Charlees (salaiset)

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Salaisia juttuja

Charleesin lapsuudenkaveri Finley

Finley on kotoisin Absalonista kuten Charleeskin. Finley on kotoisin varakkaasta perheestä, jonka isä on erään paikallisen kirkon palveluksessa ja tutustunut tätä kautta useisiin vaikutusvaltaisiin henkilöihin kuten yliopistolla vaikuttaviin velhoihin ja kiltojen virkamiehiin, ja on kuulema tehnyt kirkon palveluksessa joitain arkaluonteisia operaatioita.

Ennen Absalonin yliopistoon pääsyä Finley oli itsekin tekemisissä kyseisen järjestön kanssa. Kuitenkin, jossain vaiheessa opiskelun aloittamisen jälkeen kirkossa tapahtui pienimuotoinen skandaali jossa alttari rikkoutui.. on huhuttu että Finley yritti jotain kirjaston pölyisestä ja epämääräisestä kirjasta löytämäänsä inkantaatiota, jossa tarvittiin alttaria. Asia kuitenkin painettiin villaisella Finleyn isän vaikutusvallan takia, eikä Finleyn kokeen luonteesta tai tapauksen tarkemmista detaljeista ole tietoa. Tämän jälkeen Finleytä ei ole kuitenkaan enää näkynyt kyseisen kirkon menoissa niin usein kuin aiemmin..

Finley on persoonallisuudeltaan kuivan asiallinen, ja melko täsmällinen. Korjailee välillä muiden asiavirheitä. Finleyn vanhemmilla olisi saattanut ehkä olla juuri ja juuri rahoja ostaa hänet sisään yliopistoon, mutta tähän ei ollut tarvetta hänen päästyä yliopistoon vapaalla valinnalla parin yrityksen jälkeen. Yliopistossa Finley on suuntautunut pääasiallisesti Conjuration-loitsuihin.

Finley saattaisi kiinnostaa ja olla kiinnostunut oikeamielisyyden seurasta.. Oikeamielisyyden seura voisi ehkä käyttää häntä saamaan lisää kontakteja kaupungin henkilöihin tai kyseiseen kirkkoon (skandaalista huolimatta hänellä lienee yhä kontakteja). Tai yksinkertaisesti hoidattaa joitain juttuja alihankintana, Finley lienee riittävän luotettava, sillä onhan hän ollut Charleesin kaveri lapsuudesta lähtien..

Muuta: Ennen perusterveestä nuoresta miehestä tuli yllättävän huonokuntoinen ja usein sairasteleva edellämainitun insidentin jälkeen (CON huono). Muista stateista INT on ihan hyvä. Valmiiksi heitetyt (ja vähän huononnenut) statsit: 12 13 7 16 16+2 12. Miksi? Koska oli tylsää. Saa käyttää tai olla käyttämättä.

Idea: Finley on ollut jollain tavalla sekaantuneena portaalin luomiseen Absaloniin, esim. ollut apulaisena ko. projektissa. Myöhemmin häntä on kuitenkin alkanut epäilyttää projekti ja siinä olevat ihmiset, ei se aluksi vaikuttanut niin epäilyttävältä. Ei kuitenkaan uskalla lähteä pois, sillä pelkää että hänet tapetaan jos tekee näin. Toinen idea: näki Charleesin kun tämä hortoili kellarissa, mutta ei kuitenkaan uskaltanut/voinut tehdä asialle mitään, vaikkei halunnutkaan että tämä jäisi kiinni. Ihmettelee että miten Charlees on palannut Absaloniin Astraliasta, ja voisi tulla kysymään tältä ja tämän uusilta kavereilta neuvoa tilanteesta.

Sisko Kayla

Pienenä Kayla pyöri usein Charleesin ja Finleyn kanssa. Oli aika innokas kiipeileen kaikenlaisissa hassuissa paikoissa ja tekemään kaikkea vähän tyhmää.. ei kuitenkaan joutunut pahemmin vaikeuksiin kun oli usein nopeaälyinen ja hyvä puhumaan / söpöilemään itsensä pois niistä. Luonteeltaan hyväntuulinen ja pohjimmiltaan hyväntahtoinen vaikka välillä puhuukin ihmisiä ympäri tekemään asioita. Hyvä DEX ja CHA, muut statsit peruskamaa. Valmiiksi heitetyt ja hieman downgreidatut statsit: 13 17 14 12 10 18+2. (joo, tiedän, heitän noppaa ihan liian hyvin. kaikki neljä settiä mitä heitin NPC:eille oli tämmösiä)

Idea: Kayla paljastuu sorsaksi. On noloa kun Charlees on velho.

Muu perhe

Charleesin isä <insert name> on vajaassa viisissä kymmenissä oleva vanha seppämestari, tästä huolimatta hän on vieläkin ruumiinrakenteeltaan melko lihaksikas. Hän on aika konservatiivinen mies, ja pitää itseään perheen/lähisuvun päänä. Charleesin veljet ovat 5 ja 2 vuotta Charleesia vanhempia, ja muistuttavat enemmän isäänsä kuin heiveröisempi Charlees. Charleesia (kuten myös siskoa Kaylaa) isä piti lapsena huithapelina, kun kersa oli sepäntaitojen opettelemisen ja fyysisempien harrasteiden sijaan nenä kiinni kirjoissa ja haaveili velhon urasta..