Mansenyys, eli avoin RPG-foorumi

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Kauden 13 playoffit on kovaa kamaa. Eliitti-tiimit toisiaan vastaan. ELF-Ramstein. Metal-Agents. Green-Suicide.
Mestari ehdokkaat: ELF, Ramstein, Agents, Metal, Green party, Suicide. Yllätystä on enää turha yrittää. Kaikki jatkoon menijät ovat kovaa kamaa.

Kausi 12 lupaa paljon hienoja otteluita. Manse divari on kiva ja pehmeä alku monelle uudelle tiimille, tosin Norscaa voidaan epäillä lievästä lahjonnasta...
Herwood on tällä kertaa kuoleman lohko. Siis aivan kirjaimellisesti! Mikään tiimi ei lähde hakemaan jatkopaikkaa vaan ainoastaan henkiinjäämistä. Kaikilta ei välttämättä onnistu.
Nysse on vähän niinkuin Manse. Nuff said.
Mestaruutta metsästää: Norsca, Ramstein, Disney.
Yllätystä yrittää: Herrasmiehet, Metal, Agentit ja Fruit.

Kausi 11 ja Sampsan säheltävä ennustelu alkaa jälleen!
Uudet tuulet puhaltavat ja liigassa on valtava määrä uusia tai semi-uusia joukkueita. Ekaa kauttaan pelaavilla ei mene hyvin taaskaan, mutta toista kauttaan pelaavia nousee playoffeihin ihan väkisin.
Mestari-ehdokkaat: Ramstein, Metal, Norsca.
Mahdolliset yllättäjät: Herrasmiehet, TBA, Agents, Disney.

10. Kauden runkosarja meni lähes yllätyksittä. Norsca tippui playoffeista, mutta tiimi on tunnetusti epätasainen suorittaja, joten hätävilkkuja on turha kytkeä päälle.
Playoffien ensimmäisen kierroksen Neutraalien voitto DBH:sta ei myöskään yllätä. Matsi oli selkeä coin flip ja mikä tahansa tulos oli mahdollinen.
Puska lyö CNC:n helposti, eikä TBA pysty pysäyttämään agenttien vahvaa menoa. Metal-Ramstein on hankala matsi ennustaa, mutta jos pakko on, niin veikkaan Ramsteinin vievän homman kotiin.
Semeissä onkin sitten ihan kaikki auki. Mestarisuosikit todennäköisyys järjestyksessä: Agentit, Ramstein, Puska, Neutrals, Metal, TBA (CNC ei ole vielä tippunut, muttei rotilla mitään mahkuja ole).

9. kausi ja epäreilut lohkot, kuten tapa ja käytäntö on.
Manse divari on karkkia. Puska ja Metal voivat jo painaa playoff lippiksiä.
Herwood on jännä lohko. Kaikki joukkueet ovat jokseenkin epätasaisia suorittajia. Veikataan jatkoon NST ja Norsca.
Nysse divari vaikuttaa aika pehmolta, mutta tuskin on sitä. Örkkien peli alkaa vähitellen kulkea ja sama koskee myös TBA:ta. Sammakot joutuvat pannulle ja Academy samoin.
Rotwalli - kuoleman lohko! Kaikki tiimit on playoff kamaa, mutta kahden on nöyrryttävä alempaan jatkosarjaan.

Mestariehdokkaat: Puska, Norsca, EVIL, Agents.
Mahdolliset yllättäjät: Metal, DBH, Ramstein.

8. kausi toi mukanaan paljon uusia tiimejä ja ennustelu on vaikeampaa. Sampsan veikkaukset ovat:
Mansesta jatkoon menee Metal ja Sammakot.
Herwoodista Puska ja yllättäen, NST! Ramsteinin putoaminen playoffeista on melkoinen paukku, jos niin käy.
Nyssestä Rooma ja EVIL. Lohko on kova ja Neutraalit voivat yllättää
Rotwallista Norsca ja DBH. Yllätyksiä tuskin tapahtuu, mutta "Khemrien kirous" voi iskeä.

Mestariehdokkaat, pallonriisto tiimien kausi: Rooma, EVIL, Norsca.
Mahdolliset yllättäjät: Sammakot, Puska, DBH.

7. kausi tuo mukanaan lohkouudistuksen, mutta samat tiimit möllivät pudotuspeleissä kuin ennenkin.
Manse divarista menee Agentit ja Rotat jatkoon, kolmannesta paikasta tappelevat Reutnaalit ja Humanit. Yllätyksiä tuskin sattuu.
Herwoodin varma jatkoon menijä on Rooma, mutta on Metallilla ja Nekroillakin pullat aikas hyvin uunissa. Lohkossa on kaksi pisteautomaattia, mutta Itäläiset voivat yllättää ja tiputtaa Nekrot tai Metallin jatkosta. Roomalle ei tästä lohkosta löydy haastajia.
Nysse on tällä kaudella liigan kovin lohko. Jatkoon voi mennä ihan kuka vaan eikä yhdenkään ottelun voittaja ole selvillä ennen matsia, mutta arvataan nyt Norska, Ramstein ja EVIL (vain hieman kotiinpäin vetäen...).


6. kausi alkoi hurjalla ja yllätysten täyttämällä kierroksella. Norsca hävisi Metallille, Slugggaz Piraateille ja NST sai selkäänsä Neutraaleilta! Tuossa ei Enkelien kaksoisvoitolla auennut kausi tunnu missään!

Mansesta jatkoon menevät Enkelit. Kaksi voittoa on melko varma jatkopaikka, mutta jos Norsca voittaa molemmat jäljellä olevat pelinsä, voi homma mennä jännäksi. Lohkon piti olla Norscan ylivoimaa, mutta nyt se on auki kaikille. Jännitystä luvassa viimeiseen kierrokseen asti.

Herwoodissa on vähän sama tilanne. Kaikki oletti Slugggazin menevän jatkoon joko UWB:n tai Rooman kanssa, mutta Slugggazin avaustappio tietää huonoa örkeille. Piraatit ei jatkoon nouse hyvästä alusta huolimatta, sillä UWB ja Rooma eivät Slugggazin virhettä toista.
Jatkoon UWB ja Rooma.

Nyssessä NST nuolee haavojaan eikä edes yritä jatkoon. Boyz keskittyy kostamaan liigaan jääville joukkueille ja jatkoon menevät helposti Neutraalit ja Humaanit.

Rotwallissa ei Ramsteinilla ja Kysärillä ole paljoa sanottavaa. Pitkäkorvat ja Agentit seilaavat playoffeihin tukevassa myötätuulessa.

Mestariehdokkaat: Rooma, Humanit ja Agentit.
Mahdolliset yllättäjät: Norsca, Enkelit ja UWB.5. Kausi alkaa! Ensimmäiset pelit on jo pelattu!
Sampsan kynä sauhuttelee taas ennustuksia...

Manse on tällä kertaa liigan mielenkiintoisin divari. Tasaisesta lohkosta ei kuitenkaan finaaliin pääse, sillä playoffien ekalla kierroksella tulee vastaan raudanlujat tiimit Herwoodista. Makkaramatsiin voi olla jopa fiksua tähdätä.

Herwood - kuoleman lohko! DES, Slugggaz ja Norsca! Käpärit jää tietysti jalkoihin, vaikkakin mercenary jyrä aiheuttanee päänvaivaa hetkittäin. Tämän lohkon kaksi parasta pelaavat mestaruudesta semi-finaali vaiheessa.

Nysse on myös tasainen lohko. NST aiheuttaa huolta ja hävikkiä vastustajien riveissä, mutta jatkoon menijöitä on vaikea ennustaa. Arvataan Nuljaskat ja Ballratz.

Rotwalli... Boyz from the Hood jyrää tämän lohkon aivan maan rakoon. Muumiojengi parantanee sijoitustaan viimekauden kolmossijasta, muttei mestaruuteen asti, sillä...

...DES on edelleen "the team to beat". Slugggaz yrittää varmasti tosissaan ja semifinaalissa voi DESille tulla noutaja, mutta Sampsa ei mokomaan usko vaan ennustaa voittoputken venyvän venymistään!Kaikkien Mansebowl-fanien hurjasti odottama neloskauden lohko analyysi Sampsa Sykerön kynästä...

Manse-rivisioona on ihan pehmo. Gobot tietysti häviää ja Norsca on vahvoilla. BBQ ja Nuljaskat eivät ole vailla mahdollisuuksia tässä tasavahvassa divarissa. Lippuja ei kuitenkaan kannata palauttaa, sillä tarjolla on - jos ei huippu boulia - niin ainakin viihdyttävää boulia! Tässä divarissa yllätys on oletus.

Herwood-rivisioona on hieno yritys tiputtaa Slugggaz playoffeista, mutta tuskin onnistuu. Pallonpeluu divari.

Nysse-rivisioona on selkeä todiste siitä kuinka pimeä haltijat taas huijaa. Hallitseva mestari vetää helposti pisimmän korren Humaanien tehden myös selvää jälkeä kakkos-sijaan. NST ei muista koko pallon olemassaoloa ja Pitkäkorvat ovat täysin outclassed.

Rotwallissa lätty lätisee! Liigan kolme pahinta/parasta tappotiimiä vastakkain ja Real Picea niiden sekaan. Voi voi haltija parkoja! Sampsakaan ei tiedä ketkä täältä menevät jatkoon, mutta yksi asia on selvä - ruumishuoneelle kiikutetaan ukko jos toinenkin.
(Mansenyyssin tähti-reportteri Niko Nenäkäs räpelsi kasaan analyysin pian alkavasta Kolmoskaudesta)

Manse rivisioona on tietenkin kovempi kuin koskaan. Turpiinvetäminen on päivän sana ja elffipalloa pelaa, no, vain elffit. Ottelujärjestys ratkaisee paljon, sillä kaikki haluaisivat aloittaa "pehmeällä" ottelulla.
Hallitseva mestari, Dead Elf Society, on vaikeuksissa siinä missä muutkin. Kuitenkin uskon, että kolmensakkiin pimeät haltijat pääsee.
Kullankaivajat pitävät edelleen hallussaan liigan kovimman, siis nimenomaan kovapintaisimman, joukkueen titteliä. Haastajia tosin riittää! Kääpiöiden vastaus on vain ja ainoastaan pelata vielä kääpiömäisemmin kuin ennen. Kolmen sakkiin.
Da Sluggaz, vihreät vihamieliset muukalaiset ovat Mansen nouseva joukkue, mutta heidän kautensa ei ole vielä. Armotonta mättämistä ja sijoitus 2-4.
Boyz from the Hood voittaa ottelun, ehkä kaksi. Muumio-jengi pystyy haastamaan hakkauksessa kenet vaan ja sopivalla otteluohjelmalla voi yllättää. Keskikastia.
Norsca Snowbowlers ei kestä Mansen armotonta ryskytystä ja pohojanmiehet kaatuvat rytinällä. Silti paikka Mansessa säilyy ja voi Pipaankin yltää. Jälleen otteluohjelma ratkaisee paljon.
Kallon Murskaajat tippuu takaisin Herwoodiin. Ensimmäiset pelit Kaaoskäpärit pysyvät mukana hakkauksessa, muttei maaleissa ja kun liigan PELOTTAVIN ykköskentällinen jää loppukaudesta pari miestä vajaaksi ja hoblarit astuvat kentälle, on Murskaajien kausi pilalla.

Herwoodissa noususta kamppailevat Humaanit Humanit, Yön Nuljaskat ja Tautiset Agentit. Etenkin liskomiesten peli viime kaudella oli vakuuttavaa. Punasulan palloilijat voi yllättää, mutta Phyndarine Elites on liian rikki ja North sea titters ei edes tiedä mikä pallo on.
BBQ tippuu Nysseen.

Niko Nenätön (Terkkuja vaan Arth'olle!) jatkaa analyysiään ottelujärjestyksen arpomisen jälkeen...

Kallon Murskaajien lahjukset tuntuvat purreen arvonnassa ja joukkueen osakkeet nousevat kohisten. Ostakaa ihmeessä Kallon Murskaajien optioita, jos jostain niitä löydätte!
Da Sluggaz aloittaa myös melkomukavalla sarjalla - jos Mansessa nyt sellaista voi olla - kun taas ennakkosuosikit Golddiggers ja Dead Elf Society ovat molemmat saaneet otteluohjelman suoraan helvetistä.
Pystyvätkö suosikit nousemaan vaikeuksien kautta voittoon? Onko nyt jo sittenkin Örkkien vuosi?!?
Niin, ja tuota, BBQ nousee köh köh Manseen. Aivan oikein! Mukavat ogret ovat niin ketteriä, vahvoja ja älykkäitä, että nousu on varma ellei vastustajien jatkuva väärinpeluu, puolueelliset tuomarit tai magiantuulen yllättävät virtaukset vastoin kaikkia todennäköisyyksiä pysäytä henkilökohtaisen suosikkijoukkueeni menestystä!Onnea vaan BBQ:lle ja terkkuja kamulleni Arth'olle! (Seportaasi päättyy BBQ:n kannatuslauluun)

Sykerön rating systeemi

Tiesitkö?

...että suurin voimaan jäänyt määrä cassuja yhdessä matsissa on 20 kappaletta, ottelussa Tuplakysymysmerkki - Guardians of Metal. Vammat jakautuivat 10-10. (Tuplakysymysmerkin apoteekkari oli hyvällä tuulella yhden rotan kohdalla)
...että yksipuolista casualtyennätystä johtaa Da Slugggaz numerolla 13-0, ja tätä ennätystä ei tehty goblareihin vaan kääpiöihin.
...että Da Slugggazin 13-0 hakkaustuloksella on saavutettu myös liigan tappoennätys yhdessä pelissä joka on 5 kääpiöitä.
...että eniten maaleja yhdessä pelissä teki Real Picea ottelussa Drty Griin Ziittasia vastaan, voittaen 6-2. Tulos on samalla kahta maalia parempi kuin edellinen yhteenlaskettujen maalien ennätys yhdessä ottelussa. UW Ballratzin and Bohemian Bowlersin 4-4 tasapeli sivusi ennätystä. Ennätykset jätti varjoonsa Fledermäusen murskaava 9-0 voitto Valdemarin kostosta.
...että Real Picea on tehnyt toisenkin kerran 6 maalia ottelussaan Big Popper Clubia vastaan, voittaen 6-0. Tähänkin ennätykseen tulivat verenimijät mukaan lyömällä North Sea Titterssit 6-0. Ennätys murskattiin kaude 15 pre-seasonissa kun Fantastic Four nöyryytti Cosplay Comboa 7-0. Myös tässä kategoriassa Fledermäusen 9-0 voitto on ylitse muiden.
...että Norsca Snowbowlers on menettänyt eniten pelaajia viikatemiehelle. Muhkea saalis on 21 kuollutta!
...että liigan pelätyin ennätys on kuolleet pelaajat/pelatut pelit. Kukaan ei halua ottaa sitä pois Rännien Ritareilta, joiden uskomaton suoritus on 6 kuollutta/7 peliä.
...että Liigan arvokkain pelaaja, BBQ:n kapteeni Arth'o luopui bouli-urasta ja harrastaa nykyisin ihmisten nöyryyttämistä ilman väkivaltaa. Aivan oikein! Arth'o on nykyisin reality show tähti!
...että Charlotte Brontelf, Dead Elf Societyn värikäs witch-elf - Arth'on lopetettua manseboulin arvokkain pelaaja - kommentoi Arth'on uutta uravalintaa "Looginen ratkaisu. Taidanpa mennä itsekin koekuvauksiin."
...että Liigan ensimmäisen voittoputken teki Rännien Ritarit. Ritarit voitti 5 ensimmäistä otteluaan, mutta joukkue tuhoutui kahdessa viimeisessä matsissa.
...että Ritarien viimeisestä ottelusta alkoi ja loppui liigan pisin voittoputki. Dead Elf Society voitti 23 peliä yhtäjaksoisesti.
...että Manseboulin menestynein joukkue on Dead Elf Society. 4 Maljaa, 1 Pipa.
... että muut mitalistit ovat Metal - 2 Maljaa ja Pipa. EVIL - 2 Maljaa. Golddiggers - Malja ja Kivi. Norsca Snowbowlers - Kivi ja 2 Pipaa. Da Slugggaz - Kivi ja Pipa. Boyz from the Hood - Kivi ja Pipa. Humaanit Humanit - Kivi. Infectious Agents - Kivi. Yön Nuljaskat - Kivi. Puskassa Vilisee - Kivi. HC Ramstein - Pipa. UW Ballratz - Pipa.
...että pelaajan koko ei aina ratkaise. Manseboulin ensimmäisen kuolleen pelaajan tittelin saa hobgoblin Räkä, mutta tämän tappanut pelaaja oli vielä pienempi snotling Johnson (ottelun jälkeen saanut liikanimen "last sec'nd").
...että suurin määrä maksaneita katsojia oli kauden 3 viimeisen kierroksen jännitysnäytelmässä, josta Dead Elf Society vei Mansemaljan kotiin neljänkymmenentuhannen katsojan suureksi harmiksi. Da Slugggazin pojat eivät sen sijaan ottaneet tappiota kovin raskaasti voitettuaan tapetut pelaajat 2-0.

Takaisin