Jack Smith

Kohteesta ExcaliburWiki
Versio hetkellä 26. maaliskuuta 2007 kello 02.16 – tehnyt Karsta (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Jack on Karstan hahmo Wannabe Shadowrunners -kampanjassa.

Ulkonäöltään Jack on äärimmäisen tavallinen hieman yli kolmekymppinen ihminen. Mitäänsanomattomat kasvonpiirteet ja kaljuuntumaan päin oleva tukka eivät vain jää mieleen. Ainoastaan kybersilmät saattavat herättää tarkkanäköisen huomion. Vaatetus noudattaa samaa huomaamatonta linjaa. Yleensä hän pukeutuu hieman nuhjuiseen mustaan päällystakkiin. Kainalokotelossa on lähes laillinen ja uskottavilla luvilla varustettu Ares Predator IV.

Jack on entinen Long Star -turvallisuusyrityksen työntekijä. Hänen onnistui erota työstään ja luoda uusi henkilöllisyys Matrixin viimeksi kaaduttua. "Jack Smith" ei siis ole yhtään sen todellisempi henkilö kuin muutkaan hänen vääristä SINeistään, ainoastaan uskottavampi. Loikkauksessa hän sai apua esimieheltään Joseph Bradleyltä, joka joskus pyytää Jackia hoitamaan epämääräisempiä tehtäviä, joihin Long Star ei voi suoraan sekaantua.

Miksi Jack erosi? En tiedä vielä tarkkaan itsekään, mutta ammattiaan hän ei ole pystynyt täysin jättämään: hän työskentelee usein yhdessä parhaan kaverinsa yksityisetsivä Mike Parryn kanssa. Viime aikoina rahan puute on kuitenkin pakottanut hänet ottamaan vastaan yhä laittomampia töitä, kunnes osallistui ensimmäiseen varsinaiseen shadowruniinsa muiden hahmojen kanssa. Samalla myös alkoholista on tullut Jackille yhä suurempi ongelma...