Ero sivun ”Jumaltenranta:Anton Salaista” versioiden välillä

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Rivi 9: Rivi 9:
 
==Mitä Kaapija haluaisi kampanjassa tapahtuvan==
 
==Mitä Kaapija haluaisi kampanjassa tapahtuvan==
  
''Tähän voi kirjoittaa juttuja, mitä haluaisit nähdä kamppiksessa. Älä kirjoita kovin tarkkoja speksejä, vaan mieluummin lyhyitä toiveita tyyliin "Olisi kivaa nähdä droweja" tai "Muinaisen Netherilin raunioiden tonkiminen olisi mielenkiintoista". —Sakri''
+
Anton halusi tietää omasta taustastaan. Eli mitä siis tapahtui kun oli pieni.
 
 
 
 
  
 
----
 
----

Versio 23. maaliskuuta 2009 kello 21.27

Tavoite

Antonin linnakkeessa on salaluukku alas, josta kukaan ei oikein tiedä. Alhaalla oli vankityrmä ja toinen huone. Anton on sen verran perinyt drowi verestään, että hän kidnappaa kauniita naisia sinne alas vankityrmään, pitää hauskaa heidän kanssaan jonka jälkeen tappaa. Joka kerta kun näin tapahtuu, hän tuntee suurta sääliä ja ihmettelee mikä häneen on mennyt. Siksi haluaa selvittää nopeasti kuka todellisuudessa on. Haluaa myöskin lopettavan tämän, mutta aina jonkin ajan kuluttua hän ei voi itselleen mitään ja taas häviää neito. Ja tämä sotii utopiaa vastaan.

Todellisuus

Anton voisi olla jonkun pahan jumalan spawni, ja sen takia tulee tehtyä asioita mitä ei haluaisi. Drowien keskuudessa tuli riita siitä mitä Antonille kuuluisi tehdä, tappaa vaiko nostaa kuninkaaksi. Kukaan ei tarkkaan siis tiedä mitä Antonille kävi ennen kuin Ramon löysi hänet. Ramonian muodostuttua Anton masentui suuresti, sillä Ramon toki aloitti kaupunki haaveen, mutta Anton on tehnyt enemmän työtä sen eteen ja Ramon saa kunnian. Siksi hän on keksinyt tekosyitä mennä ryyppäämään kaupunkiin, niin ettei muut tiedä ja yrittää kasata itsekunnioituksensa rippeitä auttamalla Sariaa tämän veljen kanssa.

Mitä Kaapija haluaisi kampanjassa tapahtuvan

Anton halusi tietää omasta taustastaan. Eli mitä siis tapahtui kun oli pieni.


Anton

Kamppiksen pääsivulle