LOMDD:Henkilöitä

Kohteesta ExcaliburWiki
Versio hetkellä 3. joulukuuta 2007 kello 18.52 – tehnyt Honkala (keskustelu | muokkaukset)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Kuuluisia NPC:tä

(arvo+etunimi, sukunimeä ei normaalisti käytetä aatelisista)

Viljalaakson kuningaskunnan kuningas Leman

Entinen Viljalaakson kreivi. Nousi kuninkaaksi sisällissodan aikana. Nuorempi veli nousi Viljalaakso kreiviksi, mutta kuoli sodassa.

Viljalaakson kreivi Aldon

Viljalaakson kreivi on perinteisesti ollut kuninkaansa pääneuvonantaja. Aldon on kuningas Lemanin nuoremman veljen poika.

Kuninkaansataman kreivi Polash

Selvisi sisällissodasta hengissä, mutta menetti jalkansa. Oli myös ennen sisällissotaa kreivinä. Varsin tyytyväinen nykyiseen kasvaneeseen valtaansa.

Rauhanmaan jaarli Rykel Uusi aatelinen, entinen Heironeuksen Kunnian ritari, joka korotettiin aatelisarvoonsa sodassa osoittamansa kunnian ja taidon perusteella.

Vuorenvarjon paroni Raland Vanha aatelinen, joka on hieman katkera siitä, että on ollut jo pitkään paronina ilman mitään kummempia saavutuksia.

Kolonkylän paroni Ranor: Hallitsee myös nimellisesti Rapaa. Uusi aatelinen, entinen ritari myös.

Karkeamaan kuningaskunnan kuningas Strainn Entisen Karkeamaan kreivin nuorin poika. Julisti itsensä kuninkaaksi sisällis- sodassa. Huhutaan murhanneen vanhemmat veljensä, jotta olisi saanut kruunun. Hänen veljensä kuolivat sodassa. Pitää vanhempaa siskoaan suuressa arvossa ja kysyy hänen neuvoaan usein.

Karkeamaan kreivi Loke Sisällissodassa ansioitunut Karkeamaan kuningaskunnan armeijan kenraali. Uusi aatelinen.

Talvihovin jaarli Roth Vanha aatelinen (ja vanha myös fyysisesti), jonka kaikki perilliset kuolivat sisällissodassa. Innokkaita jaarliehdokkaita on useita.

Koppavan paroni Bruan Uusi aatelinen. Harras peloriitti (Pelorin temppeliritari), yksi maineik- kaimmista sotasankareista pohjoisessa. Hieman katkera siitä, että hänet korotettiin pienen surkean kylän paroniksi, sen sijaan, että olisi saanut kunnon arvon itselleen. Tyytyy kuitenkin kohtaloonsa ja on alkanut suuret suunnitelmat Koppavan nostamisessa suureen kukoistukseen.

Autioniemen kaupunginjohtaja (ei aatelinen) Renalus Varsin normaali kalastaja vain, joka on valittu kylän johtajaksi.

Puolitaipaleen kuvernööri (ei aatelinen) Tommon Rikas kauppias, joka omistaa pari majataloa ja maata.

Loimutulen kuningaskunnan kuningas Rexxor, aka. Hullu Velhokuningas Nousi tyhjästä ja julisti itsensä kuninkaaksi. Erittäin suosittu kansan keskuudessa ja myös kuningaskunnan aatelisten keskuudessa. Kuulemma uskomattoman voimakas velho.

Loimutulen kreivi Lyssard Vanha aatelinen. Huhutaan, että hänellä ei ole enää mitään valtaa, kun Rexxor hallitsee kaupungissa. Iso liuta lapsia kahdelta eri vaimolta, joista ensimmäinen kuoli jo nuorena.

Sinivirran kreivi Kimser Uusi aatelinen. Sinivirran ritarikunnan entinen johtaja.

Rautarinteen jaarli Nynex Uusi aatelinen. Edellinen jaarli perillisineen kuoli sodassa. Fanaattisen uskollinen kuningas Rexxorille.

Ahjon paroni Aldam Vanha aatelinen ja vanha myös fyysisesti. Ei kuulemma tyytyväinen nykyiseen kuninkaaseensa, mutta hänen ainoa poikansa on lähes fanaattinen Rexxorin kannattaja.

Tuulisalon kuningaskunnan kuningas Mylor Lihava mies, joka ei juuri palatsistaan poistu. Monta vaimoa ja paljon perillisiä. mielipide vahvasti kallellaan etelän imperiumin suuntaan. Huhutaan rahoittavan merirosvoja jotka nappaavat orjia mantereelta.

Rauskunkylän lordi (ylimys) Merisaukko Rauskunkylän suurimman talon (suvun) johtaja.

Sinikon kylänvanhin Leomoor Sinikon kylän suurimman talon johtaja.

Selustan lordi Faereldur Selustan kiltojen valitsema kaupunginjohtaja.

Tervaharjun pormestari Steedrence Kaupungin demokraattisesti valittu pormestari.

Elmarindin Ikuisen Haltiavaltakunnan vanhimpien neuvosto Neuvostoon on perinteisesti valittu vanhimmat ja viisaimmat velhot ja papit. Elmarindissa on myös kuningas, mutta hänen tehtävänsä on lähinnä sotilaallinen.

Khondarin vuorikääpiöiden kuningaskunnan kuningas Oddkild Jääkirves Hänestä ei paljoa tiedetä, kuten ei kääpiöistä muutenkaan.

Dualdnalin syväkääpiöiden kuningaskunnan kuningas Kinsarmark Tuhkapolku Hänestä ei tiedetä mitään paitsi nimi.

Velho Araost (puolihaltia) Kuuluisa velho, joka asustaa Talvihovin laitamille rakentamassaan tornissa. Auttoi sodan aikana Karkeamaan kuningaskuntaa.

Sinivirran ritari Sir Cutharn Sinivirran ritareiden legendaarisin elossa oleva ritari. Mahtava soturi ja kuuluisa seikkailija. Surmannut kuulemma tuhansia örkkejä yksin.

Wee Jasin papitar Cileth Drenann Nykyään johtaa Wee Jasin kirkkoa Karkeamaassa. Entinen seikkailija. Kaikki pelkäävät häntä. Sanotaan, että jos katsoo häntä silmiin, näkee oman kuolemansa.

Illusionisti (gnome) Mestari Fastfastfast Viljalaakson maineikkain velho. Vanha ja mukava gnome-papparainen. Kaikki pitävät hänestä. Hän on kuuluisa hyväntahtoisista kepposistaan.

Heironeuksen Kunnian ritari Sir Arehorne Entinen seikkailija, nykyinen asemestari Heironeuksen ritarien päämajassa. Sotasankari. Paladin.

St.Cuthbertin papitar Riynd Maerenn Kuuluisa voimakkaasta magiastaan. Johtaa kirkkoansa tiukasti mutta oikeuden- mukaisesti. Nousi sodassa kuuluisuuteen. Kulkee aina haarniska päällä joka paikkaan. Asuu Kuninkaansatamassa.

Susimetsän druidi Reshea Harvoin nähty nuori druidityttö. Asuu Susimetsässä. Sodan aikana tuli esiin ja auttoi pohjoisen joukkoja.

Rautarinteen aseseppä Salress Tämä puoliörkkinainen on kuuluisa erinomaisista aseistaan. Kukaan ei tee tarkempia musketteja. Hän osaa myös käyttää niitä. Entinen seikkailija.

Kiertelevä laulaja/historioitsija Raakku (lempinimi vain) Puolituisbardi. Kuuluisa esiintyjä ja tarinoiden kertoja. Laulaa ja kertoo aina historiallisista tapahtumista kertovia lauluja/tarinoita.