Ero sivun ”GundamS:GundamS” versioiden välillä

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Rivi 1: Rivi 1:
 +
 +
Pelipäiviä<br>
 +
Alla lista ehdotuksista ensimmäiselle sessiolle, kirjoittakaa kommentteja ja merkatkaa sopivia päiviä<br>
 +
26.6<br>
 +
30.6<br>
 +
1.7<br>
 +
2.7<br>
 +
3.7<br>
 +
7.7<br>
 +
8.7<br>
 +
9.7<br>
 +
10.7<br>
 +
 +
 +
<br><br>
 
== Gundam S - Brink of Madness ==
 
== Gundam S - Brink of Madness ==
  

Versio 24. kesäkuuta 2008 kello 07.21

Pelipäiviä
Alla lista ehdotuksista ensimmäiselle sessiolle, kirjoittakaa kommentteja ja merkatkaa sopivia päiviä
26.6
30.6
1.7
2.7
3.7
7.7
8.7
9.7
10.7
Gundam S - Brink of Madness

Brink of Madness on Cosmic Era universumiin sijoittuva kampanja. Pelaajat ovat Atlantic Federationin tarkkaan valittuja yksilöitä, jotka ovat viimeisen kolme kuukautta olleet Omahan salaisessa testilaboratoriossa fyysista kuntoa ja reaktiokykyä kehittävissä kokeiluissa. Kaikki ovat vihdoin läpäisset tarvittavat rajat hyväksyttävällä määrällä lisäaineita ja ovat valmiita tasitelukentälle.

Laboratorion jälkeen ei kauaa lepoa ole tarjolla sillä Federaation uusin teknologia ollaan pistämässä heti koetukselle. ATV-kantoalus The Exhumer ja sen kantamat kehitysasteella olevat Mechat lähtevät kentälle.

Maailma

Sota Atlantic Federationin ja PLANTin välillä on jatkunut jo toista vuotta PLANTin kotijärjestelmään tehdystä ydiniskusta lähtien. Maapallo on jakautunut kolmeen osaa: PLANTin hallinnoimat mantereet, Atlantic Federationin alueet sekä alueet, jotka kuuluvat New Allied Nations:iin. Atlantic Federationin rasistinen propaganda sekä lehdistön tekemät paljastukset pimeistä asekaupoista ja ihmiskokeista ovat aiheuttaneet NAN:n ja PLANTin välisen yhteistyösopimuksen. Federaation taustalla toimiva alamaailman yhdistys Blue Cosmos on kuitenkin aikessa kääntää sodan ottamalla käyttöön salaisen kehitysasteella olevan Madness-projektinsa.

Maapallo itsessään on jakautunut nykykäsityksen mukaisiin mantereisiin, valtioihin ja kaupunkeihin. Suurin poikkeus on se että valtioita johtaa aina joku ylempi taso, jolla tarkoitataan PLANT:ia, Federaatiota tai NAN:ia. Maailmanhistoria sisältää useita ison skaalan sotia sekä vieläkin jatkuvia sisällissotia ja mineraalisotia kehitysmaissa.

Säännöt

Kampanjassa pelataan soveltaen Classic Battletechin ja MechWarriorin sääntöjä. Pelaajien hahmot luodaan BattleTech tyyppisesti mutta pienillä rajoitteilla ja lisäyksillä. Tarkemmat kuvaukset käytetyistä systeemeistä ja erikoissäännöistä alla.

Taistelujärjestelmä
Hahmonluonti

Hahmot


Pilotti William Easton - Mika
Pilotti Kurt Wittman - Riku
Pilotti Michael Longstreet - Otto


NPC:t

Kaikki NPC:t ovat kantoalus The Exhumerin henkilökuntaa. Alus itsessään on ison risteilijan kokonoinen kantoalus, jolla on mahdollisuus lentää pieniä matkoja, mutta alus on kuitenkin tarkoitettu maalle tai merelle kulkevaksi. Aluksessa on suhteellisin raskas aseistus omana puolustuksena sekä laajat huoltokapasiteetit Mechojen korjaamiseen ja uudelleenvarustamiseen.

Aluksen kapteeni Captain Parker
Comlink operaattori Jane
Aluksen aseupseeri Fred
Päämekaanikko Dexter
Apumekaanikko Milly
Apumekaanikko Kid
Apumekaanikko Hudson
Aluksen psykiatri Jessica

Ltn Larsson
Ltn Gustafsson

Lisäksi aluksella on noin 60 henkeä muuta huolto ja turvallisuushenkilökuntaa