Jack Smith

Kohteesta ExcaliburWiki
Versio hetkellä 2. huhtikuuta 2009 kello 02.27 – tehnyt Karsta (keskustelu | muokkaukset)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Jack on Karstan hahmo Wannabe Shadowrunners -kampanjassa.


Ulkonäöltään Jack on äärimmäisen tavallinen hieman yli kolmekymppinen ihminen. Mitäänsanomattomat kasvonpiirteet ja kaljuuntumaan päin oleva tukka eivät vain jää mieleen. Ainoastaan kybersilmät saattavat herättää tarkkanäköisen huomion. Hiukan nuhjuinen vaatetus noudattaa samaa huomaamatonta linjaa.

Jack on entinen Lone Star -turvallisuusyrityksen työntekijä. Hänen onnistui erota työstään ja luoda uusi henkilöllisyys Matrixin viimeksi kaaduttua. Tässä hän sai apua esimieheltään Joseph Bradleyltä, johon Jack yhä pitää ajoittain yhteyttä.

Miksi Jack erosi? En tiedä vielä tarkkaan itsekään, mutta vaikka hän nykyään toimiikin lain harmaalla alueella, ammattiaan hän ei ole pystynyt täysin jättämään: hän työskentelee usein yhdessä parhaan kaverinsa yksityisetsivä Mike Parryn kanssa.

Viime aikoina rahan puute on kuitenkin pakottanut hänet ottamaan vastaan yhä laittomampia töitä, kunnes osallistui ensimmäiseen varsinaiseen shadowruniinsa muiden hahmojen kanssa. Samalla myös alkoholista on tullut Jackille yhä suurempi ongelma...

Mitä se osaa

Jack on kohtuullisen hyvä ampuja. Harmiton ulkomuoto, hiippailutaidot, uskottavat paperit ja puhetaidot varmistavat, että Jack ja aseet myös useimmin saadaan sinne missä niistä on hyötyä. Jackin taidot soveltuvat väkivallan lisäksi tietojen hankintaan, kohteen tarkkailuun ja nykyään myös neuvotteluun. Jack on todistetusti myös erinomainen kuski.

Jackin varusteet noudattavat huomaamatonta linjaa, eikä hän usein tartu pistoolia isompiin aseisiin. Muun sälän lisäksi hänellä on seuraavat implantit [rating]:

  • Commlink: resp 3, sig 3
  • Cybereyes [3]: vision magnification, flare compensation, protective covers, smartlink, thermographic vision, low-light vision
  • Cyberears [2]: audio enhancement [2], damper, select sound filter [2]
  • Wired reflexes [2]
  • Reflex recorder: pistols

Kontaktit

Joseph Bradley (connection 5, loyalty 3)
Vaikka Jack tuntee nykyään lähinnä vastenmielisyyttä Lone Staria kohtaan, hän arvostaa suuresti entistä esimiestään. Joseph pyytääkin ajoittain Jackia hoitamaan arkaluontoisempia tehtäviä, joihin Long Star ei voi suoraan sekaantua.
Mike Parry (connection 3, loyalty 4)
Jackin hyvä ystävä. Mike pyörittää pientä tarkkailuun ja tiedonhankintaan erikoistunutta yksityisetsivätoimistoa. Ylipainoisuutensa takia hän ei enää mielellään tee kenttätöitä, vaan ohjaa toimintaa toimistostaan käsin. Jack on paperien mukaan firman työntekijä, vaikka tekeekin tälle hommia vain ajoittain.
Jacob (connection 2, loyalty 1)
Maineeltaan ja pätevyydeltään hiukan arveluttava "lääkäri", jonka palveluita Jack on joskus joutunut käyttämään.
Vincent (connection 4, loyalty 2)
Ranskalaissyntyinen ja jo pitkään Seattlessa toiminut laittoman materiaalin välittäjä, jonka kanssa Jack on ollut tekemisissä jo Lone Starin aikoinaan. Vincentin erikoisalaa ovat aseet, mutta hän on aina valmis laajentamaan liiketoimintaansa, mikäli aavistaa mahdollisuuden rahan ansaitsemiseen.