Absalon:Operaatio Valkoinen

Kohteesta ExcaliburWiki
Versio hetkellä 19. elokuuta 2009 kello 02.00 – tehnyt Tappajasorsa (keskustelu | muokkaukset) (Ak: Uusi sivu: Operaatio Valkoinen on suunnitelma yövartioston haltuunottamisesta mahdollisimman vähäisin voimavaroin mahdollisimman lyhyessä ajassa.<br> Tavoite: Saattaa yövartioston johtoon ...)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Operaatio Valkoinen on suunnitelma yövartioston haltuunottamisesta mahdollisimman vähäisin voimavaroin mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Tavoite: Saattaa yövartioston johtoon oikeamielisyyden seuralle uskollisia henkilöitä.

Oikeamielisyyden seuran sisäisiä toimenpiteitä: Emilio poistetaan operaatiosta.

Ylennysasemassa olevien kartoitus: Viitta arvioi ketkä voidaan lahjoa, pelotella tai bluffata salaseuralle lojaaleiksi. Tällaisia henkilöitä lähestytään ja heille luvataan piiripäällikön asema palkintona lojaalisuudesta. Henkilöt jotka eivät suostu tai joita Viitta ei arvioi lähestymisen arvoiseksi, merkitään maaleiksi. Maalien määrä tulee kartoittaa mahdollisimman nopeasti.

Maalit: Eliminoidaan noin 10 maalia vuodessa erilaisin metodein.

Lojaalisuus indeksi: Kun lojaaleja henkilöitä on ylenemisputkessa vähintään 80%, voidaan operaation viimeinen vaihe suorittaa.

Valkoinen: Myöhemmin päätettävällä tavalla eliminoidaan kaikki yövartioston johtajat, jotka eivät jo ole lojaaleja Oikeamielisyyden seuralle. Iskun on oltava terävä ja tarkka. Kohtuuton voimankäyttö tulee kysymykseen. Operaatio on myös tehtävä kerralla, eli kaikki kohteet on eliminoitava samassa paikassa ja samaan aikaan.

Henkilöstö: Operaatiota johtaa Sotilas. Tiedustelusta vastaa Viitta. Lohikäärmettä värvätään koko oikeamielisyyden seuran voimin.