Vergadain's "Goldseeker" v2.0 Deathroller 4 7 1 10 Break Tackle, Dirty Player, Juggernaut, Mighty Blow, No Hands Secret Weapon, Stand Firm 160
Total Value 1910

Ottelu historia

2. Kausi

1. maalit 1-0, injut 2-3, 16+12=28k katsojaa.
    1. Niukka voitto maksoi kahdelta pelaajalta voimia. Runneri Ilmryn korvattiin heti uudella. Tälläisiin voittoihin ei ole moneen varaa.

1. Kausi

1. maalit 2-2, injut 5-0 (apo pelasti Edgar Allan Elffin), 9+4=13k katsojaa.
    1. Panssarihaltiat aloittaa vahvasti ja pysyvät melkein kaikki kentällä ensimmäisen puoliajan. Joukkueen molemmat maalit heitto kuviolla.
  2. maalit 3-0, injut 8-1 (apo pelasti pitkäparran, mutta ei Daz'gret da Dir'eä), 19k katsojaa.
    1. Snotlingit lähtevät vauhdilla pois kentältä ja tuomari katsoo tarkasti kääpiöitä, jotka pelaavat jo potkivat ogreja. Alak keskittyy pallon pelaamiseen ja tekee kaksi maalia ennen kuin ogretkin on saatu kentältä. Bladebite viimeistelee tuloksen. Ogreilla oli ottelussa käytössä tasoitus apo.
    2. Ostettiin blocker Thorik
  3. maalit 0-2, injut 2-0 (apo pelasti Dornan), 22k katsojaa.
    1. Örkkien panssari kestää ihan liikaa ja guardaava trolli saatiin sekaisin vasta ihan ottelun lopussa. Örkki valmentaja ei edes käyttänyt saamaansa kortti tasoitusta.
  4. maalit 3-0, injut 4-3 (apoa ei käytetty, luurangot eivät regeneroineet edes igorin avulla), 10+13=23k katsojaa.
    1. Vesisade auttoi aluksi kun khemrit potkaisivat pallon pois kentältä. Jatkossa pallo pomputeltiin runnerille joka oli ottanut mallia maalintekoon haltioilta. Viimeinen maali viimeisteltiin blitzereiden yhteistyönä. Ensimmäinen vakavampi loukkaantuminen kun pitkäparrasta tuli hitaampi.
    2. Ostettiin runner Ilmryn. Barundar loukkaantui (-ma).
  5. maalit 1-0 (luovutus), injut 4-2, 17k katsojaa.
    1. Vampyyreillä on likaisia temppuja taskussa ja trallit pysyvät kentällä ensimmäisen puoliajan alun. Vampyyrit luovuttavat kun trallit alkavat poistua kentältä ja kääpiöt ovat tekemässä toista maaliaan.
    2. Khondar menetti panssaria (-av).
  6. Playoff peli haltioita vastaan. maalit 2-3(ja), injut 1-5, 24k katsojaa.
    1. Haltiat juoksuttaa palloa ja kääpiöt pelaavat jälleen heittopeliä, epäillään jonkun vaihtaneen joukkueiden taktiikka muistiinpanot. Kova kiri toisella puoliajalla joka päättyy 2-2 tasapeliin. Voittomaali jatkoajan viimeisellä hetkellä.
  7. Finaali. maalit 2-2 (ja) luovutus voitto, injut 3-1, 25k katsojaa.
    1. Ensimmäisellä puoliajalla tehdään maali ja sumputetaan ihmisten peli. Ihmiset eivät mene stunnia pidemmälle millään. Toisella puoliajalla ihmiset pakotetaan nopeaan maaliin ja saadaan aikaa tehdä tasoitus. Jatkoajalla vaihdetaan taas maaleja ihmisten aloittaessa, mutta toisen jatkoajan alkaessa kentällä on enään viisi ihmistä ja he päättävät luovuttaa. Molempien kuolleet pelaajat saavat mvp maininnan.