseen. Kristalliyliolentonainen, joka riehuu goljattien mailla, saa myös kuulla pyramidin sijainnista ja alkaa tulla kohti. Destinyn kerros on tyhjyyttä, jossa outo "sählypallo". Lopulta joukko pääsee aivan pohjalle aarrekammioon ja taikaesineet paljastavat heille suuren totuuden...

...Nimittäin sen, että sankarit olivat yliolentojen tappamia ja henkiinherättämiä eri rotujen edustajia ja Parkes yksi yliolennoista; The Betrayer. Sankarit puhuvat Kultaiselle papittarelle, joka katoaa valkoisen aukon romahtaessa alimmassa kerroksessa. Sankarit löytvät avauskeinon kauheaa Enderverseen. Crystal ja Qui saapuvat estämään sen avausta, mutta Machimo tappaa Quin. Ja pyramidi imeytyy Enderverseen, mistä yliolennot tulivatkin Chain master ja Portinvartija mukanaan. Crystal onnistuu pakenemaan ja muita sankareita juhlitaan myöhemmin kuningaskunnassa sankareina.

Epilogi-Overlords

Yliolennot

1. The Smith

2. Dr. Odom

3. Pale Lady

4. Elder Brain

5. Assassin Queen

6. Dragon Lord

7. Qui Moderatur Immortui

8. Chain Master (Keisari)

9. Lord of Evil (Devolor)

10. The Betrayer

11. Crystal

12. Destiny

13. Golden Priestess

Yliolennot.png

Joukot

Oman hahmonsa lisäksi pelaajat komentavat kolmea kapteenia. Pelaajat saavat päättää kolmen kapteeninsa racen, classin, ulkonäön ja luonteen. Lisäksi päätetään millaista armeijaa pelaajakenraali ja hänen kapteeninsa johtavat. Lichi on siis uskonut hänen haltuunsa johdettavakseen esimerkiksi epäkuolleita, pimeähaltijoita, demoneja, liskoihmisiä jne. Lichivaltias itse komentaa valtaisaa epäkuolleiden armeijaa ja pystyy luomaan niitä lisää uhreistaan.

Alla olevasta kaaviosta näkyy Tom Mortuorumin hierkia: Lichi, 7 kenraalia, heidän kapteenit, lichin henkilökohtainen henkivartijakaarti sekä portinvartijat.

Tom Mortuorum Hierarkia.png

Lopullinen kartta.jpg