GundamS:Kurt Wittman, historia(SPOILERS!)

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Frankfurtin slummiutuvassa etelä-osassa köyhään perheeseen syntynyt Kurt on Wittmanin perheen esikoinen. Juoppo isä, musertava köyhyys ja heikot menestymisen mahdollisuudet eivät nuorta Kurtia pysäyttäneet. Monilahjakkuus sai nuorena valtavasti voimaa, tukea ja rohkaisua taivaallisen lempeältä äidiltään (Gertrud).
Nuori mies menestyi koulussa häikäisevän hienosti, oli koulun Speedbowl joukkueen kapteeni ja kaiken kukkuraksi piti juopon ja väkivaltaisen isänsä kurissa.
Kaikki ennustivat, että Kurt tulee menestymään häikäisevän hyvin ihan kaikessa. Ja niinhän se olikin. Stipendejä, suosiota ja varaus NSL (National Speedbowl League) joukkueeseen Berlin Predators 17 vuotiaana.

Sitten onni muuttui. Kurtin isä(Helmut) sotki Kurtin molemmat sisaret (Barbara ja Erika) paikallisiin gangsteri-piireihin. Siellä ei nuoret tytöt tunnetusti kauaa ehjänä säily... ja Kurt otti tilanteen haltuun ja aseen käteen.
Läheistensä suojeleminen on heikko tekosyy sille joukkomurhalle joka seurasi, mutta oikeuden edessä Kurtilla olisi ehkä ollut mahdollisuus. Gangstereiden kosto on sitten asia erikseen ja aina mahdollisuus oli pako.
Kurt liittyi armeijaan väärällä nimellä varastettuaan erään uhrinsa henkilöllisyyden.
Tuttuun tyyliin nousu alkoi heti ja jyrkkänä. Kurt selvisi mosurina monista taisteluista, sai lukuisia kunniamerkkejä ja ylennettiin upseeriksi. Väärennetty henkilöllisyyskin selvisi armeijalle, mutta kukaan ei välittänyt. Kurt oli nouseva tähti.
Paineet kasvoivat kuitenkin. Oman isänsä kylmästi murhannut mies heitti vettä myllyyn tarkoituksella. Kurtin johtamat operaatiot päättyivät usein tarpeettoman suuriin verilöylyihin. Hänen annettiin kuitenkin jatkaa, mutta tehtävät muuttuivat aina vain vaikeammiksi, kun nuoren upseerin suojelijat halusivat erron uudesta lahjakkuudestaan... ja Kurt kyllä ymmärsi tilanteen.
Kerta toisensa jälkeen Kurt muutti itsemurhatehtävän rikokseksi ihmiskuntaa vastaan ja aiheutti pelonsekaista kunnioitusta sekä esimiehissään, että alaisissaan (joita hän ampui silloin tällöin, joutumatta syytteeseen). Väistämätön sotaoikeus oli edessä, mutta ei sen vuoksi että Kurtin yksikköön solutettiin agentteja tutkimaan hänen tekojaan, vaan siksi että Kurt sekosi lomalla ollessan ja siviilit näkivät "sankarin" todellisen luonteen.
Satoja syytteitä, tuhansia todistajia ja kymmeniä päällekkäisiä kuolemantuomioita... mutta Kurt ei ollut vieläkään uhrattavissa!