Jarkko Teräs

Kohteesta ExcaliburWiki
Versio hetkellä 28. kesäkuuta 2009 kello 17.31 – tehnyt Toivoton (keskustelu | muokkaukset) (Ak: Uusi sivu: Luonne: Ällöpositiivinen optimisti. Ei meinaa sitä, että se on idiootti (siis ei "kyllä me toi titaani saadaan tällä t1 fregatilla hengiltä" vaan "Nooh meillä meni alus ja ka...)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Luonne: Ällöpositiivinen optimisti. Ei meinaa sitä, että se on idiootti (siis ei "kyllä me toi titaani saadaan tällä t1 fregatilla hengiltä" vaan "Nooh meillä meni alus ja kaikki rahat, mutta aina kun on elämää, on toivoa - mie meen hakeen meille jotain töitä, että saadaan jotain syötävää.") Ei kanna kaunaa eikä mielellään tee kellekkään mitään tosi ikävää, mutta joskus sille ei vaan voi mitään.

Tyypilliset käyttäytymistavat: Häärää aina jonkun projektin kanssa hyräillen hiljaa itsekseen. On se sitten sen hetkisen aurinkokunnon skannausta tai vaikka Sähköhammasharjan korjausta jos ei muuta keksi.

Historia: Huono perhetausta joten värväytyi heti 18 täytettyään Caldarin laivastoon. Aluksi määrättiin jalkaväkeen, jossa eteni elektronisen sodankäynnin ja viestinnän aliupseeriksi, mutta hakeutui pian laivastoon teknikoksi. Eteni pikkuhiljaa elektronisen sodankäynnin ja sensorien tuntemuksellaan upseeriksi (koulutuksen kautta) ja palveli useammalla aluksella näitä johtamassa. Lopulta sai ylennyksen kapteeniksi ja parin frigatin komennuksen jälkeen pääsi blackbirdin kapteeniksi täytettyään 37.

Noin vuoden kohtuu rauhallisen komennuksen jälkeen, rutiini rajapartio päättyi guristas väijytykseen, jossa hänen piti päättää sekä siviilisukkulan ampumisesta, että muutaman oman miehistönjäsenen tappamisesta (guristas vakoojia). Hän erosi palveluksesta pian tehtävän jälkeen.

Tämän jälkeen hän pysyi asemilla ja planeetoilla useamman vuoden, mutta lopulta hän päätti, että avaruuteen hän kuuluu ja meni töihin kaivausyhtiöön luotaamaan malmia ja sitten kuljetuspuolelle teknikoksi ja sitten yksityiseen turvallisuusfirmaan vartijaksi ja sitten capsuleeritaisteluristeilijään johtamaan elektroniikasta vastaavaa teknikkotiimiä.

Ja niin edelleen. Lähemmäs vuosikymmenen päästä hän päätti tykkäävänsä nimenomaan komentosillalla istumisesta ja sensoreiden käyttämisestä maailman katseluun, joten hän haki nimenomaan hommia joissa hän sai matkata ympäri universumia katsellen ympärilleen.

Nyt hän on lähes 60 ja riippuu täysin muista pelaajista, onko tämä vain viimeinen keikka vai jotain pysyvämpää.

Suhtautuminen eri faktioihin: Hänen suhtautumisensa faktioihin on suoraa seurausta hänen maailmankuvastaan - jos se käyttää aseita, siihen suhtaudutaan varauksella, mutta kaunaa ei kanneta, että nuorempana kuulemastaan propagandasta huolimatta hänellä ei ole mitään Gallentea vastaan eikä myöhemmistä kokemuksista huolimatta mitään Caldaria vastaan. Itseasiassa edes piraatit eivät ole suoraan "punasia", mutta koska he tuppaavat täyttämään "käyttää aseita" kriteerin...

Oikeastaan hän ei suorastaan pidä mistään isosta factiosta. Niiden osat sitävastoin ovat eri asia. Hän tuntee kuuluvansa Caldarin varsinaisiin asukkaisiin (ei siis johtoon ja armeijaan) ja pitää useista "sitoutumattomista" firmoista.

Rotu: Caldari.

Ulkonäkö: Tukeva, isokokoinen, säänpieksemä (joka on aika vaikuttavaa ottaen huomioon hänen viettäneen lähes koko elämänsä paikassa jossa ei ole säätä) ja naamaltaan noin 150 vuotiaan näköinen parrakas mies.

Osaamisalueet (mun mielestä mielenkiintosta, että moista ei ole ollenkaan hahmonluonnissa..): Sensorit, elektorinen sodankäynti, elektroniikka ja fyysinen taistelu (siis se perinteinen "vihollinen ei voi painaa nappia jos murrat sen sormen").