Ero sivun ”EEP:Pelko” versioiden välillä

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
(Ak: Uusi sivu: Christopher Gilbertson iltalenkillä parantamassa kuntoon. Häntä seuraa kahdeksansilmäinen otus puussa, joka tiputtautuu alas ja muovautuu valtavaksi harmaakarhuksi. Christoph...)
 
 
Rivi 15: Rivi 15:
 
* Voitaisiinko päästä tutkimaan Christopherin ruumista; Nate kertoo että McCaskill pyysi häntä pysymään erossa tapauksesta, mutta ehdottaa että ehkä Isiah voisi auttaa suostuttelussa, jätetään myöhemmäksi.
 
* Voitaisiinko päästä tutkimaan Christopherin ruumista; Nate kertoo että McCaskill pyysi häntä pysymään erossa tapauksesta, mutta ehdottaa että ehkä Isiah voisi auttaa suostuttelussa, jätetään myöhemmäksi.
 
* Jonkinlainen väijytys tai seuranta lenkkipolulla, jos halutaan vaan ''tehdä'' jotain.
 
* Jonkinlainen väijytys tai seuranta lenkkipolulla, jos halutaan vaan ''tehdä'' jotain.
August päättää yrittää saada viboja hirviöstä; se on jonkinlaisessa sumuisessa kammiossa, jossa on "ikkunoita" joista näkyy Evergreen Hillsin henkilöitä – kaikki nuoria aikusia, teinejä ja lapsia – ja paikkoja ja ilmeisesti seuraa niitä kaikkia yhtä aikaa.  Se tuntuu miettivän kenen kimppuun kävisi, kunnes päätyy pariin teini-ikäiseen, jotka paljastuvat olevan Magnerien lammastilalla.  August kertoo visiostaan, tunnistetaan että teinit ovat Teresa McCaskil ja Ethan Magner, ja Nate rupeaa lähtemään paikan päälle, mutta hirviö ehtii paikalle ensin...
+
August päättää yrittää saada viboja hirviöstä; se on jonkinlaisessa sumuisessa kammiossa, jossa on "ikkunoita" joista näkyy Evergreen Hillsin henkilöitä – kaikki nuoria aikusia, teinejä ja lapsia – ja paikkoja ja ilmeisesti seuraa niitä kaikkia yhtä aikaa.  Se tuntuu miettivän kenen kimppuun kävisi, kunnes päätyy pariin teini-ikäiseen, jotka paljastuvat olevan Magnerien lammastilalla.  August kertoo visiostaan, tunnistetaan että teinit ovat Teresa McCaskil ja Ethan Magner, ja Nate rupeaa lähtemään paikan päälle, mutta hirviö ehtii paikalle ensin...  ja Quinn & Aoibhe pääsivät salakuulemaan edelliset pohdinnat.
  
  

Nykyinen versio 19. toukokuuta 2020 kello 16.25

Christopher Gilbertson iltalenkillä parantamassa kuntoon. Häntä seuraa kahdeksansilmäinen otus puussa, joka tiputtautuu alas ja muovautuu valtavaksi harmaakarhuksi. Christopher ehdi huomata mitään kun se äänettömästi saalistaa hänet.

Säröjä perhe-elämässä

August perheensä kanssa sunnuntai-illaisella, ilmapiiri on ehkä vähän jännittyneempi kuin yleensä. August ja Isiah ovat yrittäneet keskustella Augustin muutoksista, mutta August ei ole vielä avautunut voimistaan, Liam on epäileväinen. Cyrukselle August kertoi vähän enemmän, mutta Cyrus on jo riittävän vanha että ei usko. Isiahin työpuhelin soi, ja hän joutuu lähtemään töihin; mennee myöhään. Liamin ilme myrtsenee ja August kokee tilanteen uhkaavaksi, mutta pelkää että Isiah vihaa Augustia eikä ymmärrä mikä Liamia harmittaa. Kysyttäessä Liam rupeaa tiukkaamaan Augustilta sormien menetyksestä, ja Augustin vale ei mene läpi. Liam rupeaa raivoamaan, August ehdottaa että myöhemmin kun Cyrus on nukkumassa, mutta Cyrus kuulee tämän ja juoksee kauhistuneena pois. Kun Cyrus vihdoin nukahtaa, August ja Liam menevät kuistille puhumaan. Hengitettyään syvään muutaman kerran August demonstroi taikuutta pienellä sormiliekillä ja sitten näyttää kammoittavassa kunnosa olevaa käsivarttaan. Hetken jälkeen Liam friikkaa ja rupeaa syyttämään Augustia siitä että hän on vienyt poikansa ja heittelee Augustia esineillä samalla kun August pakenee kotiin.

Rikospaikkatutkintaa

Artie herää rouva Ellenburgin koputukseen, siirtyy kuistille puhumaan ja saa kuulla Christopherin kuolemasta. Revitty kappaleiksi, onko joku eläin tullut Green Mountainin puistosta? Kyselee myös Artien kollegoista, kenties sulhasehdokkaita? Artie pääsee kuitenkin melko pian takaisin sisälle keittämään teetä, ja kaveritkin suostuvat heräämään. Pohtivat mahdollisia tekijöitä jos kyseessä olisi yliluonnollinen taho, lähettää sitten muille viestin asiasta. Nate vastaa heti ja lähtee paikan päälle, muuta vastaa myöhemmin. Artie saapuu myös, ja Naten kanssa tutkivat paikkoja: verta on roiskunut ympäriinsä mutta ruumis & kappaleet on siivottu pois. Paikalta löytyy ison karhun jälkiä, mutta ne vain ilmaantuvat puun juurelle ja katoavat ruumiin luona. Puun juurella katsoessaan Artie huomaa puun latvassa jälkiä ja yrittää vihjailla Natelle että kiipeäisi puuhun tutkimaan asiaa tarkemmin. Kun Nate ei tajua, Artie yrittää itse mutta tippuu vähän ajan päästä, murtaa häntäluunsa ja Nate joutuu kyyditsemään hänet ensiapuun. Nate päättää kuitenkin käydä puhumassa poliisipomolle, ja pienen väännön jälkeen pysyy poissa tapauksen tutkinnasta tältä erää (mutta käy kuitenkin antamassa vinkkejä Artielle).
August saa vihdoin katsottua puhelintaan ja soittaa Isiahille, joka haluaakin heti puhua pojalleen. Isä saapuu kahvin ja donitsien kanssa paikalle, ja koittaa saada Augustin puhumaan. August päättää taas esittää taikuuttaan, mutta tällä kertaa tuli leviää käteen ja polttaa kuivuneen ihon pois, paljastaen alta liskomaisia suomuja. Isiah halaa, ensin varovasti ja sitten tiukasti, ja August rupeaa sitten itkemään.
Griffin ottaa yhteyttä Danieliin, ja päättävät mennä tutkimaan rikospaikkaa; Chess tulee myös mukaan. Juttelevat matkalla, Daniel on halukas sovittamaan menneitä tekojaan. Paikalle päästyä Griffin ja Daniel lähtevät etsimään puuta kun Chess jää katsomaan verta, ja kirkaisee kun saa vision kaltaisen, kuinka valtava harmaakarhu repii Christopherin kappaleiksi. Griffin tulee hetken rauhoittelemaan, mutta menee sitten haistelemaan puun luokse Danielin kanssa. Puun latvassa on pienempiä kynnen jälkiä ja kummia piikinreikiä, mutta ei haise miltään tutulta, eikä ainakaan karhulta. Kokoontuvat, Daniel kyselee vähän mitä Chess näki, sitten lähtevät Artien luo.

Ratkaisutyöpaja

Artie tajuaa että kollegat eivät tiedä paranormaaleista asioista, mutta hän onnistuu keksimään heille asioita hoidettavaksi muualla. Nate puhuu Danielin kanssa agentuurin rekrytointiprosessista; Daniel on aluksi epäileväinen mutta August tukee häntä, joten Daniel lupaa ainakin katsoa niitä. Artie ehdottaa seuraavia:

 • Voiko Nate selvitää onko lähikunnissa tapahtunut vastaavia tapauksia; Nate lupaa yrittää.
 • Voitaisiinko päästä tutkimaan Christopherin ruumista; Nate kertoo että McCaskill pyysi häntä pysymään erossa tapauksesta, mutta ehdottaa että ehkä Isiah voisi auttaa suostuttelussa, jätetään myöhemmäksi.
 • Jonkinlainen väijytys tai seuranta lenkkipolulla, jos halutaan vaan tehdä jotain.

August päättää yrittää saada viboja hirviöstä; se on jonkinlaisessa sumuisessa kammiossa, jossa on "ikkunoita" joista näkyy Evergreen Hillsin henkilöitä – kaikki nuoria aikusia, teinejä ja lapsia – ja paikkoja ja ilmeisesti seuraa niitä kaikkia yhtä aikaa. Se tuntuu miettivän kenen kimppuun kävisi, kunnes päätyy pariin teini-ikäiseen, jotka paljastuvat olevan Magnerien lammastilalla. August kertoo visiostaan, tunnistetaan että teinit ovat Teresa McCaskil ja Ethan Magner, ja Nate rupeaa lähtemään paikan päälle, mutta hirviö ehtii paikalle ensin... ja Quinn & Aoibhe pääsivät salakuulemaan edelliset pohdinnat.


1 xp

Henkilöitä:

 • ✝︎Christopher Gilbertson
 • Liam Benedict, toinen isä, huonoja isävitsejä
  • Cyrus Benedict, veli, 10v, viaton, utelias & hyväntahtoinen
 • Artien kollegoita, länsirannikolta
  • Quinn Lee, kryptozoologi, innokas & ulkoilmasuuntautunut
  • Aoibhe Sheridan, noituustutkija