Conrad

Kohteesta ExcaliburWiki
Versio hetkellä 29. tammikuuta 2010 kello 14.10 – tehnyt Pawes (keskustelu | muokkaukset) (→‎Statsit)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Statsit

Race: Human Class: Paladin Paragon Path: Anointed Champion Level: 12

STR CON DEX INT WIS CHA Speed Init
12 17 10 13 20 22 5 4
AC FORT REF WILL HP Bloodied Value Surge Value
31(+1) 24 24(+1) 27 98 49 25+1
At-Will Powers Encounter Powers Daily Powers Utility Powers Class Features
Ardent Strike Valorous Smite Majestic Halo Bless Weapon Lay on Hands
Virtous Strike Invigorating Smite Hallowed Circle Wrath of the Gods Divine Mettle
Enfeebling Strike Blade of Light Radiant Pulse Cleansing Spirit Divine Strength
Pelor's Radiance
Skills Value
Diplomacy 16
Endurance 9
Heal 15
Insight 15
Religion 11
Perception 10
Acrobatics 1
Athletics 2
Stealth 1
Feats
Weapon Profiency(Bastard Sword)
Weapon Focus(Heavy Blade)
Divine Approval
Devoted Paladin
Virtuous Recovery
Honored Foe
Initiate of the Faith
Contagious Challenge
Touch of Salvation
Weapon Armor Neck Hand Head
Sunblade +3 Summoned Gith Plate +3 Amulet of Double Fortune +2 Deflecting Shield Skull Mask(paragon)

Ulkonäkö ja luonne

Conradilla on lyhyeksi trimmatut vaaleat hiukset. Partansa Conrad pyrkii pitämään ajettuna. Ihon väri on vaalea, mutta päivettynyt. Silmät ovat vaaleansiniset, mutta muuttuvat usein kultaisiksi hänen kanavoidessa Pelorin vihaa vihollisiinsa. Ruumiinrakenteeltaan Conrad ei ole erityisen lihaksikas eikä kyllä mikään ruipelokaan. Ikää on 25 vuotta. Pituutta miehelle on kertynyt noin 175 senttimetriä(5'9) ja painoa seitsemisenkymmentä kiloa(~150lbs).

Käyttäisipä Conrad mitä varusteita tahansa ne muuttuvat hieman kullanhohtoisiksi silkasta uskonvoimasta, varsinkin panssari, kilpi ja ase. Näin Conrad levittää Pelorin valoa alitajuntaisesti ja koko ajan. Levyhaarniskan kömpelöt jalkateräsuojukset on korvattu mukavammilla nahkasaappailla. Conrad kantaa varusteitaan kätevässä selkärepussa, jossa hän säilyttää kaikkea, mitä seikkaillessa tarvitsee. Lisäksi vyölle on köytetty huotra Aurinkoterää varten. Vyöllä roikkuu myös juomaleili ja muutama maaginen parannusjuoma. Conrad ei käytä kypärää näyttääkseen uskonsa Peloriin suojelevan häntä ja että pystyisi paremmin kanavoimaan sitä.

Conrad uskoo vankkumattomasti Peloriin väkevistä henkilökohtaisista syistä johtuen ja pyrkii teoissaan noudattamaan Pelorin oppeja. Epäkuolleita Conrad ei voi sietää niin henkilökohtaisista kuin doktriinillisista syistä. Epäkuolleen ruumiin possessio on Conradin mielestä hirvittävin kohtalo, joka ketään voi kohdata. Tästä johtuen hän mieluummiin tuhoaa ruumiin, kuin antaa sen joutua kuolleiden manaajan käsiin. Mikään muukaan possessio ei ole Conradin mieleen. Conrad on valmis auttamaan heikompia ja pyrkii puolustamaan viattomia mikäli suinkin mahdollista. Conrad on epäileväinen uusia henkilöitä kohtaan synkän menneisyytensä takia, kunnes he vakuuttavat olevansa hyvän asialla. Joskus tämä selviää Conradin pään sisällä olevan äänen avulla. Conrad uskoo äänen olevan itse Pelor tai ainakin joku tämän enkeleistä. Conrad on kovin naiivi ja kokematon "tietyissä" asioissa ja saattaa vaikuttaa siltä kuin ei huomaisi asioita lähinnä, koska ei tiedä mitä pitäisi huomata. Conrad ei ole ylifanaattinen käännytysmielessä uskonsa kanssa, vaan kaikki saavat hänen mielestään palvoa ketä haluavat, kunhan kyseessä ei ole paha tai epäilyttävä jumala.

Mielipiteitä

Tausta

Lapsuus, tätä ei sitten toiset hahmot tiedä
Paladin-koulutus, eikä muuten tätäkään

Pääsivulle