Excalted:Amoeban hahmo

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Ulkonäkö

Nimi: V'neef ____

Appearance: WWDots2 NoAlpha.png

Sukupuoli:

 • Ikä: 25
 • Pituus: 192 cm
 • Paino: 75 kg
 • Ruumiinrakenne: Selkeästi laiha. Paikallaan ollessaan jopa luiseva, mutta liikkuessaan notkean sulava.
 • Ihon väri: Hyvin vaalea, hiukan läpikuultava
 • Silmien väri: Harmaa
 • Hiusten väri: Taivaanhorisontin sininen
 • Hiustyyli: Pitkä, lähes vyötärölle ulottuva, sidottu kolmella nauhalla

Pukeutumistyyli: Ulkona vaaleanharmaata ja sinistä yhdistelevä takki, jossa on aika korkea kaulus ja pitkät liepeet, ja kirkkaan vihreä vyö. Sisällä liivit ja paita, kylmiä ja hillittyjä sävyjä. Jalassa tilanteen mukaan pitkät saappaat, sisäkengät tai sandaalit. Yöllä nuhjuinen yöpaita.

Erikoistuntomerkit:

Muuta:


Tausta

 • Aspekti: Ilma
 • Huone: V'neef
 • Exaltoitumisikä: 12
 • Koulutus: _joku_ yksityiskoulu, sitten Spiraaliakatemia. Ensimmäisessä selvisi kohtuullisin, jälkimmäisessä erinomaisin arvosanoin.

Taloudellinen tilanne: Resources: WWDots2 NoAlpha.png
eli siis huono, ainakin suhteessa. Huoneelta tulee suurin piirtein minimiylläpito.

Merkittävät asemat/vastuualueet: Lähetetty selvittämään ongelmia muutamia kertoja, on yleensä käyttäytynyt omapäisesti tehtävän saatuaan ja keskittynyt enemmän tilanteen analysointiin ja organisaatioiden käsittelyyn suoraviivaisemman ongelman ratkaisemisen sijaan. Itse näkee hoitaneensa asiaa pitemmällä katsantokannalla. Pari viime vuotta hoitanut rauhassa perheen kirjoja ja viinien kauppaa, mutta sai äskettäin taas tehtävän jossa annettiin erittäin yksityikohtaiset ohjeet, joita sitten vittuutuneena toteutti luovasti väärin.

Vanhempien perustiedot: Äiti V'neef Katsuru (Puu), ikä 40+; isä Ledaal Kebok Hadzio (Ilma) on jonkun verran vanhempi (ehkä 80-120) loitsija. Kunnioittaa kumpaakin, mutta ei ole erityisen innokas auttamaan kumpaakaan. Äiti suhtautuu ystävällisesti mutta ei erityisen lämpimästi, isä on etäinen eikä ole tavannut kuin muutaman kerran jossain virallisissa tilaisuuksissa.

Sisarusten perustiedot: 4 vuotta vanhempi isoveli V'neef Marisak (Puu); useita nuorempia sisaruksia, tähän mennessä kaikki puita, tosin yksi vielä ylevöittymätön luultavasti Tuli. Kaikkien kanssa on enemmän tai vähemmän kisailua mutta ei vihollisuuksia. Kuopukseen suhtautuu positiivisesti ja on valmis auttamaan jonkun verran.

Opettajat/liittolaiset/kätyrit/mestarit/esimiehet: Tärkein henkilö on isosetä Ledaal Kebok Sagzenu (isän setä). Sagzenu on Melan oppeja seurannut Virheettömän Veljeskunnan munkki, joka on tosin käyttänyt aikaansa myös oman perheensä parissa. (Osaa ainakin Air Dragon Form:in mutta ei puun viimeistä.) Hän on myös kuljettanut ______ia jonkun kerran mukanaan kiertäessään eri Temppeleitä, sekä kertonut tälle paljon Veljeskunnasta ja erityisesti sen organisaatiosta. Lahjoitti Infinite Jade Chakramin, jota ____ pitää (tällä hetkellä) tärkeimpänä esineenään.

Puoliso/seurustelukumppani/rakastajat: Muutamia rakastajia on ollut, mutta ei pitkiä suhteita. Käyttää myös huoneen vakioseuralaisten palveluksia ajoittain.

Parhaimmat ystävät: Joitain hyviä ystäviä tuli Spiraaliakatemiassa, mutta ero koitti koulun lopussa. Heitä on nähnyt silloin tällöin.


Historia

Syntymään liittyy jotain epäselvyyksiä, joista ei sinänsä kuitenkaan ole ollut pahaa haittaa. Myöhempi käytös ei tosin ole kauheasti parantanut ____n asemaa. Lapsuus oli aika tavanomainen, ja kun ylevöittyminen tapahtui riittävän aikaisin -- 12-vuotiaana, ennen yläkouluun siirtymistä -- ei ____ ole joutunut pahemmin sen takia kärsimään.

Exaltoituminen:

Lyhyt kuvaus hahmon historiasta: Ehkä joku kymmenkunta riviä on sopiva minimipituus. Tässä kohtaa se saa olla lyhyempikin, mutta "salaisuudet"-sivulla sitten ainakin se kymmenen riviä. Koska hahmot on lähetetty Thresholdille jotain satraappia hoitamaan, niin on luultavaa, että hahmo ei ole oikein suvun suosiossa. Tämä on syytä ottaa huomioon hahmon taustassa. Toki osa hahmoista voi olla mukana oman päätöksensä vuoksi.


Luonne

Ulospäin näkyvä käyttäytyminen (demeanor): Etäinen, Analyyttinen. Ensivaikutelma voi olla usein aika kylmä, mutta muutaman minuutin jälkeen suhtautuu yleensä kohteliaasti ja aika lailla sellaisella tavalla, jota toinen osapuoli pitää soveliaana. Koettelee varovasti useimpien pitempään tuntemiensa henkilöiden soveliaisuuden rajoja. (Ei ehkä Cyniksien, tosin...)
Ajattelee hyvin abstraktisti. Suhtautuu huoneeseensa hiukan penseästi, mutta tottelee itseään vanhempia mikäli ohjeet ovat sopivan tarkat. (Niin kuin aiemmine sanottu; liian epäselvät niin tekee niinkuin itse näkee parhaaksi, liian tarkat niin yrittää joka kohdassa kiertää niitä.)

Sisäinen luonne (nature): Aika kylmä. Ei osaa oikein nähdä muita tuntevina henkilöinä, vaan enemmänkin osina suurta Keisarikunnan järjestelmää. Hyväksyy tämän aika lailla itsessään, eikä yritä ajaa asioitaan viettelyllä tai mielistelyllä vaan faktoilla tai uskottavilla valheilla. On ärtynyt V'neefin (ja Keisarikunnan) "aspektipuhtaus"-ideologiaan mutta hyväksyy täysin vahvan veren kehitystavoitteen.

Erikoiset tavat/maneerit:

Mistä pitää: Sivistyneestä elämästä, nopeasta asiapitoisesta keskustelusta tai väittelystä

Mistä ei pidä: Monimutkaisia tunteita pursuavista tilaneista, kaoottisista taisteluista

Mitä vihaa/inhoaa:

Mitä hahmo ei ikinä tekisi: Muuttaisi elämään joidenkin barbaarien savimajoihin tai ryhtyisi maajussiksi peltoa kyntämään

Muuta:

Tavoitteet

Motiivi: Kirjoittaa uusi, definitiivinen (ja parempi) hallitsemisopas. (Vanhat on The Harmonious Triptych Accords ja The One Hundred Fifty-Six Score and Five Maxims of Assiduous Concordance.)

Intimiteetit:

Lyhyen aikavälin tavoitteet: Tutkia eri hallintomenetelmiä, huolehtia annetusta vastuusta, päästä palaamaan kunniallisesti takaisin Siunatulle Saarelle

Salaisuudet

Amoeban hahmon salaiset jutut

Linkit

Amoeban hahmolomake

Kampanjan etusivu