Hunters of Zeal

Kohteesta ExcaliburWiki
Versio hetkellä 6. heinäkuuta 2008 kello 11.03 – tehnyt Kaapija (keskustelu | muokkaukset) (→‎Timeline)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

"I can see in your eyes that you fear this enemy. I can see in your eyes that you wonder how we can fight such terrible monsters. Men of the Empire, I have the answer: We fight them with our steel, we fight them with our courage, but above all we fight them with our faith in Sigmar!"

- Magnus the Pious 2257 IC


Lyhyesti

Kamppanjassa tullaan käyttämään WHFBRPG:tä. Kantavana teemana tulee olemaan keskiajan paskainen olemus ja se että sankarit eivät ole sen puhtoisempia kuin pahiksetkaan. Toinen kantava teema kampanjassa tulee olemaan uskonto ja uskonnollinen "hurskaus". Tavoitteenani on saada aikaan todella synkkä peli. Vähän paranoian ja inkvisiittorin välimaastoa. Haluaisin siis pelaajiksi otuksia, jotka ovat sinut oman uskomisensa kanssa, sillä tässä on todella paljon minun näkemyksiä uskonnoista, ja ne eivät välttämättä ole.. puolesta puhuvia. En kuitenkaan toivo ylilyöntejä, sillä tämä on vakavaa huumoria. Pelaajilta toivon myös sitä että he vievät peliä eteenpäin suuntaan tai toiseen, sillä minulla ei ole rautaa mitä seurata.

Sankarit tulevat olemaan joukko sigmarin palvojia, jotka kiertävät maaseutua poistamassa pakanoita ja noitia maailmasta, tietenkin tieteellisin keinoin. Joku pelaajista on ryhmä pomo, jonka auktoriteettiä kunnioitetaan todella paljon. Samalla kuitenkin odotetaan sitä pientä virhettä joka osoittaa hänet noidaksi, että itse pääsisi pomoksi ja sigmarin suosioon. Sigmarin suosikiksihan pääsee se joka osoittaa eniten hurskautta, vaikka se tarkoittaisi pomonsa uhraamista.

Maailma tulee olemaan WHFB:n maailma, joillain muutoksilla, ja joista lisää alempana. Hahmot tehdään joko kuten kirjassa sanotaan, tai sitten saa valita aloitusuransa. Minusta täysin randomihahmo kuullostaa... tylsältä...?

Maailma

Yleiskuva
Empire

Timeline

Epätarkat vuosiluvut kertovat vain sen, että asiat tapahtuivat abuut sillä vuosisadalla, sillä ei ole tarkkaa tietoa.

-5000 IC: Old onet saapuvat. He huomaavat planeetalla kolme rotua: haltiat, kääpiöt ja ihmiset etelässä. Tuovat mukanaan orjansa, slannit.
-4900 IC: Slannit luovat magialla itselleen oman orjarodun, liskomiehet. Old onet luovat molemmille navoille jonkilaiset portit. Ja antavat slanneille tehävän hoitaa niitä.
-4500 IC: Old onet toteaa että haltijoille voi antaa magian lahjan ja kääpiöille teknologian lahjan, jotta kumpikin kehittyisi nopeammin. Ihmiset olivat liian ahneita saadakseen mitään.
-4400 IC: Old onet häviää. Haltiat ja kääpiöt menettää kosketuksen slanneihin.
-4000 IC: Ihmiset muodostavat ensimmäisen kunnon valtion kun Settra tuhoutumaton valloittaa ja yhdistää koko arabyn. -2800 IC:

Npc:t

Takaisin etusivulle