Ero sivun ”EEP:The Hunt, part 2” versioiden välillä

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Rivi 1: Rivi 1:
August, Chess, Griffin ja Max jäävät Artien luokse yöksi.  Pyjamabileet!  Augustin kämppis Kane viestittää muistuttaen että huomisiltana on bileet, ja rupeaa juomahammasta kolottamaan.  Artien autotallia ja työpaa tutkitaan, sieltä löytyy rautaista aseistusta:  ruosteisia oksasaksia ja sähköjohdollinen naulapyssy.  Ei suurempia keskusteluja illalla, joten jutustelun jälkeen nukkumaan.  Nate saapuu aamulla yhdeksältä kun Griffin tutkii Artien ruokakaappeja ja August heräilee kahvikupin äärellä.
+
August, Chess, Griffin ja Max jäävät Artien luokse yöksi.  Pyjamabileet!  Augustin kämppis Kane viestittää muistuttaen että huomisiltana on bileet, ja rupeaa juomahammasta kolottamaan.  Artien autotallia ja työpaa tutkitaan, sieltä löytyy rautaista aseistusta:  ruosteisia oksasaksia ja sähköjohdollinen naulapyssy.  Ei suurempia keskusteluja illalla, joten jutustelun jälkeen nukkumaan.  Nate saapuu aamulla yhdeksältä, kaikki ovat hereillä kun Griffin tutkii Artien ruokakaappeja ja August heräilee kahvikupin äärellä.  Nate rupeaa luomaan puolustussuunnitelmaa, August lähtee kämpilleen ja Griffin käy ostamassa leipomistarvikkeita.  Nate tekee suunnitelmia, selvittelee Artien talon kotiominaisuuksia, Chess herää.  Käydessään keittiössä Chess on näkevinään että Griffin viiltäisi itseään ruuanlaiton aikana, mutta mitään jälkeä ei jää eikä Griffin huomaa mitään.  Max haluaisi auttaa  puolustautumisessa, pohditaan hänen keijumaisuuttaan ja Artie lähtee toteuttamaan pitempää kysymyspatteristoa; teini-ikä aika raskas, on ollut vihanhallintaongelmia ja muistiongelmia raivotessa, jokin ehkä vetänyt Evergreen Hillsiin ja rouva Knightin luona hiukan rauhoittunut.  Griffin tekee kesäkurpitsa- ja banaanileivät, August pyhästä vedestä kuplavettä.  Lounaalla puhutaan tutkimuksista ja puolustuksista, Nate pohtii että olisiko keijun tavoite ärsyttää Max väkivaltaiseksi, todetaan että kissat saa turvapannat ja joutuvat makuuhuoneeseen.  Artien ripotellessa suolaa ikkunalaudoille rouva Ellenburgh tulee kyselemään vierailijoista, Artie selittää että seminaari menossa.
  
  

Versio 29. marraskuuta 2019 kello 18.33

August, Chess, Griffin ja Max jäävät Artien luokse yöksi. Pyjamabileet! Augustin kämppis Kane viestittää muistuttaen että huomisiltana on bileet, ja rupeaa juomahammasta kolottamaan. Artien autotallia ja työpaa tutkitaan, sieltä löytyy rautaista aseistusta: ruosteisia oksasaksia ja sähköjohdollinen naulapyssy. Ei suurempia keskusteluja illalla, joten jutustelun jälkeen nukkumaan. Nate saapuu aamulla yhdeksältä, kaikki ovat hereillä kun Griffin tutkii Artien ruokakaappeja ja August heräilee kahvikupin äärellä. Nate rupeaa luomaan puolustussuunnitelmaa, August lähtee kämpilleen ja Griffin käy ostamassa leipomistarvikkeita. Nate tekee suunnitelmia, selvittelee Artien talon kotiominaisuuksia, Chess herää. Käydessään keittiössä Chess on näkevinään että Griffin viiltäisi itseään ruuanlaiton aikana, mutta mitään jälkeä ei jää eikä Griffin huomaa mitään. Max haluaisi auttaa puolustautumisessa, pohditaan hänen keijumaisuuttaan ja Artie lähtee toteuttamaan pitempää kysymyspatteristoa; teini-ikä aika raskas, on ollut vihanhallintaongelmia ja muistiongelmia raivotessa, jokin ehkä vetänyt Evergreen Hillsiin ja rouva Knightin luona hiukan rauhoittunut. Griffin tekee kesäkurpitsa- ja banaanileivät, August pyhästä vedestä kuplavettä. Lounaalla puhutaan tutkimuksista ja puolustuksista, Nate pohtii että olisiko keijun tavoite ärsyttää Max väkivaltaiseksi, todetaan että kissat saa turvapannat ja joutuvat makuuhuoneeseen. Artien ripotellessa suolaa ikkunalaudoille rouva Ellenburgh tulee kyselemään vierailijoista, Artie selittää että seminaari menossa.


Hahmoja

  • Max Andersen
    • Vaihdokas (sanoo Agatha). 5 vuotta Agathan luona.
  • Agatha Knight, Bed & Breakfast Knight's House
    • Sijaisperhe(?), paikalla asuu nuoria & nuoria aikuisia, reppureissaajia
    • Rowan Harris, Blair Rivers (etäisesti tuttu) + vieras tai useampi(?)