Baldurin portti:Niall (hieman kesken)

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Niall Karvapallo

rogue, 4

Kuvaus

  • Yleistä: Niall on 25-vuotias miespuolituinen, joka on kotoisin Amnista.
  • Ulkonäkö: Niallin hiukset ovat tummanruskeat ja yltävät melkein leukaan asti. Hiukset ovat aina takussa, ja usein niihin on tarttunut lehtiä ja muita pieniä roskia. Parta on ruskea ja pääsääntöisesti lyhyt. Niallin harmaat silmät ovat iloiset ja ystävälliset ja iho on päivettynyt. Pituutta Niallilla on noin 100 cm, ja hän on ruumiinrakenteeltaan siro.
  • Pukeutuminen ja varusteet: Niallilla on männynvihreät ihonmyötäiset housut sekä tunikamainen, pitkähihainen paita. Niiden päällä on ruskea nahkahaarniska sekä vihreä pitkä viitta. Vyötäröllä roikkuu muutama nahkapussukka, joissa Niall säilyttää löytämiään mielenkiintoisia tai tärkeitä pienesineitä. Kengät ovat ruskeat, pitkävartiset saappaat. Kaulassa Niallilla on nahkaketjuun pujotettu pieni käpy ja oikeassa kädessä kolme ruskeaa nahkanyöreistä punottua korua.
  • Käyttäytyminen: Niall on ketterä ja nopea. Hän ei kestä maleksimista ja hoputtaakin usein matkaseuralaisiaan kiirehtimään. Kun Niall tuntee itsensä epävarmaksi, hän haroo takkujaan ja välttelee katsekontaktia.

Luonne

  • Yleisluonne: Ennen kaikkea Niall on utelias - hän kyselee paljon ja ihmettelee uusia (ja vanhojakin) asioita mielellään. Hän on iloinen, optimistinen ja harkitseva, ja toisinaan hänellä saattaa olla suuriakin vaikeuksia päätöksenteossa. Niallia pidetään sosiaalisena, koska hän kyselee paljon ja tutustuu nopeasti uusiin henkilöihin. Hän avautuu kuitenkin hyvin vähän omista asioistaan, ja todellisuudessa vain harva tuntee hänet kunnolla. Niall on hyväntahtoinen varas, joka ei kähvellä tarkoituksella toisten omaisuutta. Toisinaan uteliaisuus kuitenkin saa hänet nappaamaan mukaansa itselleen kuulumattoman erikoisen tai oudon esineen.
  • Ihmissuhteet ja suhtautuminen: Niall kohtelee muita ystävällisesti ja kunnioittaen riippumatta toisen rodusta tai arvosta. Hän tutustuu helposti, mutta ystävystyy hitaasti. Ystäviään kohtaan hän on lojaali ja luottaa heihin täydellisesti. Niallia on vaikea saada suuttumaan, mutta kun hänet on kerran vihastuttanut tai pettänyt hänen luottamuksensa, hän ei unohda asiaa hetkessä.
  • Asiat joista pitää/ei pidä: Niall rakastaa metsää, ja viettääkin siellä suurimman osan ajastaan. Hän pitää erityisesti otuksista, jotka ovat häntä pienempiä. Niall inhoaa kylmyyttä eikä viihdy aukeilla paikoilla.

Historia

  • Niall on kotoisin Amnista, jossa hän on elänyt suurimman osan elämästään. Hänen perheensä - vanhemmat sekä kaksi nuorempaa sisarusta - asuvat siellä edelleen, mutta Niall itse on viimeiset 7 vuotta kierrellyt kaupungista toiseen. Hän on työskennellyt milloin missäkin, ja on viihtynyt samassa paikassa vain hetken. Mikään ei sido Niallia paikoilleen, joten hän saattaa jatkaa vaellustaan milloin mistäkin syystä: hyvän sään takia, naapurikaupungin mielenkiintoisten uutisten johdosta tai vaikkapa tylsistymisen ehkäisemiseksi.