KoExalted:Allum Yksityiset

Kohteesta ExcaliburWiki
Versio hetkellä 8. joulukuuta 2012 kello 15.18 – tehnyt Amoeba (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Ensimmäinen aika

Oikeimmalla Tiellä Kulkija

(eng. Walker on the Most Righteous Path)
Komenteleva "en-voi-tehdä-väärää" -pappi, joka käytti Aurinkoa lähes joka lausessa mutta ei oikeasti enää elänyt ohjeitensa mukaan. Teki mielivaltaisia ja käsittämättömiä päätöksiä ja komenteli kaikkia niiden mukaan. Sorti tajuamattaan kuolevaisia, heikkoja ja lapsia, ihan vaan sen takia, että nämä eivät pystyneet vastustamaan tai uudelleenymmärtämään käskyjä.
Kuinen-pari (nyk. HH), Haalea Joutsen, sai kärsiä loputtomasti saarnoista ja lempeästä puhuttelusta, kun 1AK-Allum kertoi Joutsenelle vähintään kerran viikossa miten tämä oli käsittänyt väärin Auringon Pyhän tarkoituksen. Ajatuksiakin sorkittiin jonkun verran näiden yhteydessä.
Hyvin paranoidi. Joutsen vietteli ja saatettiin superkahleilla toimintakyvyttömäksi, laitettiin proto-jadevankilaan (<-PJn lisä), murtautui pois, takoi kahleensa aseiksi, Joutsen saapui paikalle, virheymmärrystaistelu, jonka jälkeen sideerit & lohhariveriset hoiti päiviltä.

Epämääräisiä muistoja tuli kun tavattiin entisen palvelijan aave Alamaailmassa:
Viestijäin Viisain juonittelee OTK:aa vastaan; mokoma halusi ottaa Elonruukin itselleen. Myös epäilyksiä siitä, kuinka keijut eivät tottele OTK:aa vaan VV:nta.

Marmoripalatsi

Alueet Okaiden ja Kirighastin välisillä vuorilla, tuhatkunta mailia rannasta kaakkoon. Muuten mukava paikka elää, mutta 6+ Perf & Soc tenhot -> kaikki olivat UMIssa ilman vapaata tahtoa tehdä käskyjä vastaan. Joskus kuoli väkeä tämän takia, Voi voi. Hyvin jäykkä yhteiskunta.


Auringon Oikeat Käskyt

  1. Palvele jumalia ansionsa ja tarpeensa mukaan. Jokaisella heistä on paikkansa ja Taivaiset heidän johtajansa. Valitut ovat heidän työkalunsa ja vartijansa. Voittamaton Aurinko on heistä suurin.
  2. Jokainen on vapaa. Kukaan ei voi toista omistaa, ostaa tai myydä. Puolusta vapautta, omaasi ja toisen.
  3. Auta tarvitsevaa. Tue toista ja hänkin tukee sinua.
  4. Kunnioita toista ansionsa mukaan. Kunnioita ylempääsi mutta älä alistu tyrannille. Johda alaistasi viisaasti. Korota ansaitseva. Astu alas kun on sen aika.
  5. Älä vääryydellä kohota itseäsi. Älä hae valtaa tai rikkautta kiristäen tai uhaten, älä valheella tai juonella. Saat omasi työlläsi ja toisen tuella.

Lyhyt versio:

  1. Palvele jumalia ansionsa mukaan.
  2. Jokainen on vapaa.
  3. Auta tarvitsevaa.
  4. Kunnioita toista ansionsa mukaan.
  5. Älä vääryydellä kohota itseäsi.

Vapauden kahleet

Rannekahleet, joiden välinen pitkähkö ketju on katkaistu. Muokattu kahleista jotka alunperin on tehty estämään kahlitun olemuksenkäyttö. Tehty orichalcumista pienin soulsteel-upotuksin. Rannekkeet toimivat hearthstone bracereina. Ketjuja voi käyttää aseina, myös painiessa. Hearthstone-slotti molemmissa rannekkeissa. Artefact 3(?), attune 6(?). Kahleita ei voi avata, mikäli niihin on kommitoitu olemusta.

Speed 5, Acc +1, Dmg +8B/2, Def +2, Rate 2/käsi, M, R
Speed 6, Acc +1, Dmg +6B/2, Def -, Rate 1, M, R, C, P

(+X B/L/A soak/hardness/jotain muuta bracereiden dodge-bonuksen sijaan??)


Allum