Absalon/36. pelikerta

Kohteesta ExcaliburWiki
Versio hetkellä 3. lokakuuta 2011 kello 18.14 – tehnyt Japsu (keskustelu | muokkaukset) (→‎Sanottua)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Absalonin 36. pelikerta pelattiin 28. helmikuuta 2011.

Demoni-iskun purku

Käydään läpi seikkaperäisesti 35. pelikerralla sattunut demoni-isku. Todetaan, että demoni lensi Linnakkeelta itään, jossa on vähän toista kehää, vähän ekaa kehää ja yliopisto.

Lindon olettaa, että olento ei ole mennyt yliopistolle, vaan jäänyt 2. tai 1. kehälle piiloon. Lisäksi päätellään, että olennon täytyy olla jollain tavoin sidoksissa kiveen, ja se voisi pyrkiä purkamaan kiven lumouksen voidakseen toimia vapaasti. Tämä halutaan estää.

Olento on selkesti valoherkkä, joten todetaan että sen perään pitäisi lähteä heti. Harmi vaan, että porukka on käyttänyt suuren osan loitsuistaan ja demoniin purevia taika-aseita on vain Sotilaan liekehtivä miekka sekä yksi random +1 puunuija, jonka pienen neuvottelun jälkeen ottaa Lindon.

Demonijahtiin!

Tutkitaan ensin 2. kehää. Löydetään muutamia kummittelu- ja säikähdysraportteja. Olento näyttää suuntaavan kohti keskikaupunkia. Emilio kuulee vankkurikuskilta, että olento on päässyt sisäkaupungin muurista läpi umpivankkurikyydillä. Paikka, jossa jalokiven laatikko on poistunut kyydistä, paikallistetaan parin korttelin tarkkuudella.

Kuski
Level 3 hevosmies.

Alexander pistää Locate Objectin päälle, saa signaalin demonin kiven laatikosta ja lähtee hilittämään sitä kohti. Emilio menee Expeditious Retreatilla perään ja muut miten kuten parhaiten pystyvät.

Parin minuutin signaalinjahtaamisen jälkeen Emilio näkee kahden varjon välillä välähtävän varjon. Se hyppii aina varjojen välillä välttäen auringonvaloa. Yhtäkkiä tullaan puistoon, jossa demonin suora reitti kulkisi pitkän matkan auringonpaisteessa. Demoni jää empimään ja Emilio ja Alexander näkevät kiven laatikon liikahtelevan kadunkulmassa.

Ka-BLAMmauskisat puistossa

Kun muut ovat vielä kaukana, Emilio ja Alexander asettuvat asemiin. Yhtäkkiä demoni astuu kadulle valoon laatikkoaan kuljettaen, ja siitä tippuu varjonriekaleita. Emilio ja Alexander ka-BLAMmaavat demonia ja se kaatuu rähmälleen kadulle auringonvaloon kirkuen demonisesti. Katukivetys halkeilee.

Ennen kuin hirviö ehtii toipua, Emilio ja Alexander kiertävät demonin taakse ja ka-BLAMmaavat uudestaan. Tästä demoni kuitenkin tokenee nopeasti ja ryntää puistonpenkin alle piiloon. Muut suuntaavat kohti BLAM-BLAMmia - Amy lähempänä, muut kauempana.

Alexanderilta loppuvat paukut. Emilion kaksi seuraavaa BLAMmia eivät saa aikaan muuta, kuin että penkki jonka alla demoni piilottelee räjähtää kappaleiksi ja demoni saa jälleen auringonvalosta paeten puskaan.

Amy pääsee paikalle ja täräyttää demonia color spraylla saamatta aikaan isompaa vaikutusta. Muut pääsevät paikalle ja liittyvät saartorenkaaseen, paitsi Viitta, joka ottaa lippaan ja kiven haltuunsa. Sitten Charlees alkaa satamaan tulta puskan niskaan Sotilaan ja Lindonin kurittaessa puskaa taika-aseilla. Puskasta kuuluu demonista rääyntää. Lopulta puskasta purkautuu jotain varjomaista, joka haihtuu ilmaan.

Emilio vetää muutoshatulla puistoyksikön asun päälle ja selittää mahdollisille paikalletulijoille, että puska kärsii pahasta PAHASTA PAHASTA kasvitaudista ja se täytyy tuhota.

Paluumatkalla Lindon lorekeeperöi säännöllisesti Viittaa varmistaakseen, että tätä ei vahingossakaan kukaan possessoi. Palataan Linnakkeelle, levätään loppupäivä ja nukutaan ruokasalissa tuplavartioilla.

Lyhyen aikavälin suunnitelmia

  • Selvitetään, mistä varj'ökö tuli, ja teloitetaan ne.

Pidemmän aikavälin suunnitelmia

  • Lindon takaisin good standingiin yliopistolla (kunniatohtori – Lordi Havelockin elämä ja teot?)
  • Oikeamielisyyden kirjasto
  • Saada Oppai-kilta luhistumaan sisältä päin
  • Havelockin kirkko
  • Yksi vartiosto

Expaa

[+1000 XP]

Sanottua

"Mä voin gatheraa informeissöniä jumalista. Hera on taas suuttunu Zeussille."

"No niin kaverit, ja minä kans! Paha musta möykky hengiltä!"

"Jos mitään juttuja pensaanpoltosta esiintyy, niin se oli sitten kaiken hyvän ja oikeamielisen ja lupsakan puolustaja Lyhty! Lyhty poltti pahan pensaan!"

"Lähetään hakemaan 0.0:sta sovia Kansanvartiostolle"

"Olikos Amylla joku mies?" –"Joo, se villisorsa."

"Amyn serkku, interdimensionaalinen bimbo"

"Menemme hakemaan kirjahyllyjä edulliselta puuseppämestarilta nimeltä Ikea Masku"