GundamS:GundamS

Kohteesta ExcaliburWiki
Versio hetkellä 25. toukokuuta 2008 kello 19.45 – tehnyt Neimless (keskustelu | muokkaukset)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

SIVUSTO KESKEN

Gundam S - Brink of Madness

Brink of Madness on Cosmic Era universumiin sijoittuva kampanja. Pelaajat ovat Atlantic Federationin tarkkaan valittuja yksilöitä, jotka ovat viimeisen kolme kuukautta olleet Omahan salaisessa testilaboratoriossa fyysista kuntoa ja reaktiokykyä kehittävissä kokeiluissa. Kaikki ovat vihdoin läpäisset tarvittavat rajat hyväksyttävällä määrällä lisäaineita ja ovat valmiita tasitelukentälle.

Maailma

Sota Atlantic Federationin ja PLANTin välillä on jatkunut jo toista vuotta PLANTin kotijärjestelmään tehdystä ydiniskusta lähtien. Maapallo on jakautunut kolmeen osaa: PLANTin hallinnoimat mantereet, Atlantic Federationin alueet ja Uusiin Yhdistyineisiin Kansakuntiin. Atlantic Federationin rasistinen propaganda sekä lehdistön tekemät paljastukset pimeistä asekaupoista ja ihmiskokeista ovat aiheuttaneet UYK:n ja PLANTin välisen yhteistyösopimuksen. Federaation taustalla toimiva alamaailman yhdistys Blue Cosmos on kuitenkin aikessa kääntää sodan ottamalla käyttöön salaisen kehitysasteella olevan Madness-projektinsa.

Maapallo itsessään on jakautunut nykykäsityksen mukaisiin mantereisiin, valtioihin ja kaupunkeihin. Suurin poikkeus on se että valtioita johtaa aina joku ylempi taso, jolla tarkoitataan PLANT:ia, Federaatiota tai NAN:ia. Maailmanhistoria sisältää useita ison skaalan sotia sekä vieläkin jatkuvia sisällissotia ja mineraalisotia kehitysmaissa.

Säännöt

Kampanjassa pelataan soveltaen Classic Battletechin ja MechWarriorin sääntöjä. Pelaajien hahmot luodaan BattleTech tyyppisesti mutta pienillä rajoitteilla ja lisäyksillä. Tarkemmat kuvaukset käytetyistä systeemeistä ja erikoissäännöistä alla.

Taistelujärjestelmä
Hahmonluonti

Hahmot