Ero sivun ”GundamS:GundamS” versioiden välillä

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Rivi 25: Rivi 25:
 
=== NPC:t ===
 
=== NPC:t ===
  
[[GundamS:CptParker|Aluksen kapteeni Captain Parker]]
+
[[GundamS:CptParker|Aluksen kapteeni Captain Parker]]<br>
[[GundamS:Dexter|Päämekaanikko Dexter]]
+
[[GundamS:Dexter|Päämekaanikko Dexter]]<br>
[[GundamS:Jessica|Aluksen psykiatri Jessica]]
+
[[GundamS:Jessica|Aluksen psykiatri Jessica]]<br>

Versio 26. toukokuuta 2008 kello 06.30

SIVUSTO KESKEN

Gundam S - Brink of Madness

Brink of Madness on Cosmic Era universumiin sijoittuva kampanja. Pelaajat ovat Atlantic Federationin tarkkaan valittuja yksilöitä, jotka ovat viimeisen kolme kuukautta olleet Omahan salaisessa testilaboratoriossa fyysista kuntoa ja reaktiokykyä kehittävissä kokeiluissa. Kaikki ovat vihdoin läpäisset tarvittavat rajat hyväksyttävällä määrällä lisäaineita ja ovat valmiita tasitelukentälle.

Laboratorion jälkeen ei kauaa lepoa ole tarjolla sillä Federaation uusin teknologia ollaan pistämässä heti koetukselle. ATV-kantoalus The Exhumer ja sen kantamat kehitysasteella olevat Mechat lähtevät kentälle.

Maailma

Sota Atlantic Federationin ja PLANTin välillä on jatkunut jo toista vuotta PLANTin kotijärjestelmään tehdystä ydiniskusta lähtien. Maapallo on jakautunut kolmeen osaa: PLANTin hallinnoimat mantereet, Atlantic Federationin alueet sekä alueet, jotka kuuluvat New Allied Nations:iin. Atlantic Federationin rasistinen propaganda sekä lehdistön tekemät paljastukset pimeistä asekaupoista ja ihmiskokeista ovat aiheuttaneet NAN:n ja PLANTin välisen yhteistyösopimuksen. Federaation taustalla toimiva alamaailman yhdistys Blue Cosmos on kuitenkin aikessa kääntää sodan ottamalla käyttöön salaisen kehitysasteella olevan Madness-projektinsa.

Maapallo itsessään on jakautunut nykykäsityksen mukaisiin mantereisiin, valtioihin ja kaupunkeihin. Suurin poikkeus on se että valtioita johtaa aina joku ylempi taso, jolla tarkoitataan PLANT:ia, Federaatiota tai NAN:ia. Maailmanhistoria sisältää useita ison skaalan sotia sekä vieläkin jatkuvia sisällissotia ja mineraalisotia kehitysmaissa.

Säännöt

Kampanjassa pelataan soveltaen Classic Battletechin ja MechWarriorin sääntöjä. Pelaajien hahmot luodaan BattleTech tyyppisesti mutta pienillä rajoitteilla ja lisäyksillä. Tarkemmat kuvaukset käytetyistä systeemeistä ja erikoissäännöistä alla.

Taistelujärjestelmä
Hahmonluonti

Hahmot

NPC:t

Aluksen kapteeni Captain Parker
Päämekaanikko Dexter
Aluksen psykiatri Jessica