Chekel

Kohteesta ExcaliburWiki
Versio hetkellä 25. toukokuuta 2008 kello 20.36 – tehnyt KoneV (keskustelu | muokkaukset) (kuvan korjaus)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Hahmo kuuluu henkilölle nimeltä Veini Lehkonen.


Chekel Fejanna on puolikeijujokihenki, joka tietää ja osaa kaiken.

Ulkonäkö: Chekelin iho on hienon hiekan värinen ja yhtä sileäkin. Silmät ovat vihreät ja tukka on hopeinen, pitkä ja lentelee yleensä ympäriinsä pääpannasta huolimatta. Selässään hänellä on perhosmaiset siivet, jotka ovat enimmäkseen hopeiset, siniset ja vihreät. Kuva.

Luonne: Chekel on iloluontoinen ja hyväntahtoinen ja pitää mielellään hauskaa. Hän on myös usein kärsivällisen oloinen lähinnä pitkäikäisyytensä takia. Hänen nymfi-vanhempansa mielestä se on ihan normaalia, kun taas river spiritfolk -vanhempi pitää hänen tuohujaan liian nopeina ja pinnallisina. Yksi hänen mieliharrastuksistaan on kirjojen lueskelu. Taisteluista hän haluaisi päästä nopeasti pois, ja vaikka karkuun juokseminen onkin vähän pelkurimaista, ei hän epäröi perääntyä pahan vihollisen luota.

Tausta: Koska Chekel on puolikeiju ja siten hänen vanhempansa hieman omituinen pari, hän ja hänen perheensä on asunut vähän etäämmällä asutuksesta, mutta kuitenkin lentomatkan päässä. Heidän kotinsa on Rashemenissa. Chekeliä alkoi jo nuorena kiinnostaa kaikki tieto, ja niinpä hän kulutti kymmeniä vuosia nuoruudestaan kahlaamalla läpi lähikaupunkien kirjastot.

Eräänä päivänä Chekelin kodin lähistölle ilmestyi omituinen tyyppi (Japen hahmo) joltain toiselta tasolta. He ystävystyivät ja lähtivät yhdessä seikkailemaan. Checkel kuuli Kaiken Tiedon Kirjasta ja on yrittänyt etsiä sellaista (ja mieluiten vielä parempaa versiota, tai muuten vastaavia kirjoja) jo jonkin aikaa. He seurailevat johtolankoja ja juuttuvat välillä vastustamaan pahoja otuksia.