ManseExalted:Aderyn

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Aderyn Desiderius

Muutoksen Tuoja


Hahmolomake

Kuvaus

 • Ulkonäkö: Aderyn on reilut 180 senttiä pitkä, hyväkuntoinen nuori (vähän alle 30v) mies. Hän on hyvin ruskettunut paljosta laivan kannella vietetystä ajasta ja useimmiten hänen leukaansa komistaa lyhyt sänki. Hänellä on pitkät, keskiselkään asti ulottuvat pikimustat hiukset, joita hän pitää pois silmiltään päähän sidotulla huivilla. Aavistuksen rosoisesta ulkoasustaan huolimatta hän onnistuu kuitenkin näyttämään arvokkaalta, ja hänen kehonkielensä on niin vaivatonta ja sujuvaa että monet ihmiset kiinnostuvat tai peräti ihastuvat häneen ja hänen kasvoillaan miltei tauotta häilyvään vinoon hymynkareeseen ennen kuin hän ehtii sanoa sanaakaan.
 • Vaatetus: Funktionaalista mutta tyylikästä, pitkät nahkaiset housut ja löysähkö kangaspaita sekä pitkä nahkatakki.
 • Käyttäytyminen: Aderyn on erittäin helposti lähestyttävä ja maanläheinen tyyppi, mutta hän osaa myös yllättää niin nasevilla välihuomautuksilla ja huomioilla kuin sulavilla kohteliaisuuksilla tai millä tahansa muulla sosiaalisella kikalla, jota tilanne vaatii. Hän on yleensä iloluontoinen ja huumorintajuinen, mutta halutessaan hän pystyy olemaan myös kuolemanvakava tai peräti pelottava. Tavalla tai toisella, hänen luontainen karismansa ja sykähdyttävän komea ulkonäkönsä tuntuvat tekevän ihmisiin vaikutuksen ja hänen sanomisensa kaikuvat harvoin kuuroille korville.
 • Anima: Kirkkaan valkoinen, eteerinen kettu jonka silmät palavat kultaisella liekillä

Luonne

 • Yleisluonne: Aderyn on joviaali ja ystävystyy ihmisiin yhtä helposti kuin he häneen. Hän on idealistinen, ajoittain jopa naiivi, ja hänen usein huono keskittymiskykynsä vain lisää vettä myllyyn. Hän osaa tarvittaessa käyttäytyä tarkkaan etiketin mukaisesti, mutta ei mielellään valehtele tai peittele mielipiteitään.
 • Ihmissuhteet ja suhtautuminen:
 • Vahvin hyve: Myötätunto. Aderynin silmissä alhaisinkin duunari on yhtä arvokas kuin kuningas, ja hän tekee parhaansa lievittääkseen viattomien kärsimystä aina tilaisuuden tullen. Hän myös karttaa ihmisten tappamista, ellei kohde ole antanut syytä vihata itseään.
 • Vika: Anarkismi/Sokea idealismi. Aderynin idealismi ja unelma oikeamielisestä, yhtenäisestä Luomakunnasta joutuvat toisinaan törmäyskurssille julman todellisuuden kanssa, ja erityisesti lain väärinkäyttö (niin lain väärin tulkinta kuin epäoikeudenmukaisten lakien käyttö) ajaa häntä kohti Limit Breakiä. Kun hän lopulta napsahtaa, Aderynin valtaa päivän ajaksi vastustamaton himo repiä paikallinen väärämielinen hallitus/vastaava autoritäärinen taho alas. Hän yllyttää kansalaiset kapinaan käyttäen mitä keinoja hyvänsä jos mahdollista, mutta tämän epäonnistuessa/kestäessä liian kauan hän ei epäröi heittää kapuloita hallitsijoiden rattaisiin yksinkään. Jos Limit Break tapahtuu olosuhteissa jossa ei ole valtasysteemiä jota kumota, Aderyn sen sijaan hakee muutosta vallitseviin olosuhteisiin jollain muulla radikaalilla ja sokean idealistisella tavalla.

Motivaatio

 • Motivaatio: Realmin vallan murtaminen ja korvaaminen oikeamielisellä valtiolla.
 • Intimiteetit:
 • Lähitulevaisuuden suunnitelmat:

Historia

 • Aderyn toimi alhaisena upseerina Lookshyn laivastossa ennen kuin hänet lopulta karkotettiin huolimattomuudensa ja riittämättömän kunnioituksen ylempiään kohtaan vuoksi. Sittemmin hän on matkustellut siellä täällä, tehden erinäisiä töitä ja auttaen sorrettuja miten pystyy. Parisen vuotta sitten hän sai eräästä palveluksesta lahjaksi vaatimattoman dzonkin, jolla hän nykyään kyyditsee matkalaisia vesiteitse pysyäkseen leivän syrjässä.

Tekemiset


Pääsivu