Baldurin portti:Niall (hieman kesken)

Kohteesta ExcaliburWiki
Versio hetkellä 26. heinäkuuta 2009 kello 19.43 – tehnyt Veera (keskustelu | muokkaukset) (Ak: Uusi sivu: Niall Karvapallo rogue, 4 [muokkaa] Kuvaus Yleistä: Niall on 25-vuotias miespuolituinen, joka on kotoisin... Ulkonäkö: Niallin hiukset ovat tummanruskeat ja yltävät melkein ...)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Niall Karvapallo rogue, 4


[muokkaa] Kuvaus Yleistä: Niall on 25-vuotias miespuolituinen, joka on kotoisin... Ulkonäkö: Niallin hiukset ovat tummanruskeat ja yltävät melkein leukaan asti. Hiukset ovat aina takussa, ja usein niihin on tarttunut lehtiä ja muita pieniä roskia. Niallin harmaat silmät ovat iloiset ja ystävälliset ja iho on päivettynyt. Pituutta Niallilla on noin 100 cm, ja hän on ruumiinrakenteeltaan siro. Pukeutuminen ja varusteet: ... Käyttäytyminen: Niall on ketterä ja nopea. Hän ei kestä maleksimista ja hoputtaakin usein matkaseuralaisiaan kiirehtimään. Kun Niall tuntee itsensä epävarmaksi, hän haroo takkujaan ja välttelee katsekontaktia.


[muokkaa] Luonne Yleisluonne: Ennen kaikkea Niall on utelias - hän kyselee paljon ja ihmettelee uusia (ja vanhojakin) asioita mielellään. Hän on iloinen, optimistinen ja harkitseva, ja toisinaan hänellä saattaa olla suuriakin vaikeuksia päätöksenteossa. Niallia pidetään sosiaalisena, koska hän kyselee paljon ja tutustuu nopeasti uusiin henkilöihin. Hän avautuu kuitenkin hyvin vähän omista asioistaan, ja todellisuudessa vain harva tuntee hänet kunnolla. Ihmissuhteet ja suhtautuminen: Niall kohtelee muita ystävällisesti ja kunnioittaen riippumatta toisen rodusta tai arvosta. Hän tutustuu helposti, mutta ystävystyy hitaasti. Ystäviään kohtaan hän on lojaali ja luottaa heihin täydellisesti. Niallia on vaikea saada suuttumaan, mutta kun hänet on kerran vihastuttanut tai pettänyt hänen luottamuksensa, hän ei unohda asiaa hetkessä. Asiat joista pitää/ei pidä: Niall rakastaa metsää, ja viettääkin siellä suurimman osan ajastaan. Hän pitää erityisesti otuksista, jotka ovat häntä pienempiä. Niall inhoaa kylmyyttä eikä viihdy aukeilla paikoilla.


[muokkaa] Historia ...