Ero sivun ”KoExalted:Aurora” versioiden välillä

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Rivi 26: Rivi 26:
 
=== Kuvaus ===
 
=== Kuvaus ===
  
* Ulkonäkö: hiukset, silmät, naama, iho, ruumiinrakenne, pituus, tuntomerkit
+
* Ulkonäkö: 165cm, kaunis ja söpö, pitkät vaaleat hiukset, vaalea iho
* Vaatetus: millaisia värejä, sävyjä, leikkauksia materiaaleja; juhla / arki / matkustus / muu, näkyvä aseistus tai muuten mitä kantaa miltei aina mukanaan
+
* Vaatetus: räiskyvä ja värikäs, sekä töissä että muutenkin
* Käyttäytyminen: liikehdintä, käyttäytymistapoja, tunnistettavia / alitajuisia pikkuasioita joita tekee, puhetyyli, temperamentti, paljon käytettyjä sanontoja
+
* Käyttäytyminen: lapsekas, nopeasti toimeen ryhtyvä, ei pysähdy harkitsemaan
 
* Anima: Alemmilla tasoilla kirkkaan kullan ja vähän hopean sävyistä voimakasta hohdetta. Hohde muodostuu kolmeulotteisiksi litteiksi mandaloiksi hahmon ympärille, jotka nousevat alhaalta ylös. Korkeammilla tasoilla korkeaääninen "enkelkuoro" laulaa muinaiskielellä Auringon ylistystä
 
* Anima: Alemmilla tasoilla kirkkaan kullan ja vähän hopean sävyistä voimakasta hohdetta. Hohde muodostuu kolmeulotteisiksi litteiksi mandaloiksi hahmon ympärille, jotka nousevat alhaalta ylös. Korkeammilla tasoilla korkeaääninen "enkelkuoro" laulaa muinaiskielellä Auringon ylistystä
* Muuta, niinkuin mukana kulkevat elikot tai palvelijat, tms.
+
* Vaatteiden alla lohikäärmeverisiltä otettu haarniska. Paita koostuu vihreistä lehden näköisistä kevyistä suomuista, jotka liikkuvat kevyesti kuin olisivat kevyestä nahasta tehtyjä. Paita suojaa kuitenkin lyönneiltä kuin se olisi metallista tehty.
 +
* Vasaralle pitäisi keksiä kuvaus ja nimi
  
 
=== Luonne ===
 
=== Luonne ===

Versio 20. maaliskuuta 2016 kello 17.36

Aurora

Peruskonsepti: sinisilmäinen, naiivi, kaikille hyvää tahtova, positiivinen ja optimistinen maailmanparantaja. Uskoo kaikista lähtökohtaisesti hyvää. "Kyllä sen synkimmänkin tapauksen voi rakkauden voimalla parantaa!"

Limit trigger: kunnon pettymys (kun omat epärealistiset toiveet eivät kohtaa todellisuutta). Limit break: berserk rage.

Taistelutyyli isolla vasaralla heilumista. Melee, tylpät aseet.

Kotoisin pienestä kylästä, köyhän perheen lapsi joka autteli kylän temppelissä.

Kun sirkus Solaris tuli kylään, kuten suurin osa muista kyläläisistä, myös Aurora oli katsomassa. Wyld Hunt iski esitykseen ja tulilohikäärmeverinen julisti että koko sirkus ja kylä olisi "puhdistettava pyhällä tulella". Kun teurastus oli alkamassa, Aurora epätoivoisesti nousi vastustamaan tilannetta ja ylevöittyi. Aurora päätti myös päästää lohikäärmeverisen karkuun. Aurinko otti yhteyttä, kuten kuuluu asiaan zeniittien kanssa, ja antoi melko kryptisen ohjeen, minkä Aurora tulkitsi selkeäksi ohjeeksi pistää jumalat maan päällä ruotuun ja järjestykseen.

Isoimpana projektina maailman kannalta on pistää jumalat kuriin ja järjestykseen. Sivussa levitetään Auringon palvontaan liittyvää kulttia "Auringon Lapset".

Jumalhierarkian kunnostamisessa liittolaisena jumala, "Vanha Kettu". Tämä henkilö voi myös olla oikeasti Sidereaali, tai tällaisen palveluksessa.

Abilityista painotusta on sosiaalisiin taitoihin, erityisesti massoille puhumiseen. Hahmo on kaunis, rehellinen ja yleensä varsin avoin, eli esmes Intimacyja ei todellakaan oo vaikea selvitellä.

Yhteydet muihin hahmoihin:

 • Jolene: Ihastunut tähän. Saattaa myös silloin tällöin toimia tälle jonkinlaisena tukipaaluna/neuvonantajana/terapeuttina, saa nähdä.
 • Tiemmer: Kitkaa syntynyt jo nyt eettisistä kysymyksistä ja Auroran naiiviudesta. Kumpikin haluaa tehdä yhteistyötä toisen kanssa jumaliin liittyvissä projekteissa. Tiemmer kiitollinen sirkukseen mukaan puhuttamisesta.
 • Indium: kilpailee tämän kanssa Jolenesta. Kitkaa voi myös syntyä jostain eettisistä kysymyksistä?
 • Samuel: Kitkaa eettisistä kysymyksistä, yhteistyötä kilta/jumal -jutuista.

Hahmolomake

Kuvaus

 • Ulkonäkö: 165cm, kaunis ja söpö, pitkät vaaleat hiukset, vaalea iho
 • Vaatetus: räiskyvä ja värikäs, sekä töissä että muutenkin
 • Käyttäytyminen: lapsekas, nopeasti toimeen ryhtyvä, ei pysähdy harkitsemaan
 • Anima: Alemmilla tasoilla kirkkaan kullan ja vähän hopean sävyistä voimakasta hohdetta. Hohde muodostuu kolmeulotteisiksi litteiksi mandaloiksi hahmon ympärille, jotka nousevat alhaalta ylös. Korkeammilla tasoilla korkeaääninen "enkelkuoro" laulaa muinaiskielellä Auringon ylistystä
 • Vaatteiden alla lohikäärmeverisiltä otettu haarniska. Paita koostuu vihreistä lehden näköisistä kevyistä suomuista, jotka liikkuvat kevyesti kuin olisivat kevyestä nahasta tehtyjä. Paita suojaa kuitenkin lyönneiltä kuin se olisi metallista tehty.
 • Vasaralle pitäisi keksiä kuvaus ja nimi

Luonne

 • Yleisluonne: iloinen / synkkä, rauhallinen / räiskyvä, harkitseva / impulsiivinen, luottavainen / kyyninen, sosiaalinen / syrjäänvetäytyvä, jne... eli siis juttuja, jotka tulee esille hyvin nopeasti
 • Ihmissuhteet ja suhtautuminen: ystäviin, muihin Kehän jäseniin (ei välttämättä ihan sama kuin edellinen), sukulaisiin, vihollisiin, rakastettuihin; alaisiin ja palkollisiin; satunnaisiin kuolevaisiin; muihin maagisiin tahoihin; auktoriteetteihin, eläimiin, tietyn ammatin harjoittajiin, lapsiin, vanhuksiin, jne...
 • Asiat joista pitää / ei pidä: esimerkksi joku väri, maku, luonteenpiirre ihmisessä, rotu, jonkun kulttuurin edustajat, tietty elementti, käytöstapa, nimi... ja tietysti, kuinka voimakkaasti ja näkyvästi tykkää, vihaa, välttelee tai muuten suhtautuu.

Luonnemekaniikkojen selvennykset

Intimiteetit:

Defining Principle: "Rakkauden voimalla kenet tahansa voi parantaa synkimmästäkin pimeydestä". Sinisilmäisesti ja naiivisti uskoo, että kunhan vaan joku riittävästi saa rakkautta, niin kyllä siitä hyvis kasvaa.

Limit Trigger: Pettymys. Pettymys siihen, kun maailma ei kohtaakaan sinisilmäisen naiivin hahmon odotuksia. Pettymyksen on oltava riittävän kova, esmes luottaa johonkin lohikäärmeveriseen, joka sitten järjestääkin illalliskutsut missä lohikäärmeverinen yrittääkin murhata Auroran.

Äärimmäisenä käyttäytymistapana voisi Limit Breakissa olla totaalinen hajoaminen, mikä manifestoituu yleensä berserk ragena, kuten kirjattu kirjassa.

Followers, "Auringon Lapset". Ois kiva jos näistä ois välillä ihan oikeasti hyötyä pelissä. Esmes levittää kulttia johonkin uuteen kaupunkiin ja sitä kautta saa vaikutusvaltaa tms.

Historia

 • Elämä ennen Ylevöittymistä:
  • Lapsuus, esim. oliko kuinka köyhä tai varakas, lämmin vai etäinen perhe, jne. Miten nuoruus sujui, siirtyminen aikuisuuteen?
  • Mitä isoja muutoksia tapahtunut sen aikana, onko ollut missä töissä ennen ylevöittymistä, mitkä ihmissuhteet selvinneet sen yli?
 • Perhe; onko vanhemmat ja sisarukset elossa, millaisia henkilöitä; kaukaisempi suku, onko jotain tiettyjä muistettavia tapauksia.
 • Ystävät, tutut, opettajat, eismiehet, alaiset; verkostot joissa vaikuttaa, muu yhteiskunta yleensä.
 • Ylevöittyminen; mitä tapahtui, miltä tuntui, miten muuttui siinä.
 • Aiemmat elämät, jos sellaisista mitään muistaa ja muille kertoo.

Tekemiset

 • Tänne voitte sitten ruveta listaamaan hahmon saavutuksia, erityisen muistettavia hetkiä yms. Ainakin intimiteettien muutokset on yleensä merkittäviä ja Limit Break:it toivottavasti muistettavia.

Suunnitelmat

 • Lähitulevaisuus: Hahmon suunnitelmia tai todennäköistä toimintaa tämän tai tulevan tarinakaaren aikana. Nimenomaan seuraavaa peliä varten halutut jutut kannattaa kertoa suoraan PJ:lle.
 • Pidemmän tähtäimen suunnitelmat: Pitkä-aikaisia tavoitteita. Saa myös esim. kertoa kuinka helposti / vaikeasti niistä haluaa selvitä ja haluaako pitää jatkuvasti vähän esillä vai käydä intensiivisesti läpi yhdellä sessiolla, yms.

Tarkoituksena siis on, että pelikertojen väleillä päivitätte hahmolomaketta ja expankäyttöä riittävän tiheään, ja tuon voi sitten tulostaa kun vanha hahmis on liian rähjäinen.

HUOM!
EsimerkkiHahmolomake, kopioikaa siitä omalle sivullenne ja muuttakaa vastaamaan hahmoanne. Merkatkaa erikoistaito (Supernal) lihavoinnilla ja hyvät taidot (4 muuta kasti-taitoa + valitut 5) alleviivauksella (kursiivilla voi merkata, jos muuhun taitoon on ostettu tenho, jolloin siinä on myös excellency). Kun hahmolomake on täytetty, kopioidaan talteen hahmon alkutila ja luodaan myös expankäyttösivu; hyvä formaatti on === Expankäytön alue === (eli Attribute, Ability, Charms, jne) ja perään tähti-luettelolla joku "n expaa, Ominaisuus 3 -> 4" jne. Sinne voi myös tehdä expankäyttösuunnitelmia ja merkata treenaukseen kulutettua aikaa.
HUOM! Kaikkien sivujen alkuun on lisätty tuo nimiavaruus "Kamppis:", tämä auttaa pitämään sivut järjestyksessä sitä mukaa kun wikin sivumäärä lisääntyy. Jos tuntuu tarpeelliselta, voi myös luoda oman luokan kamppikselleen ja laittaa kaikkien sivujen perään sen tiedon.

Ja tosiaan, muistakaa poistaa näiden viivojen välissä olevat ohjeet viimeistään kun hahmo on valmis.


Pääsivu