Absalon/39. pelikerta

Kohteesta ExcaliburWiki
Versio hetkellä 11. lokakuuta 2011 kello 18.55 – tehnyt Japsu (keskustelu | muokkaukset) (→‎Havelockin kirkko)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Absalonin 39. pelikerta pelattiin tiistaina 11. lokakuuta 2011. Paikalla olivat Tenguni, Pawes, Amoeba, Vict0r ja Japsu.

Kuulustelu

Mitkä ovat käskysi?
Tiedustella teitä, epämääräistä ryhmittymää, josta tietää suurin piirtein että Emilio ja Lindon on olemassa. Aloittanut useita viikkoja sitten. Otti Amyn vangiksi koska jäi kiinni, plan c. Tavoitteena oli vähin äänin kaapata joku meistä. Yritti myls kaapat Emilion, joka pieksi tähän tatkoitukseen asetetun quasitin. Amya käytti lähinnä koska tuuri.
Mitä ne haluaa?
Te ootte jotain vihollisia. Ei hän tiedä miksi. Jotain sabotaasia te ilmeisesti ootte tehny.
Keihin olet ollut yhteydessä?
Sanal. Yhteyttä pidetty henkilökohtaisesti ja viestein. Tavattu noin kaksi kertaa viikossa.
Mitä olet ilmoittanut eteenpäin?
Ryhmän koostumus, nimet, kuvaukset. Tukikohdan sijainti. Emilion bisnekset. Ei tiedä Kauppiksesta eikä Kansanvartiostosta. Alexanderia targetattiin varjodemonilla koska siitä tiedettiin vähiten.
Yhteydenpitotavat
Koodisanoja.

Kirotaan ankaralla migreenillä kun se a) on Absalonissa b) yrittää viestiä Sanalin kanssa. Emilio ja Alexnder väärentävät viestin, jossa implikoi OMS:n liittolaisiksi vaikka ja ketä.

Havelockin kirkko

Aletaan perustaa Havelockin kirkkoa. Huutajat levittävät sanaa ja viikoittain järjestetään palvontamenoja, jotka suuntautuvat kulkueina paikkoihin jotka ovat jotenkin merkityksellisiä Havelockin ja Absalonin kannalta. Palvontamenot seedataan Kansanvartiostosta kasatuilla siistimmillä nuorilla kaupunkilaisilla.