Jumaltenranta:Anton Salaista

Kohteesta ExcaliburWiki
Versio hetkellä 1. huhtikuuta 2009 kello 12.29 – tehnyt Kaapija (keskustelu | muokkaukset) (→‎Todellisuus)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Tavoite

Antonin linnakkeessa on salaluukku alas, josta kukaan ei oikein tiedä. Alhaalla oli vankityrmä ja toinen huone. Anton on sen verran perinyt drowi verestään, että hän kidnappaa kauniita naisia sinne alas vankityrmään, pitää hauskaa heidän kanssaan jonka jälkeen tappaa. Joka kerta kun näin tapahtuu, hän tuntee suurta sääliä ja ihmettelee mikä häneen on mennyt. Siksi haluaa selvittää nopeasti kuka todellisuudessa on. Haluaa myöskin lopettavan tämän, mutta aina jonkin ajan kuluttua hän ei voi itselleen mitään ja taas häviää neito. Ja tämä sotii utopiaa vastaan.

Todellisuus

Anton syntyi drowipariskunnalle joka palvoi Orcusta, ja tämän takia he olivat drowiyhteiskunnassa todella halveksittuja. Pitkään jatkuneen abusen takia Antonin vanhemmat alkoivat vihaamaan maailmaa ja halusivat tuhota sen. He pyysivät Orcukselta apua, mutta tämä ei auttanut suoraan. Siksi he kehittivät Orcuksen avulla eeppisen rituaalin, jolla voi antaa jollekkin voiman tuhota material planen. Tämän rituaalin he laittoivat Antoniin, tästä jäi pysyvä syntymämerkki häneen. Drowimaailmassa alkoi levitä huhu, että Anton olisi Orcuksen spawni ja halusivat tuhota tämän. Antonin vanhemmat saivat Antonin turvaan mutta kuolivat itse.

Ramon löysi Antonin ja bardic knowledgella sai selville mitä on tapahtunut ja halusi estää tämän. Ramonilla ei keksinyt suurempaa voimaa kuin naisen rakkauden voima (taino "rakkauden voima" Ramonille). Ramon siis opetti elämäntyylinsä Antonille ja toivoi että Anton ei siis tuhoaisi maailmaa. Anton innostuikin kovasti tästä ja saikin häntäheikin maineen ja naisia kaatui hänen edessään. Ramonin kuoltua Anton on kuitenkin silloin tällöin vienyt naisia alas ja raiskannut heitä mutta haluaisikin tästä eroon.

Ramonian muodostuttua Anton masentui suuresti, sillä Ramon toki aloitti kaupunki haaveen, mutta Anton on tehnyt enemmän työtä sen eteen ja Ramon saa kunnian. Siksi hän on keksinyt tekosyitä mennä ryyppäämään kaupunkiin, niin ettei muut tiedä ja yrittää kasata itsekunnioituksensa rippeitä auttamalla Sariaa tämän veljen kanssa.

Anton alkoi huomata suolla, että nauttii suuresti kun hän tappaa jotain elävää. Ja koska häntä jatkuvasti naiset syrjii, niin hän on alkanut masentua yhä enemmän.

Anton kysyi kirjalta, että mitä tapahtui kun hän oli pieni, ja kirjassa luki, että koska häntä luultiin orcuksen spawniksi hänet päätettiin tappaa. Anton ei siis saanut koko totuutta selville, koska ei kysynyt tarpeeksi selvästi. Anton ei halunnut hyväksyä tätä ja ajatteli, että yrittämällä enemmän naisten kanssa hänen ei tarvitsisi olla paha.

Main tapaus oli viimeinen pisara. Anton vajosi yhä enemmän ja enemmän pahuuteen mikä häneen on integroitu. Varsinkin drowitaistelusta hän piti, verta lensi ja viholliset kuoli väkivaltaisesti. Taistelun jälkeen Anton huomasi osaavansa loitsia (Shadowway paragoni) ja hyväksyi kuka oikeen on...

Mitä Kaapija haluaisi kampanjassa tapahtuvan

Jotain yllä olevaan viittaavaa.Anton

Kamppiksen pääsivulle