ManseExalted:Ragnar

Kohteesta ExcaliburWiki
Versio hetkellä 10. heinäkuuta 2008 kello 00.46 – tehnyt TeroL (keskustelu | muokkaukset) (→‎Kuvaus)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Ragnar

Pohjatuuli
sekä mahdollisia muita titteleitä


Hahmolomake

Kuvaus

Ragnar ei ole jättiläinen, mutta epäilemättä sieltä isommasta päästä. Noin 195 cm pituisena ja yli 100 kilon painoisena, hän ei usein tapaa ihmistä jota hän joutuisi katsomaan ylöspäin. Painava karhuntalja viitta, jota hän yleensä kantaa päällään, saa hänet näyttämään vieläkin isommalta.

Ragnarin kasvoista näkee, että tämä on viettänyt suurimman osan elämästään ulkona. Hänellä on suuret siniset silmät, kotkamainen koukkunenä ja epätavallisen tuuheat viikset. Heimonsa tapojan mukaan Ragnar ajelee tasaisin väliajoin päänsä, lukuunottamatta päälaelta lähtevää, useisiin poninhäntiin jaettua huistukkoa. Paikallisten tapojen tuntija voisi poninhäntien koosta ja määrästä päätellä Ragnarin olevan heimossaan varsin korkeassa asemassa, ja tietäisi myös jokaisen poninhäntiä koristavan luurenkaan vastaavan nuoruudessa taistelussa tapettua vihollisklaanin jäsentä.

Ragnarin anima on jääkarhu, jonka toinen silmä on kultainen ja toinen kirkkaan sininen. Useinmiten karhu seisoo takajaloillaan ja katselee ympärilleen, mutta Ragnarin ollessa vihainen tai taistelussa se karjuu ja huitelee kynsillään.

Luonne

 • Yleisluonne: iloinen / synkkä, rauhallinen / räiskyvä, harkitseva / impulsiivinen, luottavainen / kyyninen, sosiaalinen / syrjäänvetäytyvä, jne... eli siis juttuja, jotka tulee esille hyvin nopeasti
 • Ihmissuhteet ja suhtautuminen: ystäviin, muihin Ympyrän jäseniin (ei välttämättä ihan sama kuin edellinen), sukulaisiin, vihollisiin, rakastettuihin; alaisiin ja palkollisiin; satunnaisiin kuolevaisiin; muihin maagisiin(, edellisessä elämässä tuntemiinsa?); auktoriteetteihin, eläimiin, tietyn ammatin harjoittajiin, lapsiin, vanhuksiin, jne...
 • Asiat joista pitää / ei pidä: esimerkksi joku väri, maku, luonteenpiirre ihmisessä, rotu, jonkun kulttuurin edustajat, tietty elementti, käytöstapa, nimi... ja tietysti, kuinka voimakkaasti ja näkyvästi tykkää, vihaa, välttelee tai muuten suhtautuu.
 • Virtuet ja miten ne näkyy käyttäytymisessä, milloin Virtue Flaw tulee mukaan. Limit Break, miten silloin käyttäytyy.

Motivaatio

 • Motivaatio: Suuri, suorastaan eeppinen pyrkimys. Alussa sopivan kokoisia ovat esim. jonkun riittävän ison valtion hallitseminen, jonkun Deathlordin ajaminen takaisin Alamaailmaan, oman Drgonblood-sotilasyksikön muodostaminen tms. Ottakaa vaan huomioon, että jos tämän saa toteutettua, niin sitten hahmolle nopeasti kehittyy samansuuntainen, paljon isompi tavoite.
 • Intimiteetit: Asiat jotka ovat hahmolle hyvin tärkeitä. Voivat olla henkilöitä, paikkoja, aatteita, yms. Nämä voivat tulla ja mennä, eika tarvi kaikkia keksiä, mutta kehitelkää edes yksi. Alussa on Compassionin verran ja niiden pysyvyys riippuu Convictionista. (Sivut 76, 90, 173-174, 201 sääntökirjassa).
 • Lähitulevaisuuden suunnitelmat: Laittakaa jotain tekstiä siitä, mitä aiotte tehdä lähitulevaisuudessa, jotta PJ voi kerätä niistä ideoita ja suunnitella tulevaa.

Historia

 • Elämä ennen Exaltoitumista; Lapsuus, mitä muutoksia tapahtunut sen aikana, onko ollut jossain töissä sitä ennen, onko vielä ystäviä tai tuttuja siltä ajalta
 • Perhe; onko vanhemmat ja sisarukset elossa, millaisia henkilöitä; kaukaisempi suku, onko jotain tiettyjä muistettavia tapauksia.
 • Exaltoituminen; mitä tapahtui, miltä tuntui, miten muuttui siinä
 • Aiemmat elämät

Tekemiset

 • Tänne voitte sitten ruveta listaamaan hahmon saavutuksia, erityisen muistettavia hetkiä yms.

Tarkoituksena siis on, että pelikertojen väleillä päivitätte hahmolomaketta ja expankäyttöä riittävän tiheään, ja tuon voi sitten tulostaa kun vanha hahmis on liian rähjäinen.

Ok, erikseen on siis EsimerkkiHahmolomake (ja myös EsimerkkiHahmolomakeLunar sekä uusimpana EsimerkkiHahmolomakeDB) jossa on statit ja joka on kohtuullisen näköinen tulostettuna versiona (pieniä tulostusongelmia tosin vielä on), eli kopioikaa siitä omalle sivullenne ja muuttakaa vastaamaan hahmoanne. Merkatkaa hyvät taidot (kasti + valitut 5) lihavoinnilla. Kun hahmolomake on täytetty, kopioidaan talteen hahmon alkutila ja luodaan myös muutossivu; formaaatti on sitten suurinpiirtein === Hahmonimen expankäyttö === ja perään tähti-luettelolla joku "n expaa, Ominaisuus 3 -> 4" jne. Sinne voi myös tehdä expankäyttösuunnitelmia ja merkata treenaukseen kulutettua aikaa. HUOM! Kaikkien sivujen alkuun on lisätty tuo nimiavaruus "KoExalted:", ovatpahan ainakin omassa läjässään. Siirtäkää olemassa olevat sivut tuollaisiksi.

Ja poistakaa näiden viivojen välissä olevat ohjeet ennen kuin hahmo on valmis.


Pääsivu