Ero sivun ”EEP:The Hunt, part 2” versioiden välillä

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
(Ak: Uusi sivu: Hahmoja * Max Andersen ** Vaihdokas (sanoo Agatha). 5 vuotta Agathan luona. * Agatha Knight, Bed & Breakfast Knight's House ** Sijaisperhe(?), paikalla asuu nuoria & nuoria aiku...)
 
Rivi 1: Rivi 1:
 +
August, Chess, Griffin ja Max jäävät Artien luokse yöksi.  Pyjamabileet!  Augustin kämppis Kane viestittää muistuttaen että huomisiltana on bileet, ja rupeaa juomahammasta kolottamaan.  Artien autotallia ja työpaa tutkitaan, sieltä löytyy rautaista aseistusta:  ruosteisia oksasaksia ja sähköjohdollinen naulapyssy.  Ei suurempia keskusteluja illalla, joten jutustelun jälkeen nukkumaan.  Nate saapuu aamulla yhdeksältä kun Griffin tutkii Artien ruokakaappeja ja August heräilee kahvikupin äärellä.
  
  

Versio 29. marraskuuta 2019 kello 17.42

August, Chess, Griffin ja Max jäävät Artien luokse yöksi. Pyjamabileet! Augustin kämppis Kane viestittää muistuttaen että huomisiltana on bileet, ja rupeaa juomahammasta kolottamaan. Artien autotallia ja työpaa tutkitaan, sieltä löytyy rautaista aseistusta: ruosteisia oksasaksia ja sähköjohdollinen naulapyssy. Ei suurempia keskusteluja illalla, joten jutustelun jälkeen nukkumaan. Nate saapuu aamulla yhdeksältä kun Griffin tutkii Artien ruokakaappeja ja August heräilee kahvikupin äärellä.


Hahmoja

  • Max Andersen
    • Vaihdokas (sanoo Agatha). 5 vuotta Agathan luona.
  • Agatha Knight, Bed & Breakfast Knight's House
    • Sijaisperhe(?), paikalla asuu nuoria & nuoria aikuisia, reppureissaajia
    • Rowan Harris, Blair Rivers (etäisesti tuttu) + vieras tai useampi(?)