Jumaltenranta:Anton Salaista

Kohteesta ExcaliburWiki
Versio hetkellä 12. helmikuuta 2009 kello 01.15 – tehnyt Kaapija (keskustelu | muokkaukset)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Tavoite

Antonin linnakkeessa on salaluukku alas, josta kukaan ei oikein tiedä. Alhaalla oli vankityrmä ja toinen huone. Anton on sen verran perinyt drowi verestään, että hän kidnappaa kauniita naisia sinne alas vankityrmään, pitää hauskaa heidän kanssaan jonka jälkeen tappaa. Joka kerta kun näin tapahtuu, hän tuntee suurta sääliä ja ihmettelee mikä häneen on mennyt. Siksi haluaa selvittää nopeasti kuka todellisuudessa on. Haluaa myöskin lopettavan tämän, mutta aina jonkin ajan kuluttua hän ei voi itselleen mitään ja taas häviää neito. Ja tämä sotii utopiaa vastaan.

Todellisuus

Anton voisi olla jonkun pahan jumalan spawni, ja sen takia tulee tehtyä asioita mitä ei haluaisi. Drowien keskuudessa tuli riita siitä mitä Antonille kuuluisi tehdä, tappaa vaiko nostaa kuninkaaksi. Kukaan ei tarkkaan siis tiedä mitä Antonille kävi ennen kuin Ramon löysi hänet. Ramonian muodostuttua Anton masentui suuresti, sillä Ramon toki aloitti kaupunki haaveen, mutta Anton on tehnyt enemmän työtä sen eteen ja Ramon saa kunnian. Siksi hän on keksinyt tekosyitä mennä ryyppäämään kaupunkiin, niin ettei muut tiedä ja yrittää kasata itsekunnioituksensa rippeitä auttamalla Sariaa tämän veljen kanssa.

Mitä Kaapija haluaisi kampanjassa tapahtuvan

Tähän voi kirjoittaa juttuja, mitä haluaisit nähdä kamppiksessa. Älä kirjoita kovin tarkkoja speksejä, vaan mieluummin lyhyitä toiveita tyyliin "Olisi kivaa nähdä droweja" tai "Muinaisen Netherilin raunioiden tonkiminen olisi mielenkiintoista". —SakriAnton

Kamppiksen pääsivulle