FC Rooma

Kohteesta ExcaliburWiki
Versio hetkellä 6. heinäkuuta 2009 kello 19.34 – tehnyt Juho (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Rooman tasavallan jalkapallojoukkue

In partibus infidelium

nimi luokka MA ST AG AV SKILLS INJ COMP TD INT CAS MVP SPP arvo
Nero Patriisi 7 4 4 8 Vampire*, Block, Dodge, Frenzy, MA, Stand Firm N 6 15 1 14 6 115 220k
Tiberius Patriisi 7 4 4 8 Vampire*, Block, Dodge, Guard, MA, Stand Firm 18 16 0 6 1 83 220k
Kleopatra VII Patriisi 7 4 4 8 Vampire*, Block, Dodge, Guard, MA 10 13 0 0 1 54 200k
Sulla Patriisi 5 4 4 8 Vampire*, Block, Guard, Mighty Blow MA 3 6 0 5 2 41 170k
Julia Patriisi 6 4 4 8 Vampire*, Block, Guard, Mighty Blow 11 3 0 3 0 26 170k
Marius Patriisi 6 4 4 8 Vampire*, Block 4 3 0 0 0 12 130k
Milla Orja 6 3 3 7 0 0 0 0 0 0 40k
Virpi Orja 6 3 3 7 0 0 0 0 0 0 40k
Kimmo Orja 6 3 3 7 Wrestle 0 2 0 0 0 6 60k
Ahmed Orja 6 3 3 7 0 0 0 0 1 5 40k
Esko Orja 5 3 3 7 Wrestle, Strip Ball MA 2 0 0 2 4 26 80k
Riitta Orja 6 3 4 7 AG, Wrestle 6 1 0 2 1 18 100k
Repe Orja 6 3 3 7 Wrestle 1 0 0 0 1 6 60k
Keke Orja 7 3 3 7 MA 0 1 0 0 1 8 70k
Erja Orja 6 3 3 6 Dirty Player AV 1 0 0 0 1 6 60k
Kepa Orja 6 3 3 6 Kick AV 0 0 0 2 1 9 60k

(*: Bloodlust, Hypnotic Gaze, Regeneration)


Pelaajien arvo 1720K
Valmentajan tahdonvoima 7 490K
Fanijoukko 12 120K
Lääkäri 50K
Pankkitili 220K
Apuvalmentaja 10K
Kannustusjoukot gourmet
Joukkueen arvo 2390K
Peliarvo 2390K


Valmentaja

juho piste linna miumau tut piste arvaamikä, 040 5842 ysiviisnollla

Kausi IX

peli I: NST 4-0 (4-6): Metri-Pekan hedonistista mylvintää oli ilo seurata. Muut sarvipäät juoksentelivat kaoottisesti pitkin kenttää. Sitäkin oli ilo seurata. Orjat jäivät vähän jalkoihin, mutta sikiöasentoon käpertyminen näytti pelastavan heidätkin pahemmilta vammoilta. Päästiin makselemaan vanhoja kalavelkoja, sillä Erja potki hienosti Tun Nombalta kylkiluun poikki. Rusahdus kaikui kuulemma Kaukajärvelle saakka. Meidän colosseumilla eivät sarvipäät juhli.

peli II: Chaotic Neutrals 3-0 (1-6): Taas tulivat kääpiöt lehmineen laitumelle, mutta Ratinan colosseumilla eivät märehtijät juhli. Kotiyleisö kannusti Tampereen roomalaiset komeaan voittoon. Kepa tuuppasi fiksusti yhden lehmän katsomoon, jossa innokkaat fanit grillasivat juuri kyljystä. Lihoiksihan se meni. Meiltä kuoli Ulla, Milla tulee tilalle.

peli III: Norsca 4-0 (4-2): Hyvä pojat! Kyllä se tästä pikkuhiljaa alkaa sujua. Kenraali Sullan lonkka rusahti ikävästi, mutta muuten oli pojilla homma hanskassa. Julia houkutteli hienosti raivoavan Snöbollin orjalauman keskelle ja rusautti röllin ruhjeille. Juuri tällaista yhteisöllisyyttä ollaan treeneissäkin korostettu.

peli IV: Metal 2-1 (0-2): Alun hienon Pit Trap -kuvion epäonnistuttua pelaajiimme iski morales infimum. Lopussa kuitenkin Tiberius komensi Riitan ja Keken hienoon suoritukseen ja Riitta juoksi pallon maaliin viime sekunnilla! Hienoa peliä Tiberiukselta.

peli V: Norsca 2-0 (1-0): Ensin hyökkäsi Norsca, mutta normikuvioiden kautta pojat hakivat pallon ja kolmannella vuorolla maali. Loput puoliajasta Norsca hakkasi 7 miestä aitioon, mutta Nero omi jääräpäisesti pallon kerta toisensa jälkeen. Toinen puoliaika alkoi masentavasti, sillä pojat jäivät aitioon imemään huutosakkia ja Norsca teki täydellisen puolustuksen. 5. vuorolla Riitta väisteli kovasti, poimi pallon ja heitti pitkän päätyyn Tiberiukselle, ja maali. Loistosuoritus Tiberiukselta. Sitten tulikin kolmen vuoron pituinen mellakka.

peli VI: Rammstein 3-2 (1-3): Finaalissa pääsimme aloittamaan 1. puoliajan, joka räpiköitiin tasatulokseen 2-2. Toinen puoliaika alkoi haltioiden hakatessa miehiä aitioon ja kolmen synkän vuoron jälkeen Nero päätti hakea pallon pois ja viedä sen maaliin.


Mansen roomalaiset vetäytyvät nyt muutamaksi vuosisadaksi Siperiaan tankkaamaan magnesiumia. Graviora manent!


Kausi VIII

peli I: Idän ihmeet 2-1 (3-4): Ensin örkit hyökkäsivät, mikä innosti poikiamme kovasti ja maalit menivät ekalla puoliskolla meille 2-0. Omalla hyökkäysvuorolla ei sitten napannut ja maalit örkeille 0-1. Pojat taitavat olla vielä sekaisin uusista pelikuvioistamme. Jugelta ja Tumpilta syötiin kummaltakin reisilihakset (ovat kieltämättä se maukkain osa), joten he voivat tästä lähin ihailla peliämme katsomosta. Lahjoitetaan voiton kunniaksi heille kummallekin vapaalippu. Erjalta rikottiin kypärä, pitäköön jatkossa pipoa jos haluaa.

peli II: Chaotic neutrals 2-1 (3-2): Ensin kääpiöt poimivat pallon ja alkoivat sitten laiduntaa lehmiään. Toisella puoliajalla miehemme hieman aktivoituivat ja pallo alkoi liikkua. Orjat ovat selvästi alkaneet innostua yhteisöllisemmästä pelistrategiastamme. Pitänee harkita heidän ottamista mukaan ihan oikeisiin pelikuvioihin.

peli III: EVIL 1-5 (3-2): Nöyryyttävä tappio. Pojat tuijottelivat tyttöjen rintoja eikä pelikuvioista ollut tietoakaan.

peli IV: DBH 1-2 (1-5): Nöyryyttävä tappio. Pojilta pääsivät unohtumaan rakentavan yhteisöllisyyden periaatteet. No, uudet kuviot vaativat aikaa.

peli V: Norsca 2-2 (1-8): Luovutustappio. Alussa peli kulki ihan mallikkaasti ja pallonriiston jälkeen 1. puoliaika päättyi 2-0. Sen jälkeen porukkaa kannettiin sairastupaan sellaista tahtia, että loppuaika menikin orjaa purressa. Jatkoajan puolivälissä luovutin. Crassus kuoli, niinkuin oli puhe. Marius on jo tulossa.

peli VI: Rammstein 2-3 (1-0): Kivaa ja fantsua pallottelua, hiphei. Harjoiteltiin kuvioita seuraavaa kautta varten... Emmehän me muuten olisi hävinneet, tietenkään. Vaikka haltioilla yksi melkein hyvä pelaaja olikin.


Kausi VII

peli I: Idän ihmeet 3-1 (0-5): Örkit läimivät miehiä sairastupaan huolestuttavaa tahtia, mutta 1. puoliajalla saatu etumatka turvasi voiton. Tästä on hyvä jatkaa.

peli II: Metal 2-1 (0-4): Varoittelin miehiä liikaa kääpiöiden taklausjipoista, mikä aiheutti jännittyneisyyttä. Julius räpelsi heitoissa minkä ehti ja orja nro. 8 rähmäsi avauksesta pallon katsomoon! Se maksoi maalin ja oli sen orjan ensimmäinen ja viimeinen rähmäys. Kääpiöiden rullatuoliselitys meni tuomariin läpi! Jumalauta mikä puusilmä. Onneksi kukaan ei jäänyt pahasti jyrän alle.

peli III: Tuplakysymysmerkki 3-1 (2-3): Goblinin rääpäleet palkkasivat peikon, ja vuokrasivat myös kääpiöiden tekemän kuolonjyrän, kautta Juppiterin! Täkäläinen tuomarilinja rupeaa syömään miestä, ehkä on aika taas vaihtaa tuomaria; siinä ammatissa tulee kuulemma helposti stressiä ja sen myötä fataalia verenhukkaa. Yllättäviä kuvioita tekivät nämä rääpäleet, pitää muistaa lisätä hitunen, todella pieni hitunen, kunnioitusta seuraavaan kohtaamiseen. Rääpäleet tappoivat myös viimeisen Bohemialaisen orjamme. Orjat saavat kassasta rahaa kynttilää (tuikkua) varten.

peli IV: Death becomes her 1-1 (2-1): Ihmissudet olivat nopeita ja vittumaisia. Toivat jostain syystä mukanaan kentälle läjän haisevia luurankoja.

peli V: Drty griin ziittas 3-1 (1-4): Rääpäleet aloittivat likaisilla tempuilla ja 1. puoliaika päättyi 0-1. Ehdittiin sentään heittää kerran palloa. Tuomari putsasi kenttää tiukalla otteella 2. puoliajalla, niinkuin pitikin, ja pääsimme pelaamaan palloa. Julius valittaa magnesiumin puutetta.

peli VI: Pirates 3-1 (2-5): Tähtiorjamme Erja potkaisi pelin pontevasti käyntiin telomalla Piraattien pelinrakentajan ja minotaurin sairaalakuntoon. Siitä oli hyvä lähteä liikkeelle. Toisella puoliajalla pojilla oli aivan järjetön jano, eikä maalinteosta meinannut tulla mitään kun piti aina palata keskikentällä makoilevien orjien luo. Tämä herätti strategisia mietteitä.

peli VII: Agents 2-3 (5-5): Tiukkaakin tiukempi semifinaali alkoi hyvissä merkeissä, mutta sitten alkoi jumalten viha. Jatkoajalla pojat tekivät kaikkensa, mutta mutanteilta löytyi aina vastaus. Jälleen roomalaisten oli taivuttava.

pronssiottelu: UWB 1-4 (3-7): Rotat juoksivat kinttujen ympäri sillä välin kun pojat keskittyivät ateriointiin. Harri, Artsa ja Raipe poistuivat joukostamme, lähetetään omaisille kukkia. (Heti kun kevät tulee ja voikukat puhkeavat.) Roomalaisten riveissä puhaltaa nyt uudet tuulet kun Julius lähti Siperiaan ja neiti Kesämekkokin saa vastedes viilata kynsiään kaikessa rauhassa. Myös valmennuksen linja muuttuu modernimpaan, yhteisöllisyyttä arvostavaan suuntaan. Seuralta säästyy myös rahaa kun treenit voidaan vetää ilman palloa.

Kausi VI

Kaudelle VI joukkueeseen haetaan riuskoja, jalkapallosta kiinnostuneita miehiä Tampereen seudulta, jotka haluavat kokea roomalaisen jalkapallon huumaa kädestä pitäen. Aluksi voit päästä vain varamieheksi, mutta myös pysyvä työsuhde on mahdollinen. Tutustu läheisesti historiallisiin merkkihenkilöihin, kuten Julius Caesar ja Kleopatra VII! Vaatimuksina ovat vain kohtuullinen peruskunto ja hyvät veriarvot. Aikaisempaa pelikokemusta et tarvitse! Palkkana mainetta ja mahtavia elämyksiä!

peli I: UW Ballrats 0-5 (2-3): Rooman historian synkin hetki. Rotat veivät pallon ja kusivat nilkoille.

peli II: Bloodlust Pirates 3-3 (0-4): Alkumetreillä edellisen pelin virtsaa muistuttava jälkimaku kaihersi selvästi makuhermoja, mutta nihkeän alun jälkeen jälkeen motivaatio kohosi normaalitasolle. Miehille tuli samalla helvetillinen jano, mutta orjat kuitenkin pysyivät kentällä kiitettävästi, kiitos tamperelaisten hyvien veriarvojen. Mutta sitten viime metreillä Juliuksen hermot pettivät ja hän kohelsi maaliheiton. Laitetaan meditaatiokurssille.

peli III: Da Sluggaz 4-2 (3-7): Örkit runnoivat orjia ja peikko heitteli jotain pientä räkänokkaa, joka oli käpertynyt pallon ympärille. No, orjat kestivät yllättävän hyvin ja Erjalle voisi antaa palkkioksi ylimääräisen lihapullan. Hänellä kun oli niin vaikea lapsuus. Hmm... ehkä hän saa lainaan myös kunnon korkkarit, metallikärjillä, kunhan lupaa käyttäytyä sen mukaisesti. Pallopeli sujui ihan kivasti ja jatkopaikkaankin on toiveita jos rotat tai merirosvot saavat halvauksen. Katsotaan mitä asialle voidaan tehdä.

Joukkueemme on vihdoin, kolmen ja puolen kauden jälkeen, täysilukuinen! Sitä hyvästä pidämme yksityisjuhlat, jonne kaikki orjamme ja heidän sukulaisensa ovat tervetulleita. Tarjolla runsaasti juomista.

peli IV: Real Picea 4-2 (1-4): Juliuksen henkiset ongelmat haittaavat edelleen heittopeliä, mutta muuten joukkueen sisäinen harmonia alkaa löytyä. Kaikki kunnia Vestan neitsyille. Erja purki ongelmiaan ketterään viherpiipertäjään (RIP), niinkuin oli puhe. Täytyy varmistaa, että vaikea lapsuus pysyy elävänä hänen mielessään. Osoitettuaan esimerkillistä pelisilmää, Livia nimitettiin joukkueen viralliseksi kapteeniksi.

peli V: Da Sluggaz 3-3 (0-8): Luovutushäviö 2. jatkoajalla. Siat pistivät kampoihin yllättävän rajusti ja valmentajan tahdonvoima ei riittänyt viemään palloa aivan maaliin saakka. Tamperelaisissa ei ole tarpeeksi magnesiumia, mikä aiheutti tähtipelaajallemme Cornelialle fyysistä urautumista, joten passitin hänet Siperiaan pariksi vuosikymmeneksi vetreytymään. Hänen paikkansa ottaa kenraali Sulla, jonka odotan tuovan hieman jämeryyttä joukkueeseen. Myös Julius näyttää hieman kärsivän paikallisesta ravinnosta. Livia on toistuvasti kieltäytynyt pukemasta suojia päälle ja pelaa pelkässä kesämekossa. Potkisin pihalle, mutta joukkueen omistaja on kieltänyt, pro tempore. Servus servorum.

peli VI: NST 1-2 (1-4): Livia unohti uhrata Vestalle, joten Hän lähetti meille lumimyrskyn. Yritä siinä sitten pelata jalkapalloa, Juppiter soikoon. Sulla kompuroi lumessa minkä kerkesi, ei kuulemma ollut tottunut liikkumaan hangessa ilman hevosta ja varpaitakin paleli. Melkein pistin lihoiksi koko "kenraalin", mutta onneksi kannustusjoukot olivat ihan vieressä.

Kausi V

Viime kaudella julkisuuteen vuotaneiden tietojen johdosta joudumme luopumaan peitenimistämme. Tästä lähin olemme FC Rooma.

peli I: P. Elites 2-2 (2-3): Ihan OK matsi, viidettä vampyyriä odotellessa (dumdedum). Kolme orjaa kuoli, lääkäreistä huolimatta (tai sitten heidän ansiostaan). Haltia nimeltään Furion vittuili enemmän kuin on terveellistä. Ensi pelissä muistetaan.

peli II: Infectious Agents 1-2 (0-4): Voi Pluto mikä löyhkä.

peli III: Kallon murskaajat 3-1 (2-3): Kääpiöt toivat tosi nopeita lehmiä laiduntamaan keskelle pelikenttää.

peli IV: DES 3-4 (0-2): Suippokorvilla oli puukkoja mukana, kautta Jupiterin! Nero ei huomannut mitään tavallisuudesta poikkeavaa. Juliuksella nousivat lapsuuden traumat pintaan ja hänen vaatimuksestaan Kleopatra VII palkattiin joukkueeseen. Vastustin, mutta Julius on painostanut asian tiimoilta jo kaksi kautta ja hänellä on lisäksi pirun hyvät vertikaalisuhteet. Menköön tämän kerran. Yksikään inahdus katkenneista kynsistä niin se on paluulippu Niilin pohjamutiin.

peli V: Infectious Agents 1-1 (luovutushäviö) (2-9): Haisulit tiputtivat taas naistemme pelimotivaation nolliin. Mielialan kohentamiseksi pitää tilata lisää norjalaisia kannustusjoukkoja (tankkauspisteeseen).

peli VI: Real Picea 3-1 (2-9): Nihkeän alun jälkeen motivaatio nousi kun Nero tuuppi pari varomatonta pallonkantajaa katsomoon. Onneksi ketterä hölkkä-haltia pysyi keräilypenkillä hyvän osan pelistä. Tuomarille on annettava tunnustus ammattitaitoisesta tuomaroinnista kun heti alkupelissä huomasi katkeroituneen ruipelohaltian kengissä olleet piikkikärjet, ja passitti tyypin metsään kasvamaan.

Kausi IV

(Arkistot poltettu)

Kausi III

(Arkistot poltettu)