Absalon/16.-19. pelikerta

Kohteesta ExcaliburWiki
Versio hetkellä 20. heinäkuuta 2009 kello 19.58 – tehnyt Japsu (keskustelu | muokkaukset) (Ak: Uusi sivu: '''Absalonin 16.-19. pelikerrat''' pelattiin seuraavasti: * 16. pelikerta 30.6.2009 * 17. pelikerta 9.7.2009 * 18. pelikerta 13.7.2009 * 19. pelikerta 20.7.2009 Näiden pelikertojen...)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Absalonin 16.-19. pelikerrat pelattiin seuraavasti:

  • 16. pelikerta 30.6.2009
  • 17. pelikerta 9.7.2009
  • 18. pelikerta 13.7.2009
  • 19. pelikerta 20.7.2009

Näiden pelikertojen aikana Japsulla ei ollut läppäriä käytössään eikä quest logia syntynyt reaaliajassa, joten ihan samaa tarkkuutta on turha odottaa.

Outoja murhia

Emilion ja Charleesin iloinen taikaesinebisneksen suunnittelu keskeytyy, kun Oikeamielisyyden seuran alati tarkkaavaisiin korviin kantautuu huolestuttavia huhuja useiden yövartion vartijoiden kuolemasta kuluneina öinä sisämuurin pohjoisportin lähistöllä ulkokaupungissa. Seuraavana yönä käydään katsomassa löytämättä mitään ihmeellistä – törmätään kyllä kierroksella olevaan yövartijaan, joka vaikuttaa epäluuloiselta.

Seuraavana päivänä huhut saavat vielä huolestuttavamman käänteen, kun kuullaan että samalla suunnalla on murhattu myös joku korkea-arvoisempi henkilö. Pian selviää, että viimeisin murhattu on, kukas muukaan kuin, Lindonin vanhempi pikkuveli Alexis Mathom Esekiel. Lindon lähettää kirjallisen surunvalittelun isälleen ja pohditaan Oikeamielisyyden linnakkeen turvajärjestelyitä.

Pian selviää, että Lindonin nuorempaa pikkuveljeä, Lucien Arystyx Esekieliä, epäillään Alexisin murhasta. Lucien on pidätetty, mutta Alistair Esekiel on rahansa ja vaikutusvaltansa peliin laittaen saanut Yövartion myöntymään siihen, että Lucienia pidetään Yövartion putkan sijasta kotiarestissa Alistair Esekielin kaupunkikartanossa. Lucienilla olisi murhaan ainakin motiivi – Lindon epäilee jäävänsä itse perinnöttömäksi Alistair Esekielin testamentissa, jolloin ensimmäisenä perimysjärjestyksessä olisi Alexis, sitten Lucien ja lopulta heidän pikkusiskonsa Ricen Mandelion Esekiel.

Lindon epäilee, että Lucien saattaa olla joutumassa oikeusmurhan uhriksi, ja haluaa selvittää onko tämä syyllinen vai syytön. Lindon päättää pyrkiä avoimesti Lucienin puheille sellaisena hetkenä, kun Alistair Esekiel ei ole kotonaan.

Kuvaava väliotsikko