Da Slugggaz:Kausi5

Kohteesta ExcaliburWiki
Versio hetkellä 20. marraskuuta 2008 kello 13.27 – tehnyt Neimless (keskustelu | muokkaukset) (Ak: Uusi sivu: '''5. Kausi''' <br> Kausi alkaa kovalla lohkolla missä päätetään heti kuka menee tällä kaudella loppuun asti. 1. Peli vs Vanquished Foes of the Metal. Aloitteleva kääpiöjo...)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

5. Kausi
Kausi alkaa kovalla lohkolla missä päätetään heti kuka menee tällä kaudella loppuun asti.

1. Peli vs Vanquished Foes of the Metal. Aloitteleva kääpiöjoukkue sai joukkueensa arvon verran tasoitusta ja toikin yllättävän hyvin vastarintaa kentälle. Kääpiönhakkaaminen tosin on joukkueemme leipälaji niin lopputulos oli arvattavissa. Joukkue yritti tehdä myös neljännen maalinsa goblinheitolla, mutta Spurgg päätti olla yhteistyökyvytön ja maali jäi haaveeksi. Tästä suovaantunut goblin lähti kaikkia varoituksia välittämättä foulaamaan kaukaisuudessa olevaa kääpiötä ja kompuroi nurmikkoon murtaen niskansa. Lopputulos oli kuitenkin kaikkien mieleen: 3-0, 3-1, 90k rahaa ja fani.
2. Peli vs DES. Tätä peliä olikin jo odoteltu ja yhteen virheeseenhän se kaatui, fanit eivät tykänneet ja rahaa ei tullut. Ei voi kuin vihata likaisia haltijoita, seuraavaan peliin lisää foulaamista, bribeja ja kortteja. 0-2, 4-0, 10k rahaa ja fani lähti.
3. Peli vs Norska. Häviön tekosyyksi pistetään tänään yllättävä Riot ekalla puoliajalla. Tappio 1-2, 4-1 rahaa tuli 30k ja fani lähti. Tästä lähin taitaa olla parasta että voittamisen sijasta keskitytään uusien pelaajien treenaamiseen ja vastustajan tuhoamiseen, voitto tulee siinä ohessa jos on tullakseen.
4. Peli vs KM. Taktiikasta pidettiin kiinni ja eihän siitä mitään tulee kaaostelijoita vastaan. Yritys kuitenkin oli hyvä ja pehmeämpää joukkuetta vastaan expaaminenkin olisi onnistunut. Säikäytettiin sentään Valdemarin henkilökohtainen lääkäri. 0-1, 2-2, 10k rahaa ja fani lähti menemään.
5. Peli vs Vanquished Foes of the Metal. Kääpiöitä vastaan on aina kiva pelata ja expakin meni juuri oikeaan osoitteeseen. Pelin kuitenkin latisti valmentajan herääminen krapulasta, jolloin myös huomattiin mitä helvettiä sieltä kasinolta raahattiin kotio: "ei tuo ole Bondin näköinen blitzeri, se on yksikätistä rosvoa pelaava mummo". 2-0, 6-0, +80k rahaa ja fanit eivät välittäneet.
6. Peli vs Boyz From the Hood. Luut kolisivat pitkään molempiin suuntiin, mutta lopulta khemrivalmentaja päätti siivota omansa pois kentältä ja voitto tuli kotiin, 1-1, 3-4, 50k rahaa luovutusvoitto khemriltä.