KoExalted:JannenHahmo

Kohteesta ExcaliburWiki
Versio hetkellä 13. tammikuuta 2016 kello 19.01 – tehnyt Gilead (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Peruskonsepti: sinisilmäinen, naiivi, kaikille hyvää tahtova, positiivinen ja optimistinen maailmanparantaja. Uskoo kaikista lähtökohtaisesti hyvää. "Kyllä sen synkimmänkin tapauksen voi rakkauden voimalla parantaa!"

Limit trigger: kunnon pettymys (kun omat epärealistiset toiveet eivät kohtaa todellisuutta). Limit break: berserk rage.

Taistelutyyli voisi olla joko isolla vasaralla tai sauvalla heilumista. Melee tai Marts, dunno yet. Tylpät aseet eniveis.

Kotoisin pienestä kylästä. Ylevöittyminen tapahtui, kun kylää uhkasi jokin yliluonnollinen voimakas uhka (ehkä joku rampagoiva jumala?), hahmo lähti täysin epätoivoiseen yritykseen ja pelasti tilanteen ja kylän. Aurinko otti yhteyttä, kuten kuuluu asiaan zeniittien kanssa.

Isoimpana projektina maailman kannalta on pistää jumalat kuriin ja järjestykseen. Sivussa levitetään Auringon palvontaan liittyvää kulttia "Auringon Lapset".

Jumalhierarkian kunnostamisessa liittolaisena eräs jumala. Tarttee keksiä kuvaus. Jumala voi myös olla oikeasti Sidereaali, tai tällaisen palveluksessa.

Abilityista painotusta on sosiaalisiin taitoihin, erityisesti massoille puhumiseen. Hahmo on kaunis, rehellinen ja yleensä varsin avoin, eli esmes Intimacyja ei todellakaan oo vaikea selvitellä. Tätä pitänee tasapainottaa jollain, esmes Integrity-charmeilla.

Yhteydet muihin hahmoihin:

  • Jolene: Ihastunut tähän. Saattaa myös silloin tällöin toimia tälle jonkinlaisena tukipaaluna/neuvonantajana/terapeuttina, saa nähdä.
  • Tiemmer: Kitkaa syntynyt jo nyt eettisistä kysymyksistä ja JannenHahmon naiiviudesta. Kumpikin haluaa tehdä yhteistyötä toisen kanssa jumaliin liittyvissä projekteissa. Tiemmer kiitollinen sirkukseen mukaan puhuttamisesta.
  • ElinanHahmo: kilpailee tämän kanssa Jolenesta. Kitkaa voi myös syntyä jostain eettisistä kysymyksistä?
  • PetrinHahmo: ?