Dead Elf Society 1. ja 2. kausi

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

vs Golddiggers: 2-2 0-4. Käpärit pelaa heittoa ja me pelataan juoksua... sairasta.+1FF +20K
vs Verenhimoiset Narripaidat: 2-0 2-1. Pimeä haltijat on vaan parempia kuin pymvaarit. Numerot mairittelee pymvaareja. +1FF +70K. Värvättiin Assasin William Blakelf.
vs Kallonmurskaajat 3-0 3-4. Rammat kaaoskäpärit pisti ekan puoliajan tiukasti hanttiin, mutta lopulta parempi voitti. +40k +1FF
vs Da Slugggaz 3-1 1-3. Ensimmäisen kerran tuntui siltä, että tappio tulisi. Vaan ei. Peli heilui laidasta laitaan. Lopulta örkkien rerollien vähyys haittasi enemmän kuin meidän pelaajien vähyys. +60K +1FF
vs Boyz from the hood 2-0 0-0. Puolilla valoilla voittoon. Kerrankin pelattiin puhdasta elffipalloa. Alle 10 blokkia tehtiin ja parikymmentä otettiin. Tylsä perusvoitto, mutta sitähän me lähdettiin hakemaankin. Edgar Allan osoittautui erinomaiseksi täsmä-aseeksi: Khemrien moottorisaha-stara ei kauaa kentällä vanhentunut. +1FF +80K.
vs Golddiggers 2-3(ja) 0-5. Todella kova matsi. Liigan kaksi kovinta joukkuetta vastakkein. Voitto oli hyppysissä parikin kertaa, mutta käpärit pelasivat myös hienosti. Hyvä peli.
vs Rännien Ritarit. Ritarit luovuttivat tilanteessa 2-0, kun apo oli jo käytetty ja yksi gutteri kuollut. Eipä siinä mitään, rotat olivat täysin outclassed. Ihan yhtämaalia pelattiin.

Tulipahan kaudesta pronssia ja pari hyvin koulutettua pelaaja. Ei siis täysi fiasko.

2. Kausi

vs Humaanit Humanit 4-1 0-0. Oppitunnin aihe: Elffipallo. Ihmiset oppivat hitaasti. Amy kaatoi palloakantavan humani-catcherin 5 kertaa ottelun aikana ja se näkyy lopputuloksessa. +1FF +50k

vs Boyz from the Hood 3-0 2-2. Tällä kertaa pelattiin luurankojakin vastaan ihan tosissaan. Onnistuttiin pilaamaan niiden molemmat heittäjät. Lekuri pelasti taas Edgar Allan Elfin. Värvättiin witch-elf Charlotte. +1FF +70k ihan kelpo matsi siis.

vs Norsca Snowbowlers 3-1 3-2. Pohjanmiesten lumirölli ei viitsinyt tulla pelaamaan, joten pelattiin sekä palloa että miestä. Pohojalaiset pisti kuitenkin kovasti kampoihin. Tuntuu vastus koventuvan kauden vanhetessa. William kannettiin kentän laidalle kriittisessä tilassa, mutta joukkueen tohtori ei mokoman linjamiehen takia vaivautunut. +60k

Liigan rakennemuutoksesta huolimatta, kausi muistuttaa edellistä DES:lli. Seuraava matsi käpäreitä vastaan on "finaali". Jos sen voittaa, on homma sillä selvä. Jos sen häviää, joutuu pelaamaan hopeasta örkkejä vastaan. Kumpikin matsi on tiukka, mutta pimeä haltija on aina ennakkosuosikki :)

vs Golddiggers 2-1 1-5. Taas oli tarkoitus pistää kova kovaa vastaan, mutta haaveeksi jäi, kun käpärit pamautti ekalla kierroksella 3 haltijaa inju-boxiin. Voitto kuitenkin rusikoitiin väkisin lyömällä, eikä elffipalloilemalla - toisella puoliajalla käpärit ottivat stunia varsin mukavalla prosentilla. Tappelu lopulta hävittiin, mutta aikaa syötiin kellosta niin paljon, että matsi oli sillä selvä. Amy istui badly hurtissa melkein koko pelin ja valtava työmäärä kasattiin Charlotten niskaan. Pimu osoittautui vastuun arvoiseksi ja teki joukkueen molemmat maalit. Kaiken kruunasi tuplakutoset skilliheittoon pelin lopuksi! +FF +80k. Örkkimatsiin joudutaan lähtemään hieman vajaalla porukalla ja yksi avainpelaaja (Edgar Elf Masters) missaa, joten siitäkin tulee tiukka vääntö ja mestaruus on kaikkea muuta kuin varma, joskin tasapeli riittänee.

vs Da Sluggaz 2-0 4-2. Vaikka örkit pamauttivatkin avauslyönnillä Elfwardin inju-boxiin, niin päästiin hyvin mukaan (hakkaus)peliin. Toteutettiin virallista pimeähaltija strategiaa "Tapetaan ne, eikun eipäs tapetakaan" heti alusta alkaen. Oppikirja-voitto. Örkit(kin) alkoivat pelata rumasti pelin loppua kohti ja Amy sai iskua. Mokomaa ei ruveta itkemään, sillä Mansemalja on varsin tehokas särkylääke! +60k (+100k kauden voitosta).

11 voittoa, yksi tasuri ja yksi tappio (jatkoajalla). Kuten eräs norsevalmentaja tokaisi seuratessaan kuinka haltijat pieksivät örkkejä "Jonkun pitäisi tiputtaa tuokin joukkue takaisin maanpinnalle."