Absalon/4. pelikerta

Kohteesta ExcaliburWiki
Versio hetkellä 25. helmikuuta 2009 kello 22.43 – tehnyt Japsu (keskustelu | muokkaukset) (Ak: Uusi sivu: === Aika: ? === Salaseuralaiset päättävät tutustua Emilion löytämään kiinteistöön. Sopivan sadepäivän tullen he murtautuvat kartanoon takaovesta sillä verukkeella, että...)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Aika: ?

Salaseuralaiset päättävät tutustua Emilion löytämään kiinteistöön. Sopivan sadepäivän tullen he murtautuvat kartanoon takaovesta sillä verukkeella, että ovat muka olleet ryypiskelemässä ja hakeutuneet sateensuojaan.

He tutustuvat ensin talon kellariin, josta löytyy maalattiainen huone. Maalattiaista huonetta tutkiessaan heidän kimppuunsa iskee maan sisältä ankheg, joka nappaa Emilion hampaisiinsa.

Seuranneen taistelun aikana Sotilas tökkii ankhegia pistomiekallaan, Charlees ammuskelee sitä tulisäteillä ja Lindon parantaa sekä yrittää päästä kosketusetäisyydelle ötökästä saadakseen siitä lisätietoja tässä kuitenkaan onnistumatta. Pienen kurmootuksen jälkeen ankheg toteaa, ettei näistä ole ateriaksi, ja poistuu samaa tietä kuin tulikin.

Charlees ihmettelee rakennuksen kuntoa ja tulee siihen tulokseen, että sisätilat kaipaavat perusteellista remonttia, mutta rakennus on muuten olosuhteisiin nähden rakenteiltaan suhteellisen hyvässä kunnossa eikä se ole esim. välittömässä romahdusvaarassa.

Salaseuralaiset kiipeävät torniin ja toteavat, että sieltä on hyvä näköala. Sitten he poistuvat kartanosta yliopiston kirjastoon lukemaan lisää ankhegeista. Keksitään useita tapoja hyödyntää elävää ankhegia kaupallisesti.