EVERP:Lucev Serocun

Kohteesta ExcaliburWiki
Versio hetkellä 13. elokuuta 2009 kello 21.25 – tehnyt Prote (keskustelu | muokkaukset) (→‎Taidot)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Henkilötiedot

Lucev Securon

Nimi: Lucev Serocun "Cevy"
Sukupuoli: Nainen
Rotu: Gallente
Kansalaisuus: Gallente
Syntymäaika: 21.07.77 EST (34)
Syntymäpaikka: Luminaire, Gallente Prime
Siviilisääty: Naimaton

Kuvaus

Cevy on ruumiinrakenteeltaan erittäin naisellinen ja timmissä kunnossa, mutta ei kuitenkaan lihaksikas. Rinnat ovat suurehkot. Silmien väri Cevyllä on siniharmaa, hiuksien väri ja kampaus puolestaan vaihtelevat erittäin usein. Yleensä hiukset ovat jotain punaisen sävyä, suosikkina tummennettu karmiininpunainen (darkened crimson). Iho on hyvin hoidettu ja melko vaalea. Cevy on melko pitkä (175-180cm) muiden gallentelaisten tapaan. Erityisiä tuntomerkkejä, kuten tatuointeja, ei Cevyltä löydy.

Pukeutuu erittäin näyttäviin vaatteisiin gallentelaisten tapaan, kun tilanne sen vain sallii. Asuissa on käytetty paljon kangasta helmojen ja laskosten tekemiseen sekä ne korostavat kantajan naisellisuutta. Värejä laidasta laitaan aina räiskyvän punaisesta hillittyyn siniseen. Cevyn suosikkiasu koostuu useista laskoksista tehdystä sinivihreästä mekosta, joka näyttää kävellessä aaltoilevan kuin vesi. Aluksella Cevy pukeutuu kuitenkin käytännöllisesti housuasuun sekä taskuvyöhön. Työtehtäväneuvotteluissa näyttävämpi asu kuin aluksella, mutta selvästi hillitympi kuin vapaa-ajalla. Vapaa-ajalla kantaa mukana harvemmin mitään muuta tavaraa kuin ehostustarvikkeita tai henkilökorttia asuun sopivassa käsilaukussa. Ei kanna koskaan mitään asetta.

Liikkuu sulavasti asusteessa kuin asusteessa ja välillä näyttää kuin leijuvan mikäli jalat eivät näy asusteen alta. Kävellessä lantio keinuu viekottelevasti. Puhuessaan Cevy usein kallistaa hieman päätään huomaamatta. Puhetyyli vaihtelee tilanteen mukaan hillitystä aina innostuneen ystävälliseen, mutta usein kuitenkin lähempänä innostunutta ja ystävällistä. Ei kiroile eikä vihastu juuri koskaan, hermoilee kylläkin paineen alla helposti tiukan tilaisuuden tullen.

Luonne

Cevy on äärimmäisen sosiaalinen. Räiskyvän iloinen persoona, joka toimii usein impulsiivisesti ja innostuu herkästi pienistäkin asioista. Hermoilee tai joskus jopa hätääntyy kovan paineen alla. Cevy yrittää tulla kaikkien kanssa toimeen ja on tahdikas eikä yleensä tuntemattomien kanssa puhu harkitsematta sanomisiaan. Ystävien ja tuttavien seurassa puolestaan saattaa innostuessaan puhua ennen kuin ajattelee mitä on sanomassa. Yrittää saada muille paremman olon ja innostuttaa heitä mukaan kokeilemaan uusia juttuja.

Ystävien seurassa erittäin avoin, mutta ei suhtaudu kovin epäilevästi vieraisiinkaan. Cevy ei ole muodostanut pitkään aikaan mitään pysyvää seurustelusuhdetta työnsä vuoksi. Alaiset hän näkee melko pitkälti ystävinä, joskin suhde Jarkoviin on lähes puhtaasti ammatillinen. Vihollisia Cevylla ei käytännössä ole. Vanhemmat ja sisarukset (isoveli ja kolme nuorempaa siskoa) asuvat edelleen Gallente Primella. Omia lapsia tai lemmikkejä Cevylla ei ole. Kunnioittaa auktoriteetteja tiettyyn rajaan asti, kuitenkin kritisoi usein federaation byrokratiahelvettiä, vaikka on oppinut navigoimaan sen sokkeloissa.

Cevy suhtautuu melko kielteisesti amarreihin ja näkee heidät lähinnä tympeinä uskonnollisina fanaatikkoina. Ei tykkää olla tekemisissä heidän kanssaan, mutta ei tarkoituksella välttelekään sitä.

Taidot

Gallente- ja minmatarfregattien lentämistaidot.
Yhtiön hallintataidot, johtamiskoulutus.
Laajat sosiaaliset seurustelu-, neuvottelu-, puhumis- ja diplomatiataidot sekä kattava suhde- ja kontaktiverkko.

Historia

Syntyi toisena lapsena varakkaaseen Serocunin perheeseen Gallente Primella 21.07.77 EST. Cevyn isoveli oli syntynyt kolme vuotta aiemmin esikoisena perheeseen. Seuraavien kuuden vuoden aikana Cevy sai vielä kolme pikkusiskoa. Cevy aloitti koulut muiden gallentelaisten tapaan kuuden vuoden iässä yksityisessä koulussa ja päätti sen 12 vuotta myöhemmin hyvin arvosanoin.

Hyvät arvosanat ja arvostetun ykstyisen koulun suositus auttoivat häntä pääsemään sisään Gallente Primen suurimpaan ja arvostetuinpaan yliopistoon, jossa päätyi lopulta liiketalouden puolella opiskelemaan logistiikkaa. Seitsemän ahkeran opiskeluvuoden aikana Cevy oli erikoistunut logistiikkasuunnitteluun ja avaruuskuljetuksiin sekä luonut laajan sosiaalisen verkoston yritysmaailmaan yliopisto- ja perhesuhteiden kautta.

Heti valmistuttuaan Cevy perustikin oman yrityksen, joka painottui etenkin logistiikkasuunnitteluun, mikä sillä hetkellä sattui olemaan erittäin kysytty palvelu kasvavassa planeettataloudessa. Talous jatkoi kasvuaan, yritys menestyi hyvin ja Cevy palkkasi muutaman muun juuri valmistuneen opiskelijan töihin. Vuoden 107 lopulla talouskasvu näytti kuitenkin vähitellen hiipumisen merkkejä ja vuoden 108 alussa Cevy päätti myydä menestyvän yrityksensä pois hyvällä voitolla ja siirtyä avaruuskuljetuksiin. hänellä kävikin hyvä tuuri, sillä hän myi yrityksen pois juuri ennen talouskuplan puhkeamista.

Jonkin aikaa Cevy katseli aluksia ja lopulta sai erittäin hyvän tarjouksen hieman käytetymmästä Probe-luokan minmatarfregatista, johon tarttui. Runko oli avaruuskelpoinen, mutta sisustat vaativat hieman mekaanikon sekä naisen kosketusta. Mekaanikko alukselle löytyikin nopeasti ja viikon korjausten jälkeen päästiin liikkeelle. Alus sai nimekseen GSS (Gallente SpaceShip) Tähtisilta. Seuraavan vuoden aikana Cevy loi kontakteja erilaisiin työagentteihin, loi kiihkeän suhteen Garou-mekaanikkoon ja lipsui välillä hieman lain rajamaillekin kuljettaessaan lastia periaatteella "siitä saa rahaa, ei minua kiinnosta mitä siellä on sisällä".

Kaksi vuotta sitten kuitenkin Garou menehtyi kuljetuksessa matalan turvaluokituksen alueelle, kun Serpentis-korporaation piraatit hyökkäsivät aluksen kimppuun. Cevyn onnistui juuri ja juuri paeta asemalle suojaan aluksella, mutta Garou kuoli antimateria ammuksen lävistäessä viimeiset panssarit ennen warp-ajoon siirtymistä. Cevy oli murheen murtama Garoun kuolemasta ja päätti tämän jälkeen välttää matalan turvaluokituksen järjestelmiä, missä piraatit olivat suurempi uhka, vaikka keikoista maksettiinkin parempi.

Parissa kuukaudessa Cevy pääsi ylitse Garoun kuolemasta ja alkoi etsimään uutta mekaanikkoa. Hän oli tutustunut eräällä asemalla ollessaan jonkinlaista fuusiojatsia soittavan bändin jäseneen, joka kertoi tutusta mekaanikosta Cevyn mainittua etsivänsä uutta alukselleen. Myöhemmin sovittiinkin Dozan kanssa haastattelu ja tämän jälkeen Doza liittyi GSS Tähtisillan toiseksi miehistönjäseneksi.

Lopulta tilin kasvaessa GSS Tähtisiltaa varustettiin vähitellen erilaisilla moduuleilla, painottuen etenkin elektroniseen tutkimiseen ja tiedonkeruuseen. Skannereita ja luotaimia käyttämään tarvittiin joku osaava henkilö, joka ei välittänyt hirveästi mitä kuljetettiin ja minne kuljetettiin. Avoimen haun kautta tehtävään haki useita päteviä ja muutama vähän vähemmän pätevä henkilö, mutta Cevy valitsi Jarkovin, jolla oli paljon kokemusta useista erilaisista järjestelmistä. Lisäksi iän tuoma kokemus ei varmasti olisi pahitteeksi pienenkään aluksen miehistössä. Nykyään tiukan paikan tullen Cevy saattaakin huutaa hieman hätääntyneenä "Jarkov, tee jotain!!".

Omaisuus

Omistaa GSS Tähtisillan, joka on Probe-luokan minmatarfregatti. Aluksessa on korkeaenergisissä asennuspisteissä luotainten laukaisin ja alusten osien keräin, keskitason pisteissä rahtiskanneri ja passiivilukittaja ja vähäenergisiin on asennettu pienien alusten panssarinkorjain sekä aluksen runkoa keventävä nanokuiturakenne.

Cevylla on vielä jonkin verran omaisuutta jäljellä vanhan firman myymisestä. Nykyinen tulotaso kuitenkin on melko korkea, koska palkkiot maksetaan Krediiteissä (ISK), joka on arvokas valuutta verrattuna Gallente Primen omaan.

Suurin osa henkilökohtaisesta omaisuudesta on Luminairen tähtijärjestelmässä Duvolle Laboratoriesin asemalla, joka kiertää kolmannen planeetan (Astrin) ainoaa kuuta. Siirti omaisuutensa pois federaation asemilta pois Caldari Primen läheisyydestä, kun Caldarin laivaston Leviathan-luokan titaani hyppäsi planeetan läheisyyteen vuonna 110 EST. Omistaa asunnon Gallente Primella, jota lähinnä vuokraa, koska ei ehdi juurikaan viettää aikaa planeetan pinnalla.


Kampanjan pääsivulle