Baraban: Alexander Saren

Kohteesta ExcaliburWiki
Versio hetkellä 10. helmikuuta 2012 kello 20.55 – tehnyt Shivering (keskustelu | muokkaukset) (→‎Kampanjan aikana tapahtunutta)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Alexander Saren.jpg

We don't need to spit acid or hibernate! We are the Imperial Fists! We crush our enemies!
- Darnath Lysander captain of Imperial Fists 1. company

Shiveringin hahmo pelissä Baraban puhdistus.

Kuvaus

 • Imperial Fist chapterin veteraanikersantti, palvelee tällä hetkellä Deathwatchissa.
 • Tarkka-ampuja ja asemestari, viihtyy parhaiten Heavy Bolter käsissään.
 • Ylpeä ja kunnianhimoinen soturi, jolle kuolema on epäonnistumisen häpeää mieluisampi.
 • Kylmän rauhallinen ja analyyttinen suhtautuminen taisteluun.


 • Kasvoissaan arpi oikean kulman yläpuolelta vasemmalle poskelle.
 • Lyhyet tummat hiukset ja siniset silmät.

Historia

 • Alexander on kertonut vain vähän vaiheistaan ennen liittymistään Imperial Fist chapterin palvelukseen. Kotoisin planeetalta Avellorn Segmentum Solarissa, hän kasvoi taistellen henkensä edestä hivekaupunkien ala-maailmassa. Täältä Chaplain Orys hänet löysi ja nähdessään nuoren murhaajan potentiaalin, valitsi hänet mukaan kokeisiin. Alexander otti innolla vastaan mahdollisuutensa uuteen elämään ja hän menestyi, pääasiassa ampumataitonsa, mutta myös terävän taktisen älynsä ja ylpeän peräänantamattomuutensa ansiosta.
 • Taistellessaan tactical ryhmän jäsenenä kampanjassa WAAAGH Badzappaa vastaan, joutui hänen ryhmänsä saarroksiin kauas vihollislinjojen taakse, muiden keisarillisten joukkojen perääntyessä orkkien vastahyökkäyksen alla. Alivoimaisena ja kersanttinsa menettäneenä, Alexander otti ryhmän haltuunsa ja johti heitä sissitaistelussa orkkien selustassa kuukausien ajan. Lopulta orkkien voima oli murrettu, pääasiassa Badzappan salamurhan ansiosta, jonka Alexander ryhmänsä kanssa oli suorittanut. Toimintansa ansiosta hänet palkittiin Iron Skull arvomerkillä ja kersantin arvolla.
 • Verdant planeetan joutuessa kaaoskapinallisten haltuun, lähetettiin osasto Imperial Fist mariineja takaamaan kapinalle nopea loppu. Verdant on tärkeä Earthshaker tykin ammusten valmistaja Segmentum Pacificuksen eteläosassa ja sen takaisin saaminen mahdollisimman nopeasti oli tärkeää, jotta Halo tähtiin kohdistuvilla ristiretkillä olisi tarpeeksi varusteita. Tehtävänään tuhota vihollisen viestikeskus Verdant Prime hiven reunamilta, kolme ryhmällistä Imperial Fistejä tiputettiin kiertoradalta tiedustelutietojen ilmoittamaan paikkaan. Alexander sai kunnian suunnitella hyökkäys viestikeskukseen ja johtaa hyökkäysosaston devastator ryhmää. Tehtävä meni reisille jo ennenkuin se kerkesi kunnolla alkaa. Vihollisen kiivas AT tuli tuhosi ilmassa yhden droppodeista ja pian jäljellä olevat ryhmät saivat huomata, että siinä missä tiedustelutietojen mukaan vihollisen viestikeskus oli, olikin vain kilometrikaupalla ansoitettua kaupunkikorttelistoa. Alexander johti ryhmäänsä kahden viikon ajan helvetillisessä kaupunkisodassa ylivoimaista vihollista vastaan. Yksi kerrallaan, taisteluosaston jäsenet antoivat henkensä muiden puolesta, taistellen paitsi petturikaartilaisia, myös kaaoksen mariineja Night Lords legioonasta vastaan. Lopulta kaaosjoukkojen luutnantti kyllästyi Imperial Fistien ärsyttävään kestävyyteen ja kohtasi itse henkivartiokaartinsa kanssa jäljellä olevat Imperial Fistit. Taistellen parhaansa mukaan, väsyneet Imperial Fistit lahdattiin, kunnes ainoana jäljellä oleva Alexander kohtasi petturijohtajan käsikähmässä. Kuukauden päästä, keisarillisten joukkojen viimein saadessaan Verdant Prime haltuunsa, he saivat yhteyden hyökkäysosaston viimeiseen jäseneen. Alexander palasi tehtävältään mukanaan kasvojen poikki kulkeva arpi, Heavy Bolter ilman patruunoita ja Verdant Primen petturijoukkojen johtajan irti revitty pää.
 • Osaksi palkkiona urheudestaan Verdantilla ja osaksi rangaistuksena kyvyttömyydestään suojella ryhmänsä jäseniä, siirrettiin Alexander tehtävistään Deathwatchin palvelukseen. Alexanderilla on Verdantin tapahtumien johdosta paljon todistettavaa, eikä hän aio pettää chapterinsa odotuksia, eikä menettämiensä taistelutoveriensa muistoa, epäonnistumalla.
 • Alexander kantaa mukanaan Verdant Primen taistelussa kaatuneiden toveriensa sormiluita, joihin hän on kaivertanut kuvaukset tovereistaan ja heidän teoistaan. (Chapter trapping: Ossific Relic)

Kampanjan aikana tapahtunutta

Zeal and fury are awarded with victory! - Davian Thule, captain of Blood Ravens 4th company

 • Tehtävä 1 Alexander valittiin yksimielisesti johtamaan ensimmäistä tehtävää aikaisemman johtokokemuksensa vuoksi. Tehtävä sujui mallikkaasti, vaikkakin logistisen virheen vuoksi heavy bolterin Kraken ammukset jäivätkin saamatta. Vihollisen joukot olivat heikot ja hajanaiset. Killteam oli vielä itsekin varsin hajanainen ja jäsenten keskuudessa tapahtui paljon sooloilua, mikä oli odotettavaa ensimmäisellä yhteisellä tehtävällä. Alexander katsoi parhaaksi olla puuttumatta pieniin henkilökohtaisiin mielitekoihin, toivoen että ajan kanssa ryhmä pelaisi paremmin yhteen. Alexander itse joutui kiivaaseen tulitaisteluun Tau Stealthsuitin kanssa, joka aiheutti plasma-aseellaan karmaisevia haavoja. Kuitenkin apothecary Nevaren ensiavun ja techmarine Zalandarin auspecsin avustuksella, edes raukkamaista stealth teknologiaansa käyttävä Tau ei pystynyt pakenemaan heavy bolterin tarjoamaa tulista kuolemaa.
 • Tehtävä 2 Alexander johti killteaminsa määrätietoisesti uuteen tehtävään. Tehtävän suoritus onnistui, tarvittavat tiedostot saatiin helposti haltuun ja Magus löydettiin hyvissä voimissa. Vasta poistumisvaiheessa viholliset havahtuivat tapahtuvaan ja yrittivät estää Keisarin tahdon toteutumisen. Määrätietoisella heavy bolter tulella Alexander tuhosi heavy stealthsuitin, sen pyrkiessä ampuma-asemaan. Huomatessaan olevansa selvästi alakynnessä, päätti raukkamainen Tau komentaja jättää sotilaansa kuolemaan ja paeta itse. Alexander ei voinut antaa sen tapahtua. Kunnianhimon palaessa sisimmässään hän lahtasi pakenevan vihollisupseerin ja nettosi toiminnallaan mainetta ja kunniaa.
 • Tehtävä 3 Alexanderin johtamana, killteam sai tehtäväkseen tuhota inkvisition laitoksesta karannut biologinen uhka, ennenkuin se pystyy lisäntymään ja kasvamaan sotatoimia uhkaavaksi. Tau partio oli löytänyt kyseisen otuksen killteamin päästessä paikalle rhino miehistönkuljetusvaunullaan. Killteamin veteraanijäsenet tunnistivat otuksen tervigoniksi ja Alexander komensi joukkonsa tuhoamaan sekä kohteena oleva tervigon, että hätää kärsimässä ollut tau partio. Pölyn laskeutuessa tyranidien ja tauden ruumiit oli poljettu Rhinon telojen alle ja heavy bolter luotien reittämästä tervigonin ruumiista irroitettiin pää ryhmän yhteiseksi voitonmerkiksi.
 • Tehtävä 4 Killteam lähti, jälleen Alexanderin johtamana, vangitsemaan Tau joukkoja johtavaa Etherialkastin jäsentä. Killteam suoritti maihinlaskun droppodilla kohderakennuksen lähelle ja joutui tulitaisteluun rakennusta suojaavien joukkojen kanssa. Alexanderin suojatulen avustamana killteam kuitenkin tuhosi helposti rakennusta puolustavat joukot ja siirtyi sisätiloihin. Ennen Etherialin toimistoa, crisissuit yritti estää killteamin toimia, mutta panssaritorjunta-aseiden yhdistetty tuli osoittautui xenoteknologiaa mahtavammaksi. Vangiksi jäänyt Etherial paljasti tietonsa killshipillä ankaran kuulustelun jälkeen ja myös komentopisteen tietopankeista otetut tiedot päätyivät hyötykäyttöön.
 • Tehtävä 5 Killteamin tehtävä oli Etherialin kuulustelun jälkeen selvä. Viholliskomentaja oli paikannettu johtamasta taistelua Imperial Guardin etenemistä vastaan. Killteam suoritti uskaliaan hyökkäyksen vihollisen komentokeskukseen ja tuhosi leiriä suojanneet joukot. Komentaja ei koskaan nähnyt mikä häneen iski, sillä Alexanderin, Zalandarin ja Dremielin yhdistetty tulivoima pyyhki hänet kartalta ensimmäisellä yhteislaukauksella. Hätääntyneet Tau joukot yrittivät kostaa komentajansa kuoleman hyökäten panssarivaunuilla killteamia kohti, mutta jälleen kerran, Keisari oli killteamin mukana ja vihollisjoukoilla pyyhittiin lattiaa.
 • Tehtävä 6 Tau joukot olivat viimeistä murtoa vaille tuhotut. Jäljellä ollut Tau laivasto kasaantui viimeiseen epätoivoiseen taisteluun, samalla kun Killteam valmistautui taktiseen iskuun Tau joukkojen komentoalukseen. Killteam nousi vihollisalukseen hyökkäystorpedon avulla ja siirtyi nopeasti tuhoamaan vihollisaluksen suojakenttägeneraattorit. Sieltä Killteam jatkoi matkaansa komentosillalle, tuhoten samalla aluksen päätykkikannen asettamalla meltaräjähteitä ammusvarastoihin. Komentosillalla Killteam jakoi Keisarin oikeutta Tau päälystölle ja otti aluksen haltuunsa. Taistelun päättyessä, vallattu Tau alus siirrettiin Ordo Xenoksen tutkittavaksi, sen sisältämän tiedon muodostaen selkärangan Tauta vastaan käytäville taisteluille ympäri sektorin.
 • Tehtävä 7 Jäljellä kampanjassa oli enää jälkipyykki. Viimeiset rippeet Tau päälystöstä yrittivät pakoon planeetalta Tau mielisten kapinallisten hallitseman linnakkeen luota. Niinkauan, kuin linnakkeen ilmatorjunta patteristo ei tulittaisi lähestyviä Tau aluksia, voisivat Taut estoitta paeta planeetalta. Deathwatch killteam sai tähän tehtävään uuden jäsenen Space Wolf chapterista, Banen jäätyä pois tehtävältä. Killteam suoritti hyökkäyksen kapinallisten hallussapitämään linnakkeeseen, joka oli päätyä katastrofiin kapinallisten voimakkaan puolustuksen vuoksi. Onneksi Alexanderin johtama etuvartio saapui avustamaan muuta killteamia linnakkeen valtauksessa. Killteam suoritti uskaliaan hyökkäyksen suoraan ilmatorjuntaa hallitsevaan torniin ja hääti kapinalliset pakoon. Killteam linnoittautui torniin puolustautuakseen lähestyvältä Tau joukkiolta, sillä ilmatorjunta-aseiden ollessa keisarillisissa käsissä, ei Tau joukoilla ollut muuta vaihtoehtoa kuin kohdata killteam taistelussa. Taut pelkurimaisesti pommittivat tornia kaukaisuudesta, mutta killteamin pitkänmatkan ampujat antoivat heille muuta mietittävää. Vasta kun Tau joukkojen komentaja itse hyökkäsi ja tuhosi killteamin käyttämän lascannon turretin, saivat Taut tuhottua tykin. Tau joukkojen oli kuitenkin vielä ohitettava linnake ja killteam paetakseen. Killteam siirtyi asemiin ottamaan vastaan Tau hyökkäys. Alexendar kohtasi Tau komentajan linnakkeen katolla taistelussa kuolemaan. Taas kerran Alexanderin erehtymätön ampumatarkkuus löysi heikkoudet crisis suitista ja komentaja katosi sinihohtoiseen räjähdykseen puvun reaktorin tuhoutuessa. Taut, ja jäljellä olevat kapinalliset, tekivät viimeisen epätoivoisen hyökkäyksen kohti killteamin hallitsemaa linnaketta, mutta heidän osaltaan taistelu oli jo hävitty. Laivasto siirtyi asemiin linnakkeen ylle esti Tau joukkojen pakoaikeet. Tämän huomatessaan vihollisen keskuudessa syntyi yleinen pakokauhu, jonka vuoksi lopputehtävä oli killteamille pelkkää teurastusta.

Hahmolomake

Hahmolomake PDF muodossa