Absalon:Kansanvartioston operaatiot: Muuri

Kohteesta ExcaliburWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Operaatio Muuri on isku Viitan entisen jengin tukikohtaan.

Aika: Viitta määrittelee, mutta yöllä.

Paikka: Muurien ulkopuolella rakennus jossa jengiläisiä oletetaan olevan monta, mukaanlukien johtajat.

Vahvuus: Kolme joukkuetta Kansanvartioston miehiä + Reichsfuhrer ja Viitta.

Erityisvarustus: Otetaan mukaan pari sahaa ja muutama kirves. Näiden avulla improvisoidaan pari muurinmurtajatyyppistä pölliä metsästä.

Marssijärjestys: Miehet poistuvat päivällä kaupungista ilman univormuja pienissä ryhmissä. Varusteet on repuissa (investoidaan). Illalla kokoonnutaan ja varustaudutaan. Pimeän turvin ja Viitan opastuksella saavutaan kohdealueella.

Hyökkäys: Kolmas joukkue piirittää kohdealueen, ensimmäinen ja toinen joukkue hyökkäävät mahdollisimman monesta suunnasta. Veteraanit johtavat rynnäkköä. Kaikki jotka eivät selvästi ole siviilejä tai antautuneita, lamautetaan rivakoin pampuniskuin. Naisia vahingoitetaan vain itsepuolustuksena.

Varasuunnitelmat: Perääntymistä ei suoriteta eikä siihen varauduta. Miehillä on mukana myös miekat, jotka otetaan käyttöön vain joukkueenjohtajan käskystä. Kolmas joukkue on reservinä, jos lisää voimaa kohteessa tarvitaan.

Lopetus: Viitta paikanpäällä määrittelee vankien kohtalon, siviilit jotka joutuivat taisteluun vapautetaan ja heidän mahdolliset menetykset korvataan. Irtain omaisuus mikä helposti liikkuu, otetaan Kansanvartioston haltuun, eli Reichsfuhrer vie rahat, huumet ja muun arvokkaan.
Arvotavara mitä ei voida ottaa mukaan, tuhotaan.

Kotimatka: Viitan johdolla ja pienen etujoukon turvin palataan karjaportinkautta tukikohtaan. Univormut on taas repuissa, paitsi vankeja kujettavilla osastoilla on univormut päällä.

Haavoittuneet ja kuolleet: Vihollisen haavoittuneita kohdellaan kuten haavoittumattomia. Omat pyritään pelastamaan. Vihollisen kuolleet jätetään niille sijoilleen, omat viedään metsään ja haudataan kunniakkaasti. Iskun jälkeisenä päivänä Fuhrer parantaa omat henkiinjääneet haavoittuneet vahvasti naamioituneena.