Dead Elf Society 3. ja 4. kausi

Kohteesta ExcaliburWiki
Versio hetkellä 5. lokakuuta 2008 kello 12.12 – tehnyt Tappajasorsa (keskustelu | muokkaukset) (Ak: Uusi sivu: 3. Kausi alkaa ja DES:in otteluohjelma on ... haastava.<br> vs Golddiggers 3-1 0-8. Ensimmäisen kerran hakkaus alkoi hyvin. Parissa ekassa vuorossa oli 3 käpäriä KOssa ja niiden...)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

3. Kausi alkaa ja DES:in otteluohjelma on ... haastava.

vs Golddiggers 3-1 0-8. Ensimmäisen kerran hakkaus alkoi hyvin. Parissa ekassa vuorossa oli 3 käpäriä KOssa ja niiden röllintappaja-stara kuolema-apo-reservi putken kautta poissa kentältä. Maalin jälkeen olikin sitten toinen ääni kellossa. Käpärit paukuttivat taas kolme haltijaa boxiin vuorossa. Siitä huolimatta pallonriisto ja 2-0. Toinen puoliaika olkoi huonosti, eli pari haltijaa taas inju-boxiin. Edgar Allan suoritti pallonriiston ja Amy pisti 3-0, mutta joukkue hupeni hälyyttävällä vauhdilla. Lopulta Edgar Allan joutui taas apoteekkarin hoitoon ja Elfino pelasti taas tiimin staran. Ennenkuin peli oli ohi, oli Charlottekin boxissa... Loppujenlopuksi aika helpolla päästiin - ottaen huomioon cassien määrän - mutta silti ensikertaa varten koulutetaan ainakin 3 dirty playeriä ja lapikas viuhuu!
Se on siis virallista: Me VIHATAAN Golddiggersejä!

vs Kallon Murskaajat 2-0 0-2. Molemmat tulivat otteluun pahasti vajaalla miehistöllä. Liigan tappo-eliittiin kuuluva Veripää survottiin heti alussa KO-boxiin, jossa sonni tuntui viihtyvän hyvin. Muutenkin kaaos-käpäri on paljon mukavampi vastustaja kuin perus-käpäri. Charlotte heitteli ajankulukseen lisää strenaa.

vs Boyz from the hood 2-0 1-6. Elfward kuoli. Hups. Dantelf otti lämää. Oho. Amy kävi KO-boxin kautta parikin kertaa. Apoteekkari Eino torkkui. Alussa Khemrit vähän löi, sitten ne mätki. Sitten me tehtiin pari maalia. Toinen puoliaika kulutettiin heittelemällä palloa takakentällä.

vs Norsca Snowbowlers 4-1 8-1. Päivän sankari oli E.E. Cummings, ekassa pelissään - tikari viuhui jatkuvasti aiheuttaen tappioita vastustajalle ja ekana uhrina oli lumipeikko Snöbåll. Norsca pisti alkuun kampoihin lujasti ja ottelu oli huomattavasti tasaisempi kuin miltä luvut näyttää. 16 kierrosta kovaa peliä oli kuitenkin pohjanmiehille liikaa ja konservatiivinen pelailu voitti taas riskinoton.
Mukaan mahtui myös upea "Kaikki jotka kaatuu joutuu inju-boxiin"-kierros. Onneksi kaatuminen oli varsin yksipuolista :)

vs Da Sluggaz 3-2 2-5. Voi tuota voittamisen tuskaa! Mestaruus maksoi tällä kertaa parin linjurin hengen, vaikka Eino vaivautui pelastamaan yhden. +90k +100k (mestaruus palkkio) +FF.

4. Kausi

vs North Sea Titters 2-0 5-4. Ekalla puoliajalla oltiin ottavana puolena mätkimisessä, mutta toisen puoliajan alkupuolella NST:n minotauri kaatui ja sai Henrikin tohvelista. Tämä oli ottelun käännekohta hakkauksessa (voittohan oli selvä ennen aloituspotkua) ja lopulta NST:n pojat piestiin aika perusteellisesti. Henrik oli muutenkin vedossa ja löi yhden kassun kahden potkitun lisäksi (jäähy vasta viime minuuteilla).+90k
Star-player lista laajeni kun Ambrose otti ja heitti strenaa.

vs Pitkäkorvat 5-0 0-3. Armoton nöyryytys. Aloittelija haltijat voittivat casualtyt vaikka nimenomaan pyrittiin pieksemään ne. Peli oli kyllä muuten hallinnassa, mutta inju-boxi ei vain soinut. Tästä ei hyvä heilu joukkueen treeneissä. +80k
Steroi.... siis punttisali sentään toimii edelleen niinkuin pitää. Edgar Elf Masters tosin nyrjäytti selkänsä pumpatessaan ster.... siis rautaa.

vs Humaanit Humanit 3-0 1-1. Leppoisaa pelailua ilman sen suurempaa draamaa. Katsomossa haukoteltiin kun joukkueet laiskasti tönivät toisiaan. Irtopalloja välillä jaksettiin pistää maaliin asti. Tällä kertaa se riitti. +70k.

vs Kallonmurskaajat 2-0 3-2. Fanit ovat jo tottuneet voittoihin eikä fanfaktor nouse sitten millään. Varma voitto ja suvereenia kentän dominointia doom&gloomista huolimitta. -100k extra apoon jota ei edes käytetty vaikka Amy otti taas iskua. Uuden witch-elffin paikka. +50k.

vs Boyz from the hood 2-0 1-3. Henrik sai taas nopean jäähyn, mutta ehti potkia pari muumioo KO-boxiin. Tämä riitti siihen, että hakkaus meni varsin tasapuoliseksi toiminnaksi eikä karkuun tarvinnut juosta. Lämä liikkui melko leppoisasti ja pallo sitäkin leppoisammin kohti 2-0 voittoa. -100k extra apo, taas turhaan. +80k. Finaalipaikka, taas. Ei ehme että fanit kyllästyy voittamiseen, kun valmentajakaan ei jaksa mokomaa juhlia.

vs Norsca Snowbowlers 2-1 5-2. Kauden ainoa oikea peli - ja kauden ainoa päästetty maali. Norsca oli arvatusti agressiivinen eikä siinä auttanut kuin paukuttaa vastapalloon. Keskikentän melee oli tasainen ja etu vaihteli jatkuvasti. Charlotte pelasi kauden huonoimman pelinsä ja rohmusi tiimin rerollit. "Rivi-starat" olivat onneksi ihan ok vedossa.
Lopussa pelin hallinta alkoi lipsua ja Edgar Allan astui esiin, kuten aina tiukoissa peleissä. +70k +100k +Mansemalja jää meidän nurkkiin ensikaudeksikin.