Kolonisaatio:Kichigai Yoosei Jr

Kohteesta ExcaliburWiki
Versio hetkellä 17. kesäkuuta 2008 kello 01.05 – tehnyt Amoeba (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Ulkonäkö:
Nuorehko miespuolinen Eladrin. Kirkas vaatetus, punaista, oranssia, keltaista, vähän purppuraa ja vihreääkin. Yleensä päällä kaapu, jonka alla liivit ja ohut paita, jalassa vaaleat housut. Hyvin vaaleat, miltei valkoiset hiukset; iho vaaleahko, hiukan siniharmaa; suuret silmät ja pitkähöt suipot korvat.

Luonne:
Sarkastinen, ei erityisen hyvän- eikä pahantahtoinen, käyttäytyy herkästi ympäröivien normien mukaisesti. Kunnioittaa älykkäitä tai taikavoimia omaavia hahmoja. Sinänsä arvostaa elämää sen verran, että ei pidä tappamista ensimmäisenä keinona, ainakin jos puhuminen on vaihtoehto. Toisaalta, tyhmemmin käyttäytyvää henkilö KY Jr. yrittää usein kannustaa tekemään vaarallisiakin typeryyksiä.

Muuta tietoa:
Seikkailija jo toisessa polvessa. Isä on kertonut paljon juttuja seikkailuistaan, ja Jr. kertoilee usein kuinka joku tilanne tuo mieleen jonkun isän jutun. Äidistä ei osaa kauheasti kertoa, kun isä ei ole suostunut puhumaan. Tietää kuitenkin, että iskä on alunperin jostain toisesta maailmasta, ja äiti ilmeisesti jäi sinne. Sr. on myös luvannut pojalle mukaan oman seikkailutoverinsa, älykkään köyden nimeltä Hubahubahop, kunhan poika on osoittanut taitonsa.

Kamppiksen pääsivu